[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz
-
31 Ağustos 2007, 14:02
yan çizmedim bennn...: öyle demeyin bana ben anlattım derimi .. söz söz bi dahakine valla billa geliyorum hemde kesin. boy o zman eşini getirirsin oyalarım ben onu
akişam foto çekmeyinn fotocu benim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Reklamlar
-
31 Ağustos 2007, 14:25
aYe adlı üyeden alıntı
Maltepe sahildeki Migros'un orda buluşulacak, kesin olmamakla beraber eğer ikinci bir yere geçiş yaparsak bu yer
"sahilyolu küçükyalı ışıklardan maltepe yönüne giderken yolun deniz tarafında kalan havuzlu ilk çaybahçesi" olacak.
Herhangi bir sorun yaşayanlar, kaybolanlar, adını unutanlar, çocukluğunu yaşayamamış olanlar, sırf çeşit olsun diye aramak isteyenler 0555 459 14 94 'den bana da ulaşabilirler.
evet aye nin dediği gibi zaten ilk msj da telefonum var bir problem olursa yeri bulamazsanız tel açarsınız en kötü ordan gelir alırız sizi
boy adlı üyeden alıntı
Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
karakız var galiba gelen bir tek o konuda pınar kadar sabıkalı peril var onuda unutmamak lazım tuğçe daha yeni yan çizmede
-
31 Ağustos 2007, 14:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet alperde artcısını buldu bildiririm ama oda erkekmiş
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Ağustos 2007, 14:31
boy adlı üyeden alıntı
Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar
mehmet kardeşim ben gelirsem kısmetse +1 olarak gelmeyi düşünüyorum zaten...ve aynı zamanda biri adını yazdırmamış 2 bayan üyemiz daha gelicek akşama senin tanımadığın...yani bayan üyelerde geliyo anlıyacağın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
31 Ağustos 2007, 14:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metalgod adlı üyeden alıntı
öhöm
olum feyzır törkey e verdiğimiz para nooldu acep
görkem bak ben iki motosikletide getiriyorum sen hurda fiyatına sat diye ektan kuruldu bir tanede kadıköyde var canlı yayın yapcan öyle
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Ağustos 2007, 15:18
@tugcetugce
yan çizmedim bennn...: öyle demeyin bana ben anlattım derimi .. söz söz bi dahakine valla billa geliyorum hemde kesin. boy o zman eşini getirirsin oyalarım ben onu
Valla bir daha bu kadar kalabalık bir toplantı yapabilir miyiz bilmiyorum. Bunu kaçırmasan iyi olurdu. Neyse, başka kızlar gelecekmiş... Kızlar genelde yan çizmede bir numara!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
31 Ağustos 2007, 15:24
Bu buluşmalar neden en kral maçların olduğu günlere denk getiriliyor.hususimi?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
31 Ağustos 2007, 15:45
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
harbi ya süper kupa bgnmüş
-
31 Ağustos 2007, 15:49
boy adlı üyeden alıntı
@tugcetugce
Valla bir daha bu kadar kalabalık bir toplantı yapabilir miyiz bilmiyorum. Bunu kaçırmasan iyi olurdu. Neyse, başka kızlar gelecekmiş... Kızlar genelde yan çizmede bir numara!
Daha dur mehmet ramazan geliyor şöle beraber bir iftar yemeği yeriz hatta sahur bile ederiz
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
o akşam gittiğimiz yerde tv vardı orda izlersin abi
Luxor adlı üyeden alıntı
helal valla Discordian, iyi organizasyon yaptın
cbf150'cilerden ne haber peki, tahmini kaç cbf150 olucaz buluşmada
bari tüm cbf ler bir arada park edelimde tam olsun
bu arada ilk buluşma yeri tam neresi, sonra nereye gidilecek gibi detayları ilk sayfada güncellesene...
4 belkide 5 olucaz murat geç gelicek ama erdo ya uzakmış mesafe pendikten çok trafik oluyormuş pes dedim
-
31 Ağustos 2007, 16:28
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
31 Ağustos 2007, 16:55
erdo2002 adlı üyeden alıntı
bu trafik işi tatlısumotorculuğundan ileri bişey heykelmotorcu diyelim biz sana motor üstünde boz verip bir yere gitmeyen
-
31 Ağustos 2007, 17:05
evet millet MurKy nin durumu biraz şüpheli gibi...ben onla gelmeyi düşnüorum fakat o gelemezse bende gelemeyebilrim.....
-
31 Ağustos 2007, 17:55
silah1 adlı üyeden alıntı
görkem bak ben iki motosikletide getiriyorum sen hurda fiyatına sat diye ektan kuruldu bir tanede kadıköyde var canlı yayın yapcan öyle
sen hurda fiyatına sat abi ben alırım motoru görkemden benim hurdayı verip
-
31 Ağustos 2007, 17:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
avrupa yakasından gecen arkadaşlar hep birlikte gidelim he derseniz 7,30 sirkeci arabalı vapur iskelesinde bulusalim
-
31 Ağustos 2007, 18:09
artık çok geç busaatte kimi toplican abi
-
31 Ağustos 2007, 18:35
@Marlboro Man
Bu buluşmalar neden en kral maçların olduğu günlere denk getiriliyor.
Yaaa sen ne biçim motorcusun kardeşim? Senin RR'ı Aslı'ya ver, sen evde otur bence...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
31 Ağustos 2007, 19:28
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
31 Ağustos 2007, 19:32
-
31 Ağustos 2007, 20:19
-
01 Eylül 2007, 00:21
Henüz buluşmadan gelen olmamış galiba
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)