Türkiye`nin En Büyük Oyun Forum Sitesi
Türkiye`de ve dünya da oyunlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam etmektedir. KoCuce oyun forumu 2008 yılından beri oyuncuların sıklıkla tercih ettiği forum sitesi olarak yayın hayatına büyüyerek devam etmektedir. 2 milyondan fazla üyesi bulunan KoCuce, oyun forum olarak yayına devam etmesinin yanı sıra aynı zamanda oyun haberleri içerikleri de sunmaktadır. Forum kısmında en popüler konular ise; Metin2 pvp serverler, metin2 hileleri, knight online pvp serverler , oyun geliştirme, fivem roleplay ve pubg mobile gibi oyunlara ait forum kategorilerinde bulunmaktadır. Ayrıca forumda yapılan çeşitli etkinlikler oyun severlerin ilgisini çekmektedir.
Pvp Serverler
Özellikle Türk oyun severlerin pek çok oyunun pvp serverına yoğun ilgisi bulunmaktadır. Bunların başında metin2, knight online ve silkroad pvp serverler gelmektedir. Metin2 pvp server kurulumu, server tanıtımı ve diğer tüm sorunların çözüme kavuştuğu kategorilerin yanı sıra genel oyun geliştirme ile ilgili de çeşitli bilgiler KoCuce`da yer almaktadır.
Oyun İlanları ve Pazar Alanı
KoCuce forumunda pubg mobile, metin2, knight online, silkroad, steam, clash of clans, zula, brawl stars, transformice, point blank ve fortnite gibi pek çok oyuna ait hesap, item veya oyun parası alım-satım ilanlarınızı ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz. Bu sayede her gün onbinlerce kullanıcının ziyaret ettiği oyun forumu içerisinde hesap satışı işleminiz daha kısa sürede tamamlanabilir.