Mersin iline bağlı Çamlıyayla (1250 rakımlı)ilçesinde 29-30 Ağustos günlerinde "1. Tarsus Motor Sporları Şenliği" adı altında motosiklet festivali düzenlenecektir. Ben de Çamlıyayla belediyesinin sayfasında gördüm ve Çukurova bölgesinde yaşayan motosiklet ve festival sever arkadaşlara duyurayım dedim. Aynı yerde 29 Ağustosta KÇamlıyayla Karakucak güreşleri de yapılacak. Onun da linkini veriyorum aşağıda.Çamlıyayla ilçesi Tarsusa 60 km mesafede olup virajlı güzel bir yolu vardır. Tarsus'tan ortalama 1 saatte ulaşılabilmektedir. Macera sevenler için Mersinden de Gözne- Ayvagediği üzerinden 75 kmlik bir asfalt yol bulunmaktadır. Ancak bu yol biraz karışık olduğundan ya GPS yardımı veya bilen birinin önderliğinde gitmek gerekir.

"29 – 30 Ağustos tarihlerinde Zevzek tepesinde Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Motor Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenecek Festivalde Soft Enduro etkinliği, Extrem Motor Gösterileri, Trekking’in yanı sıra gece kamp ateşi etrafında sohbet, en güzel motor yarışması ve sürpriz etkinlikler yer alacak.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı; “Tarsus Motor Sporları Kulübü işbirliği ile bu yıl ilkini gerçekleştirmeyi planladığımız bu güzel etkinliğe tüm doğaseverleri ve motor sporları tutkunlarını bekliyoruz” dedi"

Motosiklet festivali linki.
http://www.camliyayla.bel.tr/modules...berOku&id=1183

Karkucak güreşleri linki:

http://www.camliyayla.bel.tr/modules...berOku&id=1182