benide bekliyormusun? cevabını bekliyorum ona göre bişey dicem de..
sen cehennemin dibine gitsen seni görmek için günahkar olurum..
bu liste iyi iyi..
bişey anlamadım ama hayırlısı.. nacizane tavsiyem FAVERIN
benide bekliyormusun? cevabını bekliyorum ona göre bişey dicem de..
sen cehennemin dibine gitsen seni görmek için günahkar olurum..
bu liste iyi iyi..
bişey anlamadım ama hayırlısı.. nacizane tavsiyem FAVERIN
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Hasancım sen listeye ekleme yaptıktan sonra, Özdeş arkadaşımız beni aradı ve gelemeyeceğini söyledi,
bu yüzden bende listede düzenleme yapıp güncelledim. Bir yanlış anlaşılma olmasın lütfen...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------
Hepinize iyi akşamlar, yarın akşam görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
:cherry: :cherry: :cherry:
Pişt günaydın millet , çagla kurupastalarımızı kendimiz mi getiriyoruz çayların yanına diye soracaktım ben
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
gunaydın herkes uykuda galiba peoples
evet sanırım bu gece sabahlıycaklarını düşünerek geç uyanma prg. yaptılar kendilerine
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
afiet oLsun hepinize arkadaşLar =)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
günaydın arkadaşlarr
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
hele şükür birileri uyanmış sanada günaydın helim.
ne çaymış be bu akşam mutlaka bu çaydan içmeliyim 23 sayfa anlatılmış
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
akşam kaza bela olmazsa oradayım bende bütün büyük ve küçüklerimi özledim.
Baylar, bayanlar, gençler, yaşlılar, kardeşler, abiler, ablalar... Ben gelemiyorum gürkan abi benim yerime size selamımı getircek
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)