Bencede Tuba'ya ceza kesilsin, hatta bi daha televizyona çıkması yasaklansın
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Gazeteciler meşhurların peşinde koşacağına gidipte kebapçılara,pidecilere,pizacılara baksınlar önce.Bu memlekette scooter kullanıp kask takan varmı acaba?Arabalar bazen bir yapıştırıyor şehir içinde feleğini sapıtıyorlar.Zaten kuryelerin ve yemek firmalarının motorlarına binenler bir yere getirmeye çalıştığımız motor anlayışına gün be gün darbe vurmaktadır.ben bile bazen lanet olsun diyorum yahu içimden.Adamda kask yok kıyafet yok bilgi yok ve bu adam şehir içinde servis yapıyor.Ölenlere üzülürüz Kenan la beraber motor 2 gün gene ön plana çıkar ama 3 5 gün sonra bir kuryeci yada kebapçı motoru sayesinde motor gene 5 basamak geriye gider.Bakın gene bu kız sayesinde motor ön plana çıktı.Kasksızda olsa teşekkür etmek lazım.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Hayır kesilmesin. Nasıl kıyıyorsunuz (Tubiş sinir olur şimdi)Tuba'ya ceza kesilsin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Her gördüğünüz fotoğraf gerçek değildir,
yada fotoğraflarda gördüğünüz herşey gerçek değildir.
Fotoğrafda gördüğümüz şey, fotoğrafcının anlatmak istediğidir!!
Bakınız bu küçük kızda aynı suçu işlemiş, onada ceza keselim.
Yoksa bu tubanın küçüklük hali mi
Edit : Alp_tunay bak ben bunu düşünemedim. Süper olmuş
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tubiş
Bu konuyu fazla uzatma istersen sonunda tuba yerine Tuğba'ya ceza kesilecek gibi
Elimde başka fotolarda var....Bence kitlenmeli veya tümden silinmeli.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
onu bunu bilmem vespalar çok tatlı tuba mı, ne, ünsal mı
en sevdiğim karakterlerden biri bide motorcu olmuş ben bebekte gezinmeye başlıyım
gazeteci arkadaşı tebrik ediyorum. şimdi kesin davalarla falan uğraşır. çünkü ne zaman biri adaletten yana olsa işler o kişi için ters gidiyor
bence de ceza kesilmeli... kanıt fotoğraflarda var.
Dorado V5
Bizde onu diyoruz zatenTrafikte ilerlerken kasksız bi resmim var mı Alp abi ? Ben kontağı çevirmeden, motorun üzerinde oturup poz veriyorken sıkıyosa ceza yazsınlar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben altımda etek varken poz vermem Hoş zaten etek de giymem de Kim ne derse desin, o halde biniyor bu hanım kızımız motora
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Pekte şeker duruyo tuba hanım, vespa çok yakışıyo kızlara. Niye binerler enduroya filan anlamamki
ya tuğba ünsalda takmayı versin bizi bu güzellikten mahrum etmesinnnn
Hatunların kask takmasına karşıyım , geçen ss bir honda vardı kaskın altından sarı saçlarda görünüyo , yanına yaklaşıp nası bişe diye bakamadım ki 2 saat sorada döndü gitti bende meraklar içinde kaldım ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)