2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi
-
02 Ağustos 2009, 02:46
polo34 adlı üyeden alıntı
mutlaka yarın telefonlaşalım, uyuya kalma durumum olursa gazlarsın, şimdi saat epey geç oldu, gitmeyeceğiz diye gezdim dışarılarda, ben kaçar ...
tamam sabahtan arar uyandırırım seni..iyi geceler
Reklamlar
-
02 Ağustos 2009, 11:38
osbourne ile 11.30 da köprü yolu otoban mecidiyeköy çıkışında buluşacağız, hava güneşli şu an, heralde silivri tarafında bir yerlerde denize gireriz, isteyen arkadaşlar katılabilir, ömür plazanın önünden geçeceğiz ...
-
02 Ağustos 2009, 13:31
11 30 da mecişdiyeköy se 12 gibi ömürde olursunuz ben sizi yine yolculamaya gelirim. tam yapboz olmuş konu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
vallahi usta sizin iş tam yap boz oolmuş.saat 11 40 da ömürdeydim 12 20 ye kadar orada bekledim. birkaç ss hariç geçen gelen olmadı. güzergah nmı değişti. ne oldu ?
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
02 Ağustos 2009, 13:54
teeee iskenderundan takip ettim sizi
naaaaptiniz gocca istanbul 2 3 kişi toplanamadimi
yekten bi kişi gidip yeseydi bari :D
-
02 Ağustos 2009, 19:26
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
11 30 da mecişdiyeköy se 12 gibi ömürde olursunuz ben sizi yine yolculamaya gelirim. tam yapboz olmuş konu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
vallahi usta sizin iş tam yap boz oolmuş.saat 11 40 da ömürdeydim 12 20 ye kadar orada bekledim. birkaç ss hariç geçen gelen olmadı. güzergah nmı değişti. ne oldu ?
engin ile ömür plazanın önünden otobandan geçtik, oradaki ss lerin bizi beklemediğini tahmin ederek oraya yanaşmadık biz dediğimiz gibi 11.30 da mecidiyeköyden çıktık, gümüşyaka-tekirdağa kadar gittik, denize girdik, sağnak yağmur falan yoktu meteoroloji azizliğini yaptı gene ...
bir ara 2-3 gün sürecek bir marmara gezisi yapmak istiyoruz, istanbul dan çanakkaleye gidip orada çadır kurabiliriz, sonrasında alttan balıkesir vs yapıp istanbula geri dönüş olabilir ...şile organizasyonu gibi bir şey olsa iyi olur, kuyu cadısının organize etmesi, sahip çıkması lazım ama
-
02 Ağustos 2009, 20:06
Kusura bakma arkadaşım yav
1.si ömür plza girişini kaçırmıştık...2.si 3-4 ss vardı orada grup gibi geldeiydi bize ondan duramadık..
Tekrardan özür..Gelmişsin beklemişsin mahcup oldum valla..
Etkinlik Gezi fotoları
-
02 Ağustos 2009, 22:34
sağlık olsun sizin için hanımın yaptığı börekleri ben yidim
-
02 Ağustos 2009, 22:35
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
02 Ağustos 2009, 22:38
motoru farkedin diye e - 5 e dikey konumda ömür kalıdırma yerleştirdim. motosiklet net logosu da görünür belki farkedilir diye. ama farketmediniz açtım bir fanta patatesli peynirli kıymalı sarma börekleri yidim bizim elemanlarla. arkadaşlar çok beğenmişler didim hanıma çok beğenin ha yarın bir gün foruma girer kontrol eder falan.
-
02 Ağustos 2009, 22:41
RoMe0 adlı üyeden alıntı
10yıl önceki halim o günleri o günlerimi özlüyorum diye koydum oraya zaten 22 agustosa kadar da orda duracak
-
02 Ağustos 2009, 22:50
motoru farkedin diye e - 5 e dikey konumda ömür kalıdırma yerleştirdim. motosiklet net logosu da görünür belki farkedilir diye. ama farketmediniz açtım bir fanta patatesli peynirli kıymalı sarma börekleri yidim bizim elemanlarla. arkadaşlar çok beğenmişler didim hanıma
çok beğenin ha yarın bir gün foruma girer kontrol eder falan.
anam anam neler diyorsun sen öyle
çok şey kaçırmışız valla yav
bir dahakine desek? börekleri yani
-
02 Ağustos 2009, 22:56
osbourne adlı üyeden alıntı
anam anam neler diyorsun sen öyle
çok şey kaçırmışız valla yav
bir dahakine desek? börekleri yani
her zaman. elbette.
-
02 Ağustos 2009, 22:57
her zaman. elbette.
.........
-
02 Ağustos 2009, 22:57
bir de forforlu yelekle sizi gördüm ama siz selam vermeyinde demekki değiller dedim.
-
02 Ağustos 2009, 23:22
bir de forforlu yelekle sizi gördüm ama siz selam vermeyinde demekki değiller dedim.
görmedik vallahi yav yavaşlamıştık orada aslında ama 3-4 tane ss görünce değildir deyip gazlamıştık..
çok üzüldüm gerçekten..düşünüp geldiğin için teşekkürler arkadaşım eşekliğimize ver..
-
03 Ağustos 2009, 00:29
motoru farkedin diye e - 5 e dikey konumda ömür kalıdırma yerleştirdim. motosiklet net logosu da görünür belki farkedilir diye. ama farketmediniz açtım bir fanta patatesli peynirli kıymalı sarma börekleri yidim bizim elemanlarla. arkadaşlar çok beğenmişler didim hanıma
çok beğenin ha yarın bir gün foruma girer kontrol eder falan.
ya söyleseydin biz gelir yemek için yardım ederdik sanayengeye de bi teşekkür ederdik artık bir ara bizde isteriz hani,hafta sonu illa bi gezi olur yine.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler