[MT İzmir] 30 Mart Cuma Teras Cafede Toplanıyoruz!

Moderatör (forrap)
Merhaba arkadaşlar,
Bu cuma yine Teras Cafedeyiz...
Geçen hafta buluşma yapılmadı,bu hafta Terastayız yine.Artık farklı şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bence,herkesin fikirlerini paylaşacağı bu toplantıda görüşmek üzere...

Yer : Bornova - Teras Cafe
Saat: 20:00
Gün : 30 Mart Cuma

:)

BİZ ORALARA GELEMEYİZ AMA RESİMLER ÇEKEREK GECENİN GÜZELLİĞİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİZ... HADİ İZMİR MT ELLERİ GÖRELİM.. İYİ EĞLENCELER, GÜZEL SOHBETLER :wiinkk:

Özleştik dimi millet,daha Çanakkale maceralarınızı dinlicez.görüşmek üzere...

ben o gece fuara yola çıkıyorum,gelmeyi çok isterdim çok özledim dostları,sizlere iyi eğlenceler,bol foto çekin benim için:rendeer:

Moderatör (forrap)
PHAETONW12 pazara kadar kalacak olursanız fuarda görüşürüz.Pazar günü 15:30 gibi bende fuarda olacağım.Baya bir arkadaş gelecek çeşitli illerden standımıza,pazar günü oralarda olursanız mutlaka uğrayın:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,bu akşam toplanıyoruz...Bu kadar mı gelenler ?:)

arkadaşlar benim toplantım var ama gece oza gelirseniz görüşürüz orda tarkan

arkadaşlar sizleri çok özledim mutlaka görüşelim tel.0535 8287558

Son düzenleme:
eee bu kadar kişimi gelecek toplantıya nerdesiniz millet uyanın yaw özledim sizi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eee ne oldu? Fotoğraf falan yok mu? Ben bu mesajı görmediğim için toplantı yok zanettim ve gelmedim.:silent:

PHAETONW12 pazara kadar kalacak olursanız fuarda görüşürüz.Pazar günü 15:30 gibi bende fuarda olacağım.Baya bir arkadaş gelecek çeşitli illerden standımıza,pazar günü oralarda olursanız mutlaka uğrayın:wiinkk:

tuncercim muhtemelen görüşemezsiniz çünkü bu gece istanbuldan dönüyolardır pazar sabahı burda olurlar muhtemelen :queen: bende gelmeyi isterdim ama ABİMİ yolcu etmeye gittim ordan başka yere geçtim arkadaşlarımla.. haftaya cuma okul cıkısı gelebilerem belki ....... :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Eee ne oldu? Fotoğraf falan yok mu? Ben bu mesajı görmediğim için toplantı yok zanettim ve gelmedim.:silent:

Sen görmediğin için gelemedin ama,görenlerde pek gelmedi abi...
Motorda oluşan bi problem yüzünden bi 20-25 dakika kadar geç gittim(20:20 gibi) ama kimse yoktu.Yarım saatten fazla da bekledim ama gelen giden olmadı...
Oradaki arkadaşa sorduğumda bir iki motosikletli kişinin gelip biraz bekleyip gittiğiydi.
Eğer gecikmemden kaynaklı ki bu gecikme 20 dakikaydı,bir bekletme ve kimsenin gelmeyeceği izlenimi verdiysem kendi adıma özür dilerim.Ancak orada daha çok kişinin olmasını umuyordum.Neyse artık...
2 hafta sonra görüşürüz...

ben saat 8 de oradaydım.5 -10 dk bekledim kimse olmayınca ayrıldım.sanırım kimse topiği okumamış.

O iki motosikletli ben ve Hakan abiydi,baktık gelen giden yok bizde uzadık,neyse bidahakine artık...

Şuşu insan nerden geldiğini bilmeli dimi,inkar etmeyelim geçmişimizi :mrgreen:
Bırak namı yürüsün:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar