gel sen gel bak nasıl bomba yapıyorum görsün millet
topiği okuman lazım hem genel kürtürün artar hemde bilgilenmiş olursun
arkadaşım dün iki arkadaşımızı kaybettik bu yolda sen hala seviye düşürüyorsun lütfen biraz dikkatli yazalım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
:DDDDDDDDDD Alkışlar Üstadım :D
Sepetler eskidendi ama biliosn Studio Live da bile 80 ler 90 lar partileri var Yanına bayan arkadaşını alan Arkadaş Gidip partiye Örnek (oğumveben)
bu hamam için özel tekrar üretime geçio Suzuki ile temasa Geçicem sanada yollasınlar bitane Burgman için uygunu varmış
sepetin hacmi Bi adet asena bi adet tanyeli alabilcek kadar geniş
ikisini alabildiğine Göre herişte kullanabilirsin bi adet alırsan :D
arkaya oturana artçı denio ama malum hamam sonrası gevşemiş yumuşamış oluncağı için artçı almak tehlikeli (yalnış anlamayın Mazallah adam gevşemiş tutunamayıp düşebilir ondan diorm)
bu sepete oturan vatandaşa değişik tabilrlerle hitap edilebilio Yancı sepetçi Vs.vs
Bi Arkadaşla Ufak bi ilgilenmem qereken konu var (Konu =Özlemişte) abi Ondan Sonda Çıkıp Gelicem Büyük ihtimal :D
Abi asena Veya tanyeri ile Görüşmek lazım onu kaç çekiolar :D
beygir sayısı olarak yani :D
15 gündür evde ağırlıklarla vücut çalışması yapıyorum sırf sizlere ii kese atıyim die
GKN MOTORS
heeyyy millet ben geldim herkeze merhabalar....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Apart şimdi okuyor akşam partide üflücek bize işlerimiz rast gitsin diye heraldi. (bunuda yanlış anlamazlar heraldi)
neyse bana müsade abiler Arkadaşı bekletmiim sonra nazlanio D: hady size ii sohbetler :D
hamam buluşması sayacı devrede
kalan : 2 gün 10 saat 42 dakika .... sn v.s.
eee bırakıp gidersen tükkanı kaçırırsın muhabbeti
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)