8-9 Haziran Bolu motosiklet günlükleri

Arkadaşlar herkese merhaba...

Sizlere doğa harikası Bolu'nun doğal güzelliklerini yaşatmak,şehir hayatından bir nebze uzaklaşmak için şahane bir tatil hazırladık...
Artık bizim müdavimi olduğumuz sizlerinde bu güzellikleri yaşamanızı istediğimiz ve gelecektede bu organizasyonun gelenekselleştirmek adına,
Sizleri Boluya davet ediyoruz...
Eminiz ki kimsenin pişman olmayacağı bir rota olacak ...
E-5 ten kendimizi yayla yoluna vurduğumuzda tamamen orman ve akarsuların eşlik ettiği yollardan sonuca varacağız....
Rotamız SARIALAN GÖLETİ ve YAYLA sı olacak arkadaşlar...
Mesafeler ise şu şekilde...
Bolu-Sarıalan 33 km
Ankara-Sarıalan 231 km
İstanbul-Sarıalan 299 km
Düzce-Sarıalan 84 km
İzmit Sarıalan 195 km
Adapazarı-Sarıalan 169 km
Karabük-Sarıalan 184 km
Yalova-Sarıalan 260 km
Zonguldak-Sarıalan 205 km
.............
İsteyenler Cumartesiden gelip kamp kurabilirler
Ücretler ise şu şekilde...
Kamp ücreti 3 tl...Kamp kuran arkadaşlar pansiyonun imkanlarından yararlanabilirler...
Pansiyon oda ücretleri -Göl manzara 50tl
-Orman manzara 40tl ye konaklayabilirler...
Yemekler porsiyon - beyaz et 15 tl
- kırmızı et 20 tl
Çay 1 tl .........
Extralarda cabası......

Birazcıkta fotoğraf koyalım ve davetimizi yineleyelim, Haydi Arkadaşlar Bolu'ya ......

dsc01402gz.jpg

dsc01389gv.jpg

dsc01400.JPG

dsc01403sh.jpg

dsc01399l.jpg

dsc01395ls.jpg

dsc01395ls.jpg

dsc01392eq.jpg

dsc01394c.jpg

dsc01390ur.jpg

dsc01393.JPG

dsc01386ab.jpg

Arkadaşlar fotoğraflar hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz muhakkak bu havayı almanız lazım...Saygılarımla...

Haziran ortasında oralardan geçeceğim. Kamp alanı olarak değerlendirebilirim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Oda fıyatına neler dayil

Yazdığını bi okurmusun :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

Çadır kurduk diyelim. Kamp imkanları derken. Duş, wc, restoran, aydınlatma gibi mi. Bunlar için ilave ücretmi vereceğiz ?

Çadır kuracaklar için wc ücretsiz...Çaylar dediğim gibi 1 tl,duş otelde konaklayanlar için geçerli ...Yemekler tabiki extraya girer...
Aydınlatma konusundada el feneri,kafa feneri,gaz lambası ve ay ışığı yeterli olacaktır:queen:

Oda tutacak arkadaşlar için tekrar bir görüşme yapcaz net bilgiyi yarı sabah yazmış olurum...Malum dağda telefon çekmiyo ulaşamadım bi türlü...
Bu topiği açtıysam gerkli bütün bilgilendirmeleride yapacağıma emin olabilirsiniz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

Eklememi hemen yapayım arkadaşlar...
Oda ücretlerine yemek hariç herşey dahil...:) Daha lüks kalmak isteyenlere de Bolu Merkezde herşey dahil 5 yıldıza kadar seçenekler mevcut ama gerek varmı kişisel olarak hayır...Burda amaç belli zaten gezmek ,farklı yerler görmek tanışmak kaynaşmak...:queen:

Kahvaltı 10 tl ,Beyaz et porsiyon 15 tl (tam doyumluk):) ,Kırmızı et porsiyon 20tl (tam doyumluk) ,Çay 1 tl...vs
Yani standartlarda...

Ok. Peki normalde gidecek olursak fiyatlar ve imkanlar nelerdır.
Otel fiyatları 80-100 tl arası değişiyor normal zamanlarda ama bu Mt ye özel fiyattır.
otelde yer sınırlıdır gelecek olanların daha önceden kendilerini yazdırmaları rica olunur. irtibat telefon 0542 517 47 54. Kanlıcalı

Samet hocam Bolu-Sarıalan yolu hakkında bilginiz vardır, yol nasıl. malum bende scooter var.

Yol tamamen asfalt kesinlikle bozuk yol aklınıza gelmesin ve çok zevkli dediğim gibi ormanlar-akarsuların eşlik ettiği yollar...
havanın sıcaklığıda sizi kandırmasın oralar gerçekten serin...

Yol tamamen asfalt kesinlikle bozuk yol aklınıza gelmesin ve çok zevkli dediğim gibi ormanlar-akarsuların eşlik ettiği yollar...
havanın sıcaklığıda sizi kandırmasın oralar gerçekten serin...

Tamam hocam saol, gelme ihtimalim yüksek.
Tarih yakınlaştıkça daha da netleşir durum.
burdan yapılacak bilgilendirmeleri takip edecem

Artçım ile gelmeyi düşünüyoruz. Kesinleşirse tekrar haber veririm. İstanbul'dan grup halinde mi gidilecek? Herkes bireysel mi gidiyor?

Merhaba bolulu kardesim. Ben ankaradan katilmak istiyorum. Liste yapiyormusun?.
Yapiyorsan ankaradan katilacaklara beni yaz lutfen...

Gokhan ari regal raptor 250 daytona rr250e-6c 0535 606 64 67

Merhaba bolulu kardesim. Ben ankaradan katilmak istiyorum. Liste yapiyormusun?.
Yapiyorsan ankaradan katilacaklara beni yaz lutfen...

Gokhan ari regal raptor 250 daytona rr250e-6c 0535 606 64 67

Göhhan Bey buyrun gelin son 1 hafta kala tam listeyi hazırlayacağım...
Pazar günü gelenler ve çadır kuracaklar için sayı konusunda bir kısıtlama olmasada ,cumartesi otelde konaklayacaklar için belli bir kontenjan var gelen sayısına göre
tekrar bi düzenleme yapılacak...Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar