Merhabalar; bütün kış hayalini kurduğum kısa bir Akdeniz tatilimi 1-2 hafta içinde motorla gerçekleştirme niyetindeyim. V-Strom'umun topcase'ini ve yan çantalarını doldurup 7-8 gün Bodrum, belki Datça, Akyaka, Fethiye, Ölüdeniz, Kaş-Kalkan ve çok merak ettiğim Olimpos'a kadar gitmek istiyorum.

Kesin bir rota planım yok. Haziran sonu, temmuz başı gibi sabah erkenden İzmir'den yola çıkıp önce Bodrum'da 1-2 gün gezip dolaşıp ordan Fethiye ve Akdeniz tarafına doğru gitmeyi düşünüyorum. Kalacak yer konusunda da net bir kararım yok; çadır olur pansiyon olur duruma göre. Bir hafta zamanım olacak sanırım. Bu süre belki biraz kısa, ama olabildiği kadar virajlı ve keyifli rotalarda motosiklet kullanmak, deniz kum güneş, huzur, zaman zaman eğlence , özellikle tekne turu ve en çok dertlerden stresten uzak motosiklet dolu bir hafta geçirmek derdindeyim naçizane.

Gelmek isteyen olursa konuşabiliriz. Olmadı tek başıma gidicem. Bu güzergahta şurayı görmelisin, şu yoldan gitmelisin, şu yoldan dönmelisin, burada kalmalısın gibi tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim.

Şimdiden teşekkürler..