Çok bğyğk geçmiş olsun benımde hayatta cok korktugum bısey motor küçük ama emek var o kadar para kazanmak kolay degıl dostum ist. oturoyrmusun Zeytınburnu.. gibi yerlere bak calıp oralara götürüyorlar inşallah bulunur
Çok bğyğk geçmiş olsun benımde hayatta cok korktugum bısey motor küçük ama emek var o kadar para kazanmak kolay degıl dostum ist. oturoyrmusun Zeytınburnu.. gibi yerlere bak calıp oralara götürüyorlar inşallah bulunur
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
kardeş büyük geçmiş olsun acaba ne vicdanla binecekler veya satacaklar şaşıyorum emniyet teşkilatı olarak da yanındayız haberin olsun!!!
valla vicdanı olsa bu adamların zaten böle bişey başıma gelmezdi biz diyceğimizi dedik emniyet teşkilatımız yanımızda tamamda yani kamera görüntüsü bi iz falan bulmak için peşinde ben koşturuyorum biraz sıcağı sıcağına ibb trafik kameralarına baksaydık belki görürdük polisin zaten aklına gelmiyo bizim aklımıza geldiğindede ibb nin kayıtları silinmişti o güne ait olan neyse var bi talihsizlik başımızda bakalım sonumuz hayır olsun...
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
inşallah bulunur, yapanların elleri kesilsin inşallah.
tabiki abi adamlar çıkma birde garantili her motorun bütün parçalarını satıyorlar. kaza yaptı desen grenajını farını nasıl satıyolar? makinası bitti desen piston kranktan tut çıkma gergiye kadar nasıl satılıyor?
arkadaşım çok geçmiş olsun umarım bi sonuç elde edersin.bence çıkma parça satanlara dikkat et ama bu adamları poliste yakalayamaz ;) sen motorunu bi tamirhanede bulsan söylesen polis yine yakalayamaz çalanları. lakin çalanları değil motoru bulmaya bak.
bu arada motosikletlerin çalınmasında en büyük suç ortaklarıda çıkma parça alıp kullananlardır. benimde silindire psitona vs ihtiyacım oldu sahibindende bi sürü vardı çıkma garantili almadım sıfırının peşinde koştum,enayi oldugumdan değil duyarlı oldugumdan.
katılıyorum bende çıkmacılar tamam bazıları hakikaten yok pert motor bitmiş motor parçası satıyor ama arkadaş bu kadar çokta olmazki hadi bir iki neysede sürüsüne bereket çıkma parça nerden geliyor
valla ben elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım ama şimdilik nafile bi sonuç alamadım ilerde belki bir yerde çıkar bellimi olur nasip diyoruz ama pişmanım keşke ikinci el almasaydım keşke sabredip şu fuardan yeni kasa bi tane alsaydım kafam çok daha az ağrırdı tamam 25 binlira az deil ama şimdi boş yere 10 bin lira ödiyeceğim bence 25 daha iyi görünüyor biraz uzun sürer borç ama sağlık sıhhat olduktan sonra ödenir nasısa
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
al işte bu şerrrreeefffsizlern allah belasını versin..çok üzüldüm kardesim gercekten :( inş en kısa zamanda bulunur büyük geçmiş olsun.
siz hangi hak ve sıfatla "saçmalamışsınız" diyebiliyorsunuz !!!
evet benim fikrim bu, çıkma parçaların ciddi oranı çalıntı motorların parçalanmasıyla elde edilip piyasaya sürülür. Motosiklet dünyasını ucundan bucağından tanıyan herkes de bunu bilir.
Ama sorun o değil daha forum ortamında uslübunun ne olduğunu ayarlayamayanlar.
Hadsizliğin ve terbiyesizliğin gereği yok, saygılı olun!
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Gerçekten çok üzüldüm benimde en çok korktuğum sey bu çalınma hususu kaldıki bende cbf 150 var giden ne kadar olur siz biliyosunuz ama böyle büyük motorların kaybı daha büyük oluyor acilen su motosiklet kaskolarına eğilmesi lazım bi firmanın daha uygun olsa inanın ben bile bu motora yaptırırım ki böyle büyük motor kullanan arkadaslar zaten acımayacaktır bu paralara tekrar geçmiş olsun. inşallah bi gören bilen çıkar allahta bu hırsızlık yapıp onun bunun emeğini çalan şerrefsizleri kahretsin inşallah.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Çok geçmiş olsun. Alındıktan bu kadar yakın sürede olayın gerçekleşmesi alım satım sürecine dahil kişilere çeviriyor tüm okları. Onları araştırmak lazım ama bizim ülkemizde ne yazık ki su içip bu olay hiç yaşanmamış gibi hayata devam etmek daha uygun.
Hukuk sistemimizdeki açıklar sayesinde bu insanlar bu kadar cesur. Şimdi bu çalan yakalansa eli kesilsin desem insan hakları savunucuları çıkar, madur olan insan değilmiş gibi.
Zor bir memlekette yaşıyoruz ne diyeyim.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
geçmiş olsun bir şekilde bulunur insaallah
geçmiş olsun inş bulunur .
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
çok üzüldüm ne umutla alıyosun kahretsin inşllah bulursun :((
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
BENİM DE BİSİKLETİM ÇALINDI MARKETİN ÖNÜNDEN KAMERALARDAN GÖZÜKÜYO GÖRNTÜLERİ BİZE VERMİYOLAR KENDİLERİDE UMURSAMIYOR VERİN GÖRÜNTÜLERİ BİR HAFTA İÇİNDE ÖNÜNÜZE ATIM ÇALANI DEDİM ONUDA YAPMIYOLAR BENİMDE ÇALINDI NAPİM DİYO İİ DEDİM SİZ BÖLE DERSENİZ TABİKİ ÇALARLAR DEDİM :d
yorumları okudum
bazı arkadaşlar dogru tespitlerde bulunmuşlar
imkansız gibi birşey bulman ama inş. bulursun
çünkü
şehir dışına cıkartılıp parcalanıp satılıyor
diye düşünüyorum
ikinci el cıkma parça diye satılıyor
benim anlamadıgım olay 2 dk da nasıl caldıkları
geçmiş olsun dostum inş bulunur
Bana Zor'u Anlatma O Benim Yaşam Felsefem :wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)