önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)
-
20 Ağustos 2008, 12:31
Ben erkek arkadaşımı alıcam artçı olarak tabi eğer tutturmazsa ben forduma binip gelirim binmem 2 tekere derse gebzeden bile gelir alırım be arkadaşım :D
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 12:37
Berna abla biricik bitanecik erkek arkadaşın beni alabilir mi arabayla ?
Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan
-
20 Ağustos 2008, 12:39
-
20 Ağustos 2008, 12:45
by_moto adlı üyeden alıntı
Berna abla biricik bitanecik erkek arkadaşın beni alabilir mi arabayla ?
Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan
ahhahhah canım ben onu alıcam gelmem derse zaten benim arka boş benle gelirsin. bi şekilde götürürüz seni buralarda motorcu çok yauuu
-
20 Ağustos 2008, 12:49
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Ağustos 2008, 12:50
Evime çok yakın olduğu için eğer İstanbul'da (Tatile gitme durumum var) olursam kesinlikle sizlerleyim.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
20 Ağustos 2008, 13:15
Hadi ama yaa karnım acıktı benim ne zaman yiyiyoruz daha 2 hafta var yav :(
Ya Organizatöriçem! Cadıcımm! Artçım! herneyse işte kahvaltıda neler var şu yemekleri sayabiliyormuyuz
-
20 Ağustos 2008, 13:15
Tamam sadece bekliyorum. Berna apla motorcu cokta artçı alan yok
-
20 Ağustos 2008, 13:22
by_moto adlı üyeden alıntı
Tamam sadece bekliyorum. Berna apla motorcu cokta artçı alan yok
Şahsen benimde aldığım ilk ve tek artçı motor hocam :$ o da bakiim nası kullanıyomuş berna kızımız hesabı oturdu.. hatta bi kere dedektif gadget kollarıyla kazamı önledi :( şimdi daha iyiyim tabi, hala binmek istiyomusun arkama bakiimm
-
20 Ağustos 2008, 13:22
şimdi 11 gün hiç geçmez yaaaaaa
-
20 Ağustos 2008, 13:26
-
20 Ağustos 2008, 13:31
jameika34 adlı üyeden alıntı
Evime çok yakın olduğu için eğer İstanbul'da (Tatile gitme durumum var) olursam kesinlikle sizlerleyim.
inşallah arkadaşım senide aramızda görmek isteriz
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Hadi ama yaa karnım acıktı benim ne zaman yiyiyoruz daha 2 hafta var yav :(
Ya Organizatöriçem! Cadıcımm! Artçım! herneyse işte
kahvaltıda neler var şu yemekleri sayabiliyormuyuz
bu pazar sizin için bikaç resim yüklerim topike
parpiLiNe adlı üyeden alıntı
şimdi 11 gün hiç geçmez yaaaaaa
sen onu bide bana sor
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Ağustos 2008, 13:35
benim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım
-
20 Ağustos 2008, 13:37
by_moto kardes anlasılan sen motorsuz bu ortama gırmeyeceksın ılla bırısı motoruyla goturcek senı anlasılan o ben delıpoyraz abının dıger etkınlıgıne gıttım hemde trenle butun gun bırsuru motor gordum toplantıda ama o gun hıc motora bınmedım gerı arabayla geldım onun dısında benım devamlı gıttıgım bır yer daha vardı ve oraya motorsuz trende gıdıyordum ama gerı donus bazen motor tepesında yarıya kadar gelıyordum ama artık o toplantılara gıtmıyorum sana tavsıyem ıllada bır motor tepesıne cıkcam demek durumuna dusme her toplantıya motorlu bırısı gotursun dme cok motor askı ıcındeysen bırıktır paranı gıt motor al ok
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
-
20 Ağustos 2008, 13:38
Eğer Motorum cuma gelirse o zaman biz bu pazar gidip bi görelim bi grup olarak oraları
-
20 Ağustos 2008, 13:40
os.ozgen adlı üyeden alıntı
by_moto kardes anlasılan sen motorsuz bu ortama gırmeyeceksın ılla bırısı motoruyla goturcek senı anlasılan o ben delıpoyraz abının dıger etkınlıgıne gıttım hemde trenle butun gun bırsuru motor gordum toplantıda ama o gun hıc motora bınmedım gerı arabayla geldım onun dısında benım devamlı gıttıgım bır yer daha vardı ve oraya motorsuz trende gıdıyordum ama gerı donus bazen motor tepesında yarıya kadar gelıyordum ama artık o toplantılara gıtmıyorum sana tavsıyem ıllada bır motor tepesıne cıkcam demek durumuna dusme her toplantıya motorlu bırısı gotursun dme cok motor askı ıcındeysen bırıktır paranı gıt motor al ok
Yaş tutsa
GKN adlı üyeden alıntı
benim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım
Sen güya beni milli yapıcaktın Gökhan abicm noolduu Lakabını kaybediyosun yoksa
-
20 Ağustos 2008, 13:40
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Tehlike çanları duyuyorum
Yakınlarda kilise olmadığına göre Berna dan geliyor
ama bütün korumalarım üzerimde. öğretilen herşeyi de yapıorum. artık durmaktan da korkmuyorum düşmüyorumda. alışıyorum işte yavaş yavaş..
-
20 Ağustos 2008, 13:43
by_moto yasın tutana kadar o zaman senı beledıye otobuslerıne alalım bak ben mızmızlanmıyorum hem gerekte yok o ortamda bulunmak bıle zevk verırı ınan bana gercek bır motorcu motorun ustundekı aldıgı zevkı motora bakarakta alabılır bence
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
-
20 Ağustos 2008, 13:43
Berna adlı üyeden alıntı
ama bütün korumalarım üzerimde. öğretilen herşeyi de yapıorum. artık durmaktan da korkmuyorum düşmüyorumda. alışıyorum işte yavaş yavaş..
Beni bi görsen kafada sadece kask altta sıfır kol penye var o şekilde sürüyorum 1 hafta oldu alalı ama maaşallah Gebze ye kadar gidip geldim üstelik ehliyetsiz olarak ama sağ sağlim karşınızdayım bu iş biraz korkmamak ile alakalı korkma boşver öldürürsende kurban bayramı sandı öldürdü deriz ölürsende sevgilisini çok seviyordu dayanamadı öldü deriz
-
20 Ağustos 2008, 13:44
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)