bzde boşuna qittiq zaten
topiği daha şimdi görüyorum
telefonlar taylan haberdar etti saolsun
yoksa boş geçiyodum bu buluşmayı da
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Öf be yoruldum Emin ve hasan abiyi bıraktıktan sonra eve geldim birde ne göriyim ustamın motoru servisten çıkmış gt250r Aldım bi 12 den gece 1:30'a kadar bi sahil ohh şimdi kendime geldim işte Herkese teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu
o metehandronun müşteri çekmek için kullandığığ bi taktikmiş
e yuh sana o zaman bilseydim bende arardım hemde altıyüzarar dım
selçuk' a bizi götürüp getirdiği için tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum selocanım kardeşim yeşil cönevarım
biz yedik sana vermediler mi abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------
oh be sonunda adam gibi bi avatarın oldu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 AM ----------
sitemizin CANAVARI teşekkürler tekrardan.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
emin_arikoglu, aYe, ninjet ... murat abi bugün akşam hiç gülesim yoktu halada gülüyorum valla tmm söz değiştiricem o resmi, ama bu sefer roketatarlısını koysammı acaba
Ayarla gelme! Sonrada ayak yap! Anlayan anladı.
Hoşafa dönmüşüm bugün,uzun yol yoruyo adamı.
Akşam bi süreliğine uğradık buluşmaya.Hani elimin kiri anlamında değil,gerçekten kalmak istedim ama yorgunluk izin vermedi.Bundan sonraki buluşmalarda uzun sohbetler etmek dileğiyle.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
kanka pastasını bilmem de sana bir dahaki buluşmada muz ısmarlamak isterim...Hakıkı Uşak Muzu...orda yetişirm deme...görmeden karar verme...
emincim ve Oğuz daha yeni girdim (sabah 11:00)eve gece 1.5 saat uyabildim...
ve Oğuz Abi keşke senin yerinde olaydımda bu kadar gamsız olaydım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE=mete_han;1587799]kanka pastasını bilmem de sana bir dahaki buluşmada muz ısmarlamak isterim...Hakıkı Uşak Muzu...orda yetişirm deme...görmeden karar verme...
bana onumu layık gördün
seni şiddetle kınıyorum ve hatta ıkınıyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ooppss...Ben bu olayın bu cumartesi olduğunu bile hatırlamadım... Üstelik bütün gün oralardaydım.
Özür dilerim Emin.. En kısa zamanda telafi ederim umarım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
geç oldu kusura bakmayın fotoları ancak yükleyebiliyorum
BUnlar hoşgeldin merasimleri
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
zayıflamış bizim asker...
Eminciim son anda gelişen tatsız durumlardan ötürü gelemedik kusura bakma inş. telafi edeceğiz tekrer hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)