ELİNTveya diğer modlar, bakın başka sitelerde insanlar veya yöneticileri ne kadar cesur,
http://www.motordelisi.com/forum/mot...sahip-cik.html
siz simdi bunuda silersiniz açıklama yapmaktansa silmek çok kolay
Ya biz bişeyleri kaçırdık ya da anlama sıkıntısı yaşıyoruz.... Demekki atladığımız Modlar tarafından bişeyler silinmiş....
Konu Sabah namazından sonra yapılan kahvaltıydı.... Taaa nerelere gidip gelmiş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim bildiğim dört kitap dördüde hak diye bir şey vardır dinimizde tüm dinlerin ibadethaneleri kutsaldır ,sonuçta herkes bir tanrıya inanıyor ,
o yüzden müslümanım diyen bir insanın diğer dinlerle dalga geçercesine bir şeyler yazmasına anlam veremiyorum ..
Hiç bir şey üretmeyi başaramayan bu toplum bu tür konularda birbirine girmede yarışı kimseye bırakmıyor pes doğrusu ,biri bana dinimizde geçen hoş görme ,bağışlama,affetme ve diğer insani olayları bana anlatabilirmi ?
Bence hiç biri yokki..neyi anlatacaksınız ..
Olsa bu kadar insan biribirini kırarmı ?
meğerse ne çok yobaz insan varmış aramızda, nevizadeye içmeye gidiyoruz diyip içki şişelerini dizseydik yada ramazan günü gezide yaptığımız mangalın resmini koysaydık bu kadar tepki çekmezdik heralde..
Cesaret evet önemli bir kavram ama bu kelimeden ne anladıgımıza baglı. Cesaret nedir? Sonunu düşünmeden herşeyi oluruna bırakmak mı? Yoksa oluşabilecek olaylar karşısında sırf farklı görüşleri oldugu için bir grup insanı gözden çıkarmak mı?
Burası bir motosiklet sitesi üstelik farklı din dil ırk ve siyasi görüşleri olanların tümüne hitap eden motosiklet tutkunlarının yer aldıgı bir site.İnsanların burda buluşma amacı ne ortak dinleri ne ortak ırkları nede ortak siyasi görüşleri. Burda ortak olan tek şey motosiklet tutkunu olmak.Bunu asla unutmayın.
Yok sizin burda bulunma amacınız motosiket tutkusu degilse siteden ayrılma kararınızı belirten bir mesajı bana atmanız yeterli.Görülüyorki sizin her türlü dini siyasi görüşlerizi özgürce ifade edebileceginiz siteler mevcut. Sizde ordan devam edebilirsiniz.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Verdiğin bağlantıdaki konuyu baştan sona oku.
Sonra gel bana konunun amacını açıkla.
Sağa sola mı giydirelim?
A partisine K partisine küfür mü edelim?
Sen şöylesin ben böyleyim mi diyelim?
Yoksa yeri geldiğinde konuşalım , yeri geldiğinde susalım mı?
Şehitlerimizi bu sitede anmadık mı?
Cumhuriyet için her sene toplanmadık mı?
Türkçemizi korumak için biryerlerimizi yırtmadık mı?
Bu sitede siyaset konuşulmamasının bir sebebi var.
Her insanın siyasi görüşüne, inanışına saygımız var.
Böyle bir konu açık kalmadığı için korkak sıfatını yakıştırıyorsun.
Biliyor musun ki sadece korkak insanlar çok konuşurlar.
Zamanı geldiğinde bu sitedeki en son üyeye kadar vatanımızın arkasında duracağına , ayrım yapmadan , A partisi B partisi demeden , din , mezhep gözetmeden , vatanı koruyacağımıza emin olabilirsin.
Ama şimdi , tartışmak istiyorsan linkini verdiğin yerde tartışabilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sonuna kadar katılıyorum...... Yazın için de kutluyorum...
Bu siteyi sevmemin tek nedeni politika siyasetten uzak olması... Sadece ortak paydamız olan Motosiklet dahilindeki konular hakkında konuşulması hatta tartışmalara girilmesi....
Yeri geldğinde tek yürek olunması gerektiğini her üye adı gibi bilir... Burda bas bas bağırmanın hiç bir anlamı yok....
Eğer mesleğin astsubaysa daha yi anlaman lazım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ne kadar güzel motorcu arkadaşların birbiri ile kaynaşması ben yeni üyeyim pek takılmazdım bundan sonra olursa böyle toplanmalar gelirim a.e.olun.
Hoş değil. İnsanların inandığı her ne olursa olsun her insan inancı konusunda hassastır...
Saygı gösterilmezse yapılan yanlıştır. Benim inancıma saygı gösterilmesini istediğim gibi başkalarının da inancına saygı gösterilmesini isterim.
Ayrıca site yöneticilerine bu topikteki ilk yazımı sildikleri için de hiç sitem etmedim, yaptıkları tartışmanın önüne geçmek ve doğacak olan sıkıntılara erken müdahale etmekti.
Birlikte 29 Ekim de yaşadığımız o güzel birliktelikten sonra bu beni siteden soğutmadı desem yalan olur.
Herkese selam ve saygılarımla...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
arkadaşlar bu muhabete katılıyorumyani katıla katıladaha ne diyeyim.Allaha emanet olun .Arkadaşlar konuşmak-yazmak-çizmek kolaydır-eylem için ise ister.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
Havalar şoğuduğu için arkadaşlar ısınma turlarını böyle yapıyorlar galibaaaaaa.
hiç kimse birbirine katılmak yaptığını yapmak zorunda değil...
AMA
herkez birbirine saygılı olmak zorunda.......
saygısız varsa kapı neredde onuda gittsin moda sorsun ben bilmiyorum....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)