önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
-
29 Ağustos 2008, 17:35
Reklamlar
-
29 Ağustos 2008, 17:37
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
hasan çok şekersin ya
o senin sekerligin abi
-
29 Ağustos 2008, 17:37
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
29 Ağustos 2008, 17:40
slm ben geldim
-
29 Ağustos 2008, 17:40
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
29 Ağustos 2008, 17:43
antientel adlı üyeden alıntı
ben senle kusum hihh
sen bana küsemezsin ki benden başka cadın mı var
allahım inş ogün yağmur yağmaz.....amiiiiiiin
aminnnnnnnnn
Berna adlı üyeden alıntı
allahım beni daha çok sev, o gün yağmur yağsın amin (+fatiha suresi) 1-0 öndeyim duam bile var ehehe
bak yaa
Allahım sen bu berna kulunu ciddiye alma o nedediğini bilmiyo
nahzuvay adlı üyeden alıntı
iyi fikir
CBR-125 adlı üyeden alıntı
İddaya da girin eğer pazar günü olduğumuz yere 1 damla yağmur yağarsa Ümmet abi herkese 2 dilim düşecek şekilde baklava alsın. Eğer yağmur yağmazsa Berna alsın ?? Varmısınız ??
antep mi olucek
yağmur yağmasın ümmet abi kazansın aminnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
29 Ağustos 2008, 17:44
ben geldiiiimmmmm
-
29 Ağustos 2008, 17:45
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
slm ben geldim
vayyy hoşgeldin nerelerde kaldın
gözümüz yollardaydı
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Puaahahah ben etkili dualarımla alırım iddiayı ey göökk delin yaağğğ derim, yapmur duasına çıkarım :D baklava da yemedik ne zamandır :D
-
ben geldiiiimmmmm
ee tamam anladık yaygara yapma
[/B]
-
29 Ağustos 2008, 17:48
-
29 Ağustos 2008, 17:48
Antep olması şart değil ama bol şerbetli fıstıklı ve üzeri yeşil fıstıklı baklava tercihimizdir. Eee varmı o kadar cesareti olan ?? ( Bu arada karnı benim gibi aç olanların ağzını sulandırdıysam özür dilerim )
Berna adlı üyeden alıntı
Puaahahah ben etkili dualarımla alırım iddiayı ey göökk delin yaağğğ derim, yapmur duasına çıkarım :D baklava da yemedik ne zamandır :D
Yağmur yağmazsa bayandır yazıktır diye kimse acımaz alırsın baklavayı tamam mı ?
-
29 Ağustos 2008, 17:51
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
[I]
antep mi olucek
yağmur yağmasın ümmet abi kazansın aminnn
desteğin için sağol
Berna adlı üyeden alıntı
berna gög akrabanmı oluyo?kaybetsen bile üzülme baklavayı gene ben alayım istediğin baklava olsun
www.perkitan.com
-
29 Ağustos 2008, 17:52
Antep olması şart değil ama bol şerbetli fıstıklı ve üzeri yeşil fıstıklı baklava tercihimizdir. Eee varmı o kadar cesareti olan ?? ( Bu arada karnı benim gibi aç olanların ağzını sulandırdıysam özür dilerim
)
Yağmur yağmazsa bayandır yazıktır diye kimse acımaz alırsın baklavayı tamam mı ?
hem aç hem uykusuzum canımda bi tatlı çektiki sorma
[/B]
-
29 Ağustos 2008, 17:53
desteğin için sağol
berna gög akrabanmı oluyo?
kaybetsen bile üzülme baklavayı gene ben alayım istediğin baklava olsun
Ya olmaz öyle idda dedik baklava ısmarlayın demedik. Onu herkes yapar önemli olan oradaki heyecanlı bekleyiş baklavayı kim alacak çekişmesi o tedirginlik o korku güzel olur. Kim kaybederse o alır tamam mı ? Kaybetsende alırım olayı olmasın tadı çıkmaz amacımız baklava değil hoş bi etkinlik ??
Benimde canım çekti bende acım ama işte bu aç olduğumuz günü pazar günü baklava önümüzdeyken hatırlayıp o an için şükredelim. Bu arada iddaya girdiniz ona göre tamam mı ?
-
29 Ağustos 2008, 17:58
Ya olmaz öyle idda dedik baklava ısmarlayın demedik. Onu herkes yapar önemli olan oradaki heyecanlı bekleyiş baklavayı kim alacak çekişmesi o tedirginlik o korku güzel olur. Kim kaybederse o alır tamam mı ? Kaybetsende alırım olayı olmasın tadı çıkmaz amacımız baklava değil hoş bi etkinlik ??
Benimde canım çekti bende acım ama işte bu aç olduğumuz günü pazar günü baklava önümüzdeyken hatırlayıp o an için şükredelim. Bu arada iddaya girdiniz ona göre tamam mı ?
ölebişiy hatırlamıyom ben
www.perkitan.com
-
29 Ağustos 2008, 18:00
ümmet abi gibi bende hatırlamıyorum öle bişi
[/B]
-
29 Ağustos 2008, 18:03
-
29 Ağustos 2008, 18:08
Koccca organizasyon düzenliyorsunuz ama 3 KG baklavadan korkuyorsunuz tuhaf
ii gaz verdin ama bence bosa gitti yorma kendini
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
29 Ağustos 2008, 18:09
arkadaşlar kusura bakmayın ama geyiğin de bi sınırı var sizi ciddiyete davet ediyorum bu kadarı da fazla artık aaaa cık cık cık
sayglar sevgiler en güzel günler ve geceler sizlerin olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)