arkadaslar bosuna sevınmayın 1 ındırım 2 bımdırım yaparlar arkasından
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Hmm cok guzel bı ındırım tebrık ederım
1 ay sonra ındırdıgı fıyatın 3 katı zam yapmassa bende bu sıtenın junıor lugundan ıstıfa etcem Adam 1 ındırıo 3 bındırıo .
ne indirimi yaa bu resmen bindirim.3 verip 10 alıyor şerefsizler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yaa benzin bu fiyat olmasın varya ortalık tuningci 4 teker canavarlarından geçilmez heryer merter mc donalts gibi olur şahinler yine vorul vorul gezer ıyyy
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Amcanın birine demişler ; "Amca benzine zam geldi." O da ; "Benim için fark etmez ben hep 10 liralık alıyorum" demiş. Benim ki de o hesap, çıkar iner fark etmez..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
guzel bi yaklasim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Turkmenistan da 50 litre benzinin toplam fiyati 1.15 YTL yani 1 ytl ye bir depo, biz ise 5 kurus icin gobek atiyoruz.Ne olacak bu halimiz ingiltereden sonra avrupada en pahali benzin bizde, devlet OTV adi altinda resmen harac kesiyor vatandastan. Garajda yatsin diye arac aliyoruz. Yola cikacagim zaman kac yakar diye hesapliyorum yolu ne kadar zamanda kat ederim diye dusunmem gerekir iken.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Değirmen bi şekilde dönecek..........
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ne indirim ama ben hemen gidip bi 100 litre stok yapayımneolacak sanki bugün 5 düşer yarın 20 koyarlar.
ne soyleneni dinleyen ne yazilani okuyan cuhelaya az bile bu fiyatlar umarim daha da artar.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)