iyi hadi yırttın...
yav o TELEFERİK ne iştir...o zımbırtı niye çalışmaz...KALE çok eski ya...
mutlak bi hikayesi vardır...zamanın Padişahı gavur kızına aşık olur...kızı o kaleye hapseder...(kız kulesi ambiansı) ...kaleye çıkışı yasaklar...kızda açlıktan ölür mındar olur...nası hikaye ...ben uydurdum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkase teşekkürler ...
Çok güzel bir gezi oldu ....
Kısmet birdahakilere....
Ümmet Abiye ayriyeten teşekkür ederim ...
Dalyan! da teeesssüffün ederim...;)
Kahvaltıda yoktum ama şilede yakaladım güzel anları...
Birazda giderken Islandım ... o ne yağmurdu öyle ... .Sucuk gibin oldum yafs...;)
toplam kaç km yaptiniz gidiş dönüş merak ettim ehliyetim olsa bende gelecektim ehliyet korkusuna:S
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
göztepeden çıktığımda sıfırladım tako yu şileydi çengelköydü bostancıda 167 km yi gösteriyordu.
Drift Religion
yeme len sakın onları.bidahaki buluşmada yiyicez hep beraber
[QUOTE=MrCoopan;943413]Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur . Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.
Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
dostum bizim mangalımızda müzüğimizde vardı.bide fotoğrafını çeken biziz ama makina artcımda kaldı.sonra buraya koyacam merak etme.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
arkadaşlar bugün çektiğimiz resimlerin hepsini pc ye yükledim 200 e yakın resim var geçen buluşmamaızda yaptığım gibii web albüme yüklemeye devam ediyorum.
sizde anlarsınız ki o kadar resmi siteye yüklemek çok zor sabaha kadar pc başında oturmam lazım ki buda imkansız ayakta zor duruyorum
linki kopyalıyorum isteyen istediği resmi alabilir.
isteyen siteye koyabilir
resimler ücretsizdir
video lar da var ama malum artçımız yeni ve acemi olduğundan kafanızı sağa sola çevirmeniz gerebilir bakalım videolarıda koyabilecekmiyim web albüme
siz şimdilik yüklenen resimlere baka durun devamı hala yükleniyo
geçen seferki gibi değil müstehcen resimler yokk sildik onları diiimiii JESSE
WEB ALBÜMÜN LİNKİ http://picasaweb.google.com/erdincpo...eMangalPartisi
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
maşşallahhhhhh 35 üye okuyor helal valla..
98 Beygir.....
kanka bizede limitlerini zorlamadık ki ??? ne kızıyosun .. ha bu arada motorun havucunu degiştir . ee bide egzzantrrik vuruyo hehehehhaha
bayagı yol gitmişiz (((: ama 7 km sinin 4 km si bende oldu
nazar degmesin çok güzel makina ... ama en kısazamanda beraber yıkayıp cila atıcaz abi ona göre haber bekliyorum . ((((:
amannnnn haaaaa.... bak sonra sölemedim demeee ((((: usta eline saglık .. hemencecik dalıyorum resimlere
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
mete_han, deli mavili, vreon, CİHAN, jesse, alp_tunay, crayzboyone, babaçi, muratgergerli, erreguay, emin_arikoglu, ozrace, sedat_57, Marv, MrCoopan, erdincpolat, stubborn, Gültekin, ulassss, genç kaptan, istburak, Ragnosan, hanedan12, orcunmavis, blue black, ennginn, Tanju, roadmaster, marten1907
bizim tayfa geldi eve nihayet..aralarda bi tane BARISXXL var galiba..o kendini biliyor muhtemelen...
+ ları kaldırayımki kim dost belli olmasın...
babaçi senin ybr ne kadar yakiyo 100 km de benimki 2.8i buluyo benden kaynaklaniyo bu devirli kullanmadan:S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)