heh bu dünyada bi sen varsın dimi Halis Beg...Hristiyanlar gavurlar senden daha medeni daha insancıl daha saygılı emin ol...ota .oka taşa çiçeğe insana hayvana herşeye...5 müslüman bir araya gelseniz 1 hristiyanın kalp temizliğine ulaşamazsınız bence...alayınız fesat...kalbiniz zihniniz kirli ...Yüce Mevlam hepimize sevgi ihsan eylesin...adamların Allah sevgisi kalplerinde...Allahın yarattığı herşeyi sevip sayıyorlar...sen tut orucunu kıl namazını görevini yaptığını san kendini kandır aldat...Ama Allahı haşa kandıramazsınız...Mevlaya layık kul olmadan bana masal anlatmayın...
sen 2 rüku bir secdeyle vazifeni yaptığını zannediyorsun ama kalp kırıyorsun...birde Mevlanayı zikrediyorsun...ne ağzına ne imzana yakışmıyor...Allah kibirlileri sevmez...bu kibir sende olduğu sürece kendinden olmayanları aşağıladığın sürece bir değerin yok bu hayatta...kendi kendini kandırırsın...servetin torpağa girmez Halis Aga...mahşerde görecez bu kibirini....
evet hatırladım...olayı şova çevirmiştin...
Audıyle gidersin cennete...
bi çayda bana ısmarlamadın abicim...çaylarrr şirketttenn...
şu yeryüzündeki tek müslüman gibi davranıp milleti hor görüyorsun ya asıl yobaz kim bilemiyorum...emün lafım sana değil...direkt Halis Abiye...
Aye'de ekonomik krizden sonra hak yoluna girdi...
yakında AKP il teşkilatının kapılarını aşındırmaya başlar...
bu mesajımın organizsyonla alakası yoktur...genel düşüncemdir...yanılgıya kapılmayalım...kin beslemeyelim...
mesajımıda kırpılmasın silinmesinn lütfen...en azından Halis Aga bi baksın...