Bir dolandırıcıyı da ben ifşa ediyorum arkadaşlar dikkat!
-
09 Temmuz 2015, 14:15
bu tarz 2.dalda dolandırıcılıklar sıklıkta olmakta ancak maalesef insan motoru çalınmadan o psikolojiyi anlamıyor
tekrar geçimiş olsun
Reklamlar
-
09 Temmuz 2015, 14:40
RebelYell adlı üyeden alıntı
Bu konuda ciddiyim bir motorcu cetesi ile iş çözülür. İllegalde olmaz. Motoru calınanlar değil tabikide her an herkesin motoru calınabilir. Devletin yapacağı birşey yok durup izlemekten başka :(
ya herro ya merro bende varım hels angels mongols mc gibi bi cete kuracaksn bole hirsiz serefsizlerideb bulup evire cevire doveceksin bak bakalim bi daha yapabiliolarmi
yani adam calissin didinsin alsn gel sen cal s*ker*m ben bole askin izdirabini kusura bakmayn sinirlendim ama
-
09 Temmuz 2015, 16:29
brocks adlı üyeden alıntı
tesekkur ederim bekleyecegiz...
En azından toplanıp neler yapılabilir üzerinde fikir alışverişi yaparak bir adım atmış olabiliriz
-
09 Temmuz 2015, 17:31
SizofrenMacaPapazi adlı üyeden alıntı
En azından toplanıp neler yapılabilir üzerinde fikir alışverişi yaparak bir adım atmış olabiliriz
kesinlikle oyle
2 Teker Bana Yeter .
-
10 Temmuz 2015, 04:18
Şaka yapıyor
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
10 Temmuz 2015, 08:56
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
gardaş o adamı tanıyorum,
bana bi 50 lira sıkarsan 100 liranı geri alabiliriz.
Yasal takibe alınmıştır bu arkadaş .Çok geçmiş olsun tekrar güzel kardeşim .
-
10 Temmuz 2015, 10:32
Az önceki bi konuda kişisel silahlanmak kötü birşey dedik ama böyle adamların kafalarına sıkıp öldürmekten başka seçenek var mı ki?
-
10 Temmuz 2015, 11:32
Büyük ihtimal beylikbagi yada mimarsinan mah gençleri en yakın o mahalleler var araç plakasini da belirterek suç duyurusunda bulun bence savcılığa korkma böyle böyle basıma iş geldi anlat bulunursa diğer motorcu arkadaslarda biraz rahatlar gene geçmiş olsun.
-
17 Temmuz 2015, 12:22
55AHMET adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal beylikbagi yada mimarsinan mah gençleri en yakın o mahalleler var araç plakasini da belirterek suç duyurusunda bulun bence savcılığa korkma böyle böyle basıma iş geldi anlat bulunursa diğer motorcu arkadaslarda biraz rahatlar gene geçmiş olsun.
basvurdum zaten delil yetrsizligi falan dediler birakmislar kanı bozugu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)