Arkadaşlar 7 Mayıs günü Sapancada yapılacak olan motorcu buluşması aynı tarihte İzmitte CBR125 CUP olduğu için 28 Mayıs'a ertelendi. Bu ertelemeden dolayı ve bazı sitelerde de bu organizasyon duyurulduğundan dolayı tüm site üyelerinden özür diliyorum. Diğer sitelerde duyurunun yapılmasındaki tek amaç daha çok katılımın sağlanmasıydı ancak bazı sitelerle aramızdaki sorunları bilmediğimden böyle bir şey yaptım.28 Mayıs buluşmasına sadece bu sitedeki arkadaşlar ve bizim sakarya mt ve isterse kocaeli mt grubundaki arkadaşlar katılacaklar.
Organizasyonun 28 Mayıs'a alınma sebepleri.
7 Mayıs : İzmit CBR125 CUP
14 Mayıs : Benim final haftam
21 Mayıs : Ehliyet sınavları ( sınava girecek arkadaşlar da gelmek isteyebilir diye )
28 Mayıs: Bu hafta hiçbir şey yok ama ne var Sapanca Motorcu buluşması var
İlerleyen zamanlarda organizasyon hakkındaki tüm bilgiler için bir topic açılacak.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Organizasyonu zuhtupasa ile beraber düzenliyoruz. İstanbul grubunu zuhtupasa organize edecek.
7 Mayıs Pazar günü Sapancaya gezi düzenliyoruz. Göle sıfır Baçce cafe-restoranda yeşil ve mavinin birleştiği yerde harika bir haftasonu geçirmek isteyen arkadaşlar sakın plan yapmasınlar gezi ile ilgili tüm bilgiler çok yakında duyurulacak.