ertelenmiş bi gezi. eskişehir-konya-adana-kadirli-kahramanmaraş

yaz sonuna yapacak olduğum geziye biraz gecikmeli olarak 27 eylül cumartesi sabah saatlerinde başlamayı hedefliyorum.
gezi güzergahı başlangıç eskişehir-konya-adana-kadirli ve kahramanmaraş. dönüş rotasını belirlemedim daha. 12 ekime kadar ordayım nasıl olsa.
rota ve mevsim hakkında uyarılarınızı bekliyorum.

becerebilirsem bide harita ekleyeceğim.

teşekkürler.
rotayı değiştimek zorunda kaldım. ilk uzun yolum olacağı için tek yön ve çok şeritli yolları tercih ettim. daha güvenli olur diye.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gülegüle git gülegüle gel,yağmurlara dikkat tedbirsiz yola çıkma,allah aksilik vermesin

teşekkürler ümmet abi. senin iyi dileklerin ve tavsiyelerin hepimiz için çok önemli ve değerlidir.
yağmurluk işini işinide halledip yola çıkacam allahın izniyle.

Motosikleti
ZX12R
iyi yolculuklar..allah kaza bela vermesin..:cat:

rotada belli deyil, yolda belli olcak tam istedigim gibi bir yolculuk..:king::king:

yaninda olmak isterdim...:salut:

Yağmur ve o tarihte iyice yaklaşmış olan bayram trafiğine dikkat et :) Bayram trafiğinin en kritik zamanı o günler olacaktır. Hayırlı yolculuklar, fotoları bekliyoruz.

Son düzenleme:
hayırlı yolculuklar yanlız trafiye dikkat tam bayram zamanı gule gule git gel bakalım gelince anlatırsın

Adana İl Temsilcisi
yolun açık olsun arkadaşım.amman dikkat.!!! yorulduğunu hissettiğin anlarda tereddüt etmeden mola ver,dinlen.molalarda yağlı yemeklerden ve ayrandan uzak dur.sürüş sırasında bol su veya soda tüket.önünü kontrol ettiğin kadar,arkanı da kontrol et.aklıma gelenler bunlar.

e hadi kazasız belasız inşallah.. aman gözünü seviyim bak yağmuru çamuru var dengesiz araç kullanıcıları var... ama tırcı ve kamyoncuların çoğusu yardımcı oluyo trafikte dikkat et herkese ve herşeye en önemlisi kendine

Vizörün temiz lastiğin yere sağlam bassın.Meteoroloji nin sitesini kontol et.bunun yanında her zaman gezi öncesi kontrol maksatlı accuweather.com da sağlam rapor veriyor.Kazasiz belasız:rendeer:

250lik motor güzel gider :) kazasız sürüşler ali :) güle güle git güle güle gel. :) yolda da bol bol fotoğraf bekliyorz bak senden :)

Bayram trafiğine dikkat.Görünür olmak çok önemli
Kadirlide görüşelim.
Hayırlı yolculuklar.

Tavsiyem yanına bir kişi daha bulabilirsen iyi olur. Tek başına yolculuklar her zaman risklidir. Yine de dikkatinizi eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar...

allah yolunu acık etsın abı allah kazasız belasız gıdıp gelmenı nasıp eder inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yolun açık olsun arkadaşım :rendeer:

Hocam yolun açık olsun. Dikkati, tedbiri elden bırakma...

Güzergahındaki MT dostları ile irtibat kur. Yoldaki sohbet ve çay muhabbetlerinde sana eşlik eden olacaktır... :cat:

ali abi bizim motorlar uzun yolda güçsüz kalıyor yawf akçaydan ben gelırken . bana sınır olmustum mıllet motorla vızır vızır gecıyor . sen tın tın . amaaaaa cruıserın tadını uzun yolda hıcbırı vermıyor

hayırlı yolculuklar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar