Arkadaşlar burda bilen bilir günlerdir sürünüyorum hatta bu sadece bu forumdaki yakarışlarımdır. Senelerdir hep istediğim o motora kavuşmak için çok kısa bi süre kaldı ama bu işe girerken tam başlamak istiyorum.
Forumda hep sorduğum, Mondial mi Yamaha mı Rks nasıl işte hero Thriller piyasası geçti mi vs dünya kadar şeye baktım araştırdım ettim ama iyi bi sonuç çıkarabildiğime inanmıyorum tam da bu noktada tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Aradığım özellikleri soruyorlar benim istediğim şey ilk motor olacağından dolayı bana çok sıkıntı vermesin hani bunu kim ister zaten diyebilirsiniz ama kimisi evet sırf görünüşü yahut gücünden kaynaklı bazı şeyleri gözardı edebiliyor ben etmemek istiyorum kalkışımda duruşumda bi sıkıntı olmamalı daha motoru tatmadım bu yüzden aradığım özellikler fazlasıyla yüzeysel çok zorlamicam sizi Bi artçı alıcam arkama bu da küçük kız kardeşim olucak o yüzden dengeye fazlasıyla önem veriyorum sanırım bu hatayı mondialde sıkça görüyormuşuz ama bunlar tabi ki kulaktan dolma bilgiler. Çok uç şeyler istemiyorum alıcağım motor 125lik taş çatlasın 150lik olucak ve size bu ilanı paylaşmak istiyorum hakkında düşündüğünüz neyse lütfen belirtin es geçmeyin iletişimden ulaşabilirsiniz whatsaptan hemen dönerim. Bana bilgi verin fikir verin yeterli şimdiden teşekkürler gece gece kafa patlattkk]

Link:https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-125-esd-55008