cesur şüphelendim ben senden onagöre,sen bu marpuçla ortakmısın devamlı topiği oraya açıyon
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
cesur ben yine gelemicem ama bidahaki cuma toplantısında ordayım herkese saygılar sevgiler...
ben alsancak boombox da caliyor olacagim, belki devaminda ugrarsiniz??
Wildgoose Rider - Transalp 650
bu toplantınız size pazar günü için bi toplanma yeri ayarlatsın eş zamanlı bütün il gurupları tepki gözterelim derim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...en-okuyun.html
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
evet ümmet abim bütün mekanlarla ortağız bize kim deyer verirse ve ilgi gösterirse bizde onun mekanına gideriz ve herkesin ortak noktası olduğu için herkese yakın fiyat. olarakta uygun bu kırizde kim 1.50 liraya çay içer biz 75 liraya içiyoz ümmet abim senide bekleriz
gerçekten çok anlamlı ve önemli bir dayanışma olur bu konuyu konuşşacağız bu işler üç beş kişiyle olmaz eyer sesimisi duyuracak deyerde bir destek olursa .seve seve bizde izmirimizde sesimizi duyururuz kardeşlerimiz ölmesin kalbimiz sizinle her zaman bunu bilmenizi istiyoruz
aranızda olmayı çok isterdim cesurum ama şuan istanbuldayım,fuarı bekliyorum izmire geldiğimde artık katılırım buluşmaya.
siz fura geliyosunuz demi yola çıkarken haberim olsun .
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bekleriz bir gön sende katılacaksın bize
bu tür organizeler 3.veya 5 kişiyle olmuyor bunu izmir guruplarıyla buluşup
bizlere yakışır şekilde sesimizi duyurmamız lazım ve bunun için irtibata geşçem inşallah başarılı bir organize olur ve sizinle beraber sesimizi duyururuz
Nasip kısmet diyelim...inşallah bir aksilik olmaz da geliriz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
izmir mt ye hareket gelmiş n güzel
bende geliyom bu sefer hadi bakalım
by K@d@k@L
çerezler cesidense bende gelcam be yav
GKN MOTORS
benide yaz cesur um kartal ım bu arada bizde izmir olrak burada motosikletleri farkedin miting i yaparsak çok ses getireçegine inanıyorum benim dükkan a gelen izmir basınına haber vermek benden beni kırmazlar sonuçta yemekleri benden yiyorlar.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
ne yuvası be cesi, evden kovuldun marpucamı yerleştin
May The Force Be With You
Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
size iyi eğlenceler ben aranızda olamayacagım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)