[İzmir MT] 30 Eylül Pazar Kaya34 arkadaşımızı yalnız bırakmıyoruz,yarışa gidiyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,bu herhangi bir buluşma,eğlence ya da onun gibi bir etkinlik değil.Buna mümkün olduğunca katılım olmasını istiyorum...
Siteden kaya34 nickli Hasan arkadaşımızın bu hafta sonu İzmir deki Pınarbaşı yarış pistinde yarışı var.Hem motosiklet yarışı izleyeceğiz hemde Hasan arkadaşımızı destekleyip,yalnız hissettirmeyeceğiz.
Hadi İzmir MT :cat:

Yarış programı aşağıda var,
adsztg3.jpg

Buluşma Saati : 09:00

Tekerlek Dönüş: 09:15

Buluşma Yeri : Cuma günü toplantıda tam kararlaştırılacak ama şimdilik değişiklik olmazsa ,Alsancak ATATÜRK LİSESİ önü.

Desteklemeye gideceğimiz Hasan arkadaşımızın bir fotoğrafı..
img1794xt8.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde yarışa katılacakmıyız?.....Boşa gelmeyelim dimi:p

Ah ah egitime katilmak icin 6-7 ekim'de Izmir'e gelme dusuncem olmasa hakikaten atlayip gelecegim destek vermeye.. Bu basligi acan forrap arkadasimiza da, Kaya34'u desteklemeye gidecek tum Izmir MT uyelerine de pesin pesin tebrikler diyorum :rendeer: Haydi Izmir MT, gun varligini hissettirme gunudur :cat:

mt izmirin adını o piste yazarız tişört lerimiz üzerimizde olsun istanbulun bayrağınıda dalgalandıralım motor kardeşliği neymiş görsün cümle ALEM
alp kardeşimle ben yolda yarışırım kasksız korumasız o yeterki koşsun ben motorla onu her türlü geçerim

WAAYYYYY bir fırsatını bulursam neden olmasın biz de yerimizi alalım trübinlede..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzmir MT Hasan'ın güzel resimlerini bekliyoruz sizden.

@Forrap Başlık için teşekkürler.:cat:

dsc7061td6.jpg

benide destekleyin bende orda olucam ::) yarışmıyozz ama yarışmalarına yardımcı oluyozz :)

cok cok cok buyuk bı aksılık olmazsa bende ordayım hasan arkadasımıza basarılar dılerım sımdıden...forrap ılgın ve alakan ıcın senıde tebrık ederım saygılar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mt izmirin adını o piste yazarız tişört lerimiz üzerimizde olsun istanbulun bayrağınıda dalgalandıralım motor kardeşliği neymiş görsün cümle ALEM
alp kardeşimle ben yolda yarışırım kasksız korumasız o yeterki koşsun ben motorla onu her türlü geçerim

Puhahaha... Hadi bakalım....3 e takmıyacam....2 vites.... Varmısın....:queen::queen:

Önemli aksilik olmassa ordayız.....

Forrap çok teşekkür ederim. hiç haberim yoktu inanın çok sevindim ya,
ayrıcada şaşırdım bana başlık açılmasına tekrar çok teşekkür ederim forrap ve tüm mt'ye.

Forrap çok teşekkür ederim. hiç haberim yoktu inanın çok sevindim ya,
ayrıcada şaşırdım bana başlık açılmasına tekrar çok teşekkür ederim forrap ve tüm mt'ye.

sen bı kupayı alma o zaman gor

bu ıyı yuzumuz kupayı almadınmı bıde dıyer yuzumuzu gorceksın ben yumurtaları sımdıden zula yaptım motora ona gore:p:p:p:p:p

Son düzenleme:
canınız sağolsun ya, eğer Allahtan bir aksilik olmazsa cuma akşamı yola çıkıyorum, cumartesi sabah pınarbaşı pistinde olacağım. sabah teknik kontrole girip, ısınma turu ve sıralama turlarına gireceğim.
Aslında bu akşam yola çıkıp cuma günü antrenmana girseydim iyi olacaktı ama
hayırlısı olsun.

ben bugün 1 saat kadar antremanları izledim çok çekişmeli olacağına eminim pist güzel hele son düzlük tam hız için fakat pistin bir noktası çok kötüydü sanıyorum bir miktar çöküklük var motorlar havalanıyor allah herkezi korusun sarı bir ( sanırım dukati ) motor ve kırmızı bir şeytan vardı sıkı viraj yapıyor ve eminim sıkı bir yarış olacak herkeze başarılar KAZASIZ BELASIZ

hasan a başarılar diliyorum virajdaki fotograf harika bende oyle donuyom caddelerde ama dizliğim yok:queen: şaka bi yana bu yarış hangi kategori motor un özellikleri neler bu konuda biri beni aydınlatırmı acaba ?

hasan a başarılar diliyorum virajdaki fotograf harika bende oyle donuyom caddelerde ama dizliğim yok:queen: şaka bi yana bu yarış hangi kategori motor un özellikleri neler bu konuda biri beni aydınlatırmı acaba ?

resmimi beğendiğine sevindim.Motor 2004 R6 standart.supersport 600cc

cumartesı sıralamalara gelebılırım bı aksılık olmazsa bızden baska gıden varsa orda gorusebılırız hasan arkadasım arkandayız saka bı yana yumurta falan:p:p hangı sırada olman onemlı deıl gonlumuzden dereceye gırmen gelıyo ama hayırlısı neyse o olsun...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben bugün 1 saat kadar antremanları izledim çok çekişmeli olacağına eminim pist güzel hele son düzlük tam hız için fakat pistin bir noktası çok kötüydü sanıyorum bir miktar çöküklük var motorlar havalanıyor allah herkezi korusun sarı bir ( sanırım dukati ) motor ve kırmızı bir şeytan vardı sıkı viraj yapıyor ve eminim sıkı bir yarış olacak herkeze başarılar KAZASIZ BELASIZ

İnsan haber verir be....Madem gittin arasana......Beraber giderdik....:pr:

cumartesi de gelecek olan varsa gelsin. Zaten motor nodan tanırsınız.

ikimizi bir arada gördülermi dedikodu yapıyorlar saklı gizli buluşmalara devam edelim (araya mesaj girmiş alp tunaya yazılmıştır ) yarış öncesi hasanın kafası karışmasın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar