toplanıp kendi aramızda birşeyler yapsak olmaz mı... meşhur bile olabiliriz, şarkının adı da hmmmm" gelen vurdu geçen vurdu olsun
toplanıp kendi aramızda birşeyler yapsak olmaz mı... meşhur bile olabiliriz, şarkının adı da hmmmm" gelen vurdu geçen vurdu olsun
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
emeğe saygı diye bişey var
ama kimse k.bakmasın berbat olmuş
Al 4 tane liseli bundan daha iyisini yapar.
Klip hatır işi beleş çekilmiş gibi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
arkadaşlar allahtan profesyonel motorcular eşlik etmiş yoksa mazallah düz yolda gitmek çok zor her motorccu düz yolda kullanamaz ayrıca biri bu sanatçıyı kuaföre götürsün saçına kat attırsın efilemakası attırsın bu klippten para kazanamamıştır
sanki önce bi kendilerinin bilinçlenmesi lazım :D
!?
Abi video altındaki yorumlara yıkıldım ben yaa )
"motosikletten soğudum teşekkürler iett akbiline abancam yine"
"Şarkının en güzel kısmına atlamak için: 3:46" (şarkı zaten 3:46 dakika sürüyor )
"normal versiyonda dip boyası gelmişti, remixte olayı farkedip peruk takmış"
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
şarkının normali daha anlaşılır hoşumada gitmedi değil isterseniz birde normalini dinleyin...
bu kawasaki bir başka dostummm
mesaj dolu derken?. ben de bir sorun var galiba mesajı alamadım.
ilginç bi klip olmuş
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Klipte motorlar hariç hiç bir şey hoşuma gitmedi.
Sonumuz belli - onu zaten biliyoruz. Klipte de anladığım ve duyduğum tek şey bu
Bende mi şarkıcı olsam. Şarkının adıda sonuna geldim. Klibin sonunda kamyon önüme kırar . bende yandan sinek gibi yapışırım.
Şarkının çoğu yerinde ağzımda gevelerim. nakarat yerlerinde sonuna geldim. sonuna geldim. AQ.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
motordan soğudum :D qwe
Asvalta Yakın Olmayı Seviyorum
bilinç pıtırcığı oldum harbiden motorlar hariç ilgi çekici hiç bişey yok motorsiklet konusunda bilinçlenmek isteyen "Altın Elbiseli Adam" ı izlesin abi
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)