yaw bunlar orhan baba dan filen çalarmı..
yaw bunlar orhan baba dan filen çalarmı..
paşam çaldırırız senin için sen gel bizim limana da sana mustafa kandıralı çalarımzuhtupasa adlı üyeden alıntı
orhan baba için başka gece ayarlıcam abi ben sana olmazsa mikrofonla bi parça sölerim ben sana ordazuhtupasa adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ne lan bu?.. cc mi yükseltiyosunalper_tim adlı üyeden alıntı
Paşam; bunlara baba deyince direk motorhead oluyorlar... black sabbath anlıyorlar.. Hatta aralarında bunları öz babası sananlar bile varzuhtupasa adlı üyeden alıntı
walla kardeş cc yükseltme gibi oluyo gayette iyi oluyodemonicdreams adlı üyeden alıntı
deep purble ve the doors u nasıl unutursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
anlaşıldı cd filen getircez yanımızda..taksimi bi sallayalım...
getir paşam clip varsa o daha güzel olur dew ekran açıcaklar seyrederiz wallazuhtupasa adlı üyeden alıntı
du hazırlık yapayım biraz kafamı sallimm
alper-tim CAMADAN yazmazsa görmeyecektim ve beni yazmamışsın bittin koçum başka bişi demiyom sağol...
insan özelden mözelden yazar uyandırır dimi....
ben teessüf ediyorum sana geziye gidiceem die hiç bişi görmüyo gözün walla ama eklendin listeye hayırlı uğurlu olsunvedat kaya adlı üyeden alıntı
motor kardeşliğinden sonra rockçı kardeşliğide başladı hadi hayırlısı
kardeş inşallah geliriz, yanlız tur borcunu ilk motoru ben aldığım zaman seninle gezi olarak alayım.demonicdreams adlı üyeden alıntı
alkol konusunda paşama ve alper'e kayıtılıyorum.
vedat kaya, alper unutmuştur diye yazdım bende o topicin içine
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
yaaa herkez aynıgün mü sezonu açar
17 sinde bir arkadaşım yeniçiftlikte kumsalda mekan açıyor ve çok önceden söz vermiştim
neyse size iyi eğlenceler
KAMP ADAMLARI
way bee ilk satış gerçekleşti hemde umulmadık bi yerdendostdark adlı üyeden alıntı
yaw bu kafa sallamalar beni öldürcek...baktıkca salııom..alper_tim adlı üyeden alıntı
ne satışı ya alperalper_tim adlı üyeden alıntı
insan açmadan sorar o gün işin varmı gelirmisin diye
KAMP ADAMLARI
olm istanbullu adam hertürlü gelir dedik bak bira fiyatlarınıda sana göre ayarladık da yaptık dıdostdark adlı üyeden alıntı
valla belli olmaz katılabiliriz bizde,duruma göre haber ederiz artık..
alpercim,organizasyon işine de el atmışın ,maşallah bu sıralar iyi görüyorum seni,yeni bir aşk falan mı var yoksa
Tüm istanbul MT bukadarmı yaw haydi elleri görelim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
eli kulağında her an herşey olabilir bulimmde aynen aranızdayım wallaPeril adlı üyeden alıntı
kafa sallamayıda özledim yaa iyi gelecek bu parti bana
haber maber yok..yaz alpercim peril +1 enişteeeeeeeeeePeril adlı üyeden alıntı
Ben de gelirim...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)