Corbin Touratech ile birlikte en fazla sele satan firmadır.Her motosiklet modeline özel olarak sele üretir.Ereksiyon isteyen halkım için linki,
http://www.corbin.com/
Kolpa Adamları
yuh yaa resme bak
aşırı sapıklar eve alırlar bu bmw lerden sonra ver gazı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Hayvana, Su damacasina , buldugu her delige tecavuz eden sapik vatandaslarimiz yakinda motorumuuzun selesinede tecavuz eder. Motorun selesini kediler ile paylastigimiz yetmedi birde tecavuzcu sapiklar ile paylasacagiz desenize.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bizde sele olmasada olur. Türkiyenin her yerinde kızılay çadırları hazır vaziyette
Plajlarda şemşiye dikmek için hazır çukurda çok. Arkasını kollayarak gezen tek milletiz. Çılgın Türkler
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
hahaha çok güldüm ya konuyu ve yorumları okuyunca ama adam sağlıgından olmuş yazık
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
ow yeah şimdi 240 wuruyorum o seleden sipariş edecem limit yok
4 saatte depoyu delmiştir muhterem
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
avadanlığa bi de çekiç eklenmiş, bedava malzeme bulmuş daha bi de dava açmış
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Yakında çıkıcak replikler belli " abi şu senin motoru verde bi erekte olup geleyim be söz 2 yıl istemiycem "
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bi tur versene
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Hort:
Neden bmw sürücü kitlesinin belli yaş üstü olduğu anlaşıldı
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
egzozuna soktuğum!.. hehehehehehe
Bajaj Pulsar'a da açılabilir böyle bi dava Selesi çok titreşimli, çinli motorum da biraz titriyo ama selede titreşim sıfır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)