yok immoblizer 99 larda
yenilerde var
ama onuda çözüyolar
aynı gece giden malinalardan 2 sinde vardı..
yok immoblizer 99 larda
yenilerde var
ama onuda çözüyolar
aynı gece giden malinalardan 2 sinde vardı..
GKN MOTORS
abi çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah bulunur...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
gkn neoldu varmı bı gelısme.
evet varmı gelişme ? ?
slmlar herkeze
motorum yalan oldu, paramparça oldu parçaları çıkıyo sağda solda
motorumu aramaktan şu saniye itibarı ile vazgeçiyorum..
sevinsin serefsizler
ama bi gün bi yerlerde mutlaka hesaplaşırız...
GKN MOTORS
allah belalarını muhakkak verir.. biyerlerinden çıkar o çaldıkları motorlar.. gün yüzü göstermesin yüce allah baba.. yazıklar olsun .. dostum tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
geçmiş olsun...üzücü , sinir bozucu....
allah motoru çalandan, parçalayandan, bu işten para kazananların cezasını versin...
tanık olup kaygısız kalanlara diyecek bir şey bulamıyorum...onlarında başna gelebilir...
çok geçmiş olsun abi Allah büyük abi yapılan hiç bişi cezasız kalmaz tekrar çok geçmiş olsun abi
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
ya allah be kendi motorum çalınmış gibi oldum ya,inşallah bulursun gökhan büyük geçmiş olsun,ne yazacağımı bilemiyorum şer,,,,,sizler allah belanızı versin
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Büyük geçmiş olsun dostum. inan kendi motorum çalınmış gibi üzüldüm ne heveslerle aldığını ama hevesini bile alamadan çalındığını görmek içimi burktu. İnşallah o Allahsızlarla bir şekilde hesaplaşırsın.
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
Allah (C.C)'ından bulsunlar
gokhan kardes valla cok üzüldüm yaaaaaaa şerefsizler yedi koca motoru allah belalarını versin bu kadar beddua alıyorlar inşallah biri tutar
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
abi yapma beee.. allah belalarını versin şerefsizlerin.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
GKN anlamadıgım birşey var sagda solda motorun parçaları çıkıyor diyorsun. Peki bu parçaları satan adamlarla hiç konuşmadın mı?
Biraz daha uğraşsan ....
gecmıs olsun oncelıkle.benım onerım toplanalım bıgun motor hırsızlıgı ıcın.buyuk bı caddeyı trafıge kapayalım.emnıyette dıkkate alır dıye dusunuyorum.motoru calınan arkadaslar bence gorussun karar versın ben hazırım.
Çok geçmiş olsun kardeş..İnşallah en kısa zamanda bulunur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)