Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Klasik yardım isteği

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Aralık 2014
    Uzun süredir takip ettiğim sayfaya üye olarak bende aranıza katıldım. Herkese sevgiler ve saygılarımla.

    Ben 36 yaşındayım.25 yaşındayken motorsiklet ehliyetimi almama rağmen, Yıllarca önce ailem sonrada eşim nedeniyle motorsiklet sevdam hep ertelendi.
    En son Dayanamayıp 2 yıl önce gittim kimseye söylemeden ybr 125 motorsiklet aldım. Kimse bişey diyemedi.
    Tabiki montumu, kaskımı, eldivenimi ve dizliklerimide alıp dikkatli kullanınca herkes sesini kesti.
    Motorsiklet kazalarının ne kadar kötü olduğunu ve şakasının olmadığını birinci elden defalarca gördüm. Bunları yazıyorum ki bilinçli birisi olduğumu anlayın diye. Bulunduğum bölgede çok istememe rağmen her hangi bir eğitim almadım ne yazıkki. Çünkü öyle bir merkez yok. Ama bi çok kaynağı ve kitabı okudum ve izledim.

    Artık motorsikletimi büyütmek ve uzun mesafe yolculukları yapmak istiyorum. Gözüm hızda değil. Supersport motorlar hiç Tarzım değil. Zaman zaman iller arası, Havanın iyi olduğu zamanlarda işe gidebileceğim, zaman zaman kandırabilirsem eşimide arkama Alıp yolculuklara çıkabileceğim ve beni mağdur etmeyecek bir motor bakıyorum uzun zamandır. Her yanı grenajlı motorlardan veya çok gösterişli motorlardan hoşlanmıyorum. Boyum 185 cm, kilom 82.
    Istediklerime sanki enduro Sınıfı daha uygun. Ama ben bu aracı şehir içinde işe giderkende kullanmak istiyorum. Ve mümkün olduğunca Sıfır almak istiyorum. Yıllarca kullanacağımı düşünüyorum. AEA ın da gazı ile Kawasaki versyse 650 Cc kanalize oldum. 2015 Mart'ı bekliyorum. Gidip bakacağım. Biraz zor olsada 10 bin euroya kadar çıkacağım. Kendimi umarım anlatabilmişimdir. Bana önerebileceğiniz veya yardımınız olabilecek Arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    rebelrider67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2015
    Şehir
    Zonguldak
    Abi motosiklet sevdam ertelendi demişsin eğer hiç tecrüben yoksa versyse 650 senin ölümün olur başlangıç için 650cc gerçekten yüksek bi motor hacmi, enduro hakkında pek bilgim yok bilgili abilerim cevap vereceklerdir ama 650cc tavsiye etmiyorum

  3. #3
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    yanlış anlama bunu her zaman yazıyorum motorsiklet değil motosiklet

  4. #4
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2012
    Şehir
    İZMİR/Tokat
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    versyse için bence biraz erken.. istediklerinizi okurken direk inazuma canlandı gözümde.. inazuma ile uzun yollar yapıp versyse geçiş yapmak çok daha eğlenceli ve güvenli olacaktır..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler