Bnde gelim mi ?
bence gel pazar günü çok güzel olacak...
babaaaaaa bana [COLOR="Lime"]ninja[/COLOR] alsana(nolurr):cherry::cherry:
[B][COLOR="Red"]Drift Religion[/COLOR][/B]
doğumgünün kutlu olsun güzel kardeşim.... iyiki doğmuşum diye bileceğim bir hayat sür.... söz vermek istemiyorum ama eğer fırsat bulabilirsem uğramak istiyorum cafeye, hepinizi çok özleidm zaten
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çağla doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın uğur ve sağlık getirsin sana,uzaklarda olduğum için orda olamayacağım şimdiden iyi eğlenceler sizlere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun cadımmmm
Sevdiklerinle beraber her daim beraber olman dileği ileeeee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ne cabuk geçiyor seneler dağa dün gibi seninle ilk tanıştığımız an
iyikide tanışmışız sanırım yoksa siz olmayınca hiç çekilmezmiş iyiki varsınız iyiki varsın doğum günün kutlu olsun cağla yani cadı
kısmet olursa gelmek istiyorum pazar günü
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
iyiki dodun cadı pazar günü karşıda olacağım. söz veremiyorum fakat bir terslik çıkmazsa katılmaya çalışacağım.
iyki dogdun abla eee artık resıt oldun 18ını bitirdin barlara girebilirsin
bu alet uçabiliyomu
teşekkürler olcan pazar günü gelirsen çok sevinirim
canım kardeşim sensiz olur mu? al babanı yanına gel
poyraz abimmmm söz verdin kabul ediyorum özledim seniiii pazara gel lütfen
teşekkürler ümmet abi tüm iyi dileklerin için
canım arkadaşım sensiz olur mu mutlaka bekliyorum
teşekkürler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cadı ablam doğum günün kutlu olsun!!! nice mutlu senelere herşey gönlünce olsunn !!;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Mutlu seneler Cadı.
Bir cadının doğum günü nasıl kutlanır gerçekten meraklandım.
Sağlık sıhat ve mutluluk dolu yılların olsun.
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
Tatlı cadı seniii Canım arkadaşım iyi ki doğdun iyi ki varsın
Süpürgeden motora terfi edeceğin bir yıl olur inş. herşey gönlünce olsun Hayatım sana daha önce anlatmıştım durumlarımızı, gelmeyi çok istiyoruz ve gelmek için elimizden geleni yapacağız ama olur da gelemezsek noolur küsme Seni çok seviyoruz
amin canımmmm teşekkür ediyorum izmirin gülü
teşekkürler yasin gelirsen sevinirim
evetttttttt hadi bara gidelim
canım teşekkürler pazar geliyosun dimi
teşekkürler kardeşim
teşekkürler malatyalı atla uçaga gel sende
bende sizi çok seviyorum canım arkadaşım gelebilirseniz çok sevinirim ama gelemezsenizde canınız sagolsun bitanem
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
dogum gününü kutlar sevdiklerinle ve motosikletinle(varsa) bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle.. nice mutlu yıllara..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
cadım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hayatta beklentilerinden hep fazlasını iyisini güzelini getirir umarım..
ak sakallı dede de gelir ak 600rr getirir se tmm dır bu iş.. geriya kalan yek şey beyaz atlı prens
GKN MOTORS
mavi yeşilde insan patlaması olacak sanırım
kız salla süpürgenide mekanı az bişi genişlet bari yoksa üst üste duracak millet hahahahaha
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)