- Konu Yazar
27.11.2013 Tarihinde 450 Km de iken daha ruhsatı bile gelmeyen motorum Mecidiyeköyde işyerimin arkasından çalınmıştı.Okuyorum FOrumları " boş boş konuşanlar " yok kitleyin diyenler , sizce biz motoru çalsınlar diye sokağa açık açık mı bırakıyoruz ? evet kilitliydi zincirliydi , disk kilidide vardı . Sonra Gitti. Atatürk Oto sanyide bir arkadaşım aradı abi snein motorun parçaları galiba burda gel bi bak diye bi gittikki benim granajlarım boyaya verilmiş. Mahkemelik olduk vs. Mahkemeninde bişey çıkacağı yok gibi . Attık ça atıyor ve kimbilir kaç motora yedek parça oldu. Nurtepe de Oto Kiralama firması motorları hırsızlarına çaldırıyor sonra bi kısmı parçalanıp satılıyor bir kısmı ise kazalı makinaların şase noları ile dğeiştirilip kiralık motor olarak piyasada kullanılıyor . Eğer şişli ve civarında motorun çalındıysa NURTEPE ye bak ama sadecebak , bulsanda bişey yapamıyosun çünkü yaşadım. içimi dökmek istedim Bu ülkede ne polis bişey yaptı nede Yüce Türk mahkemeleri. Allah yardımıcınız olsun . Tüm samimiyetimle inşallah bir gün bir Emniyet müdürünün oğlu veya Milletvekilinin Oğlunun motur Çalınırsa bişiler olabilirmiş . Lütfen Motorlarınıza Sahip çıkın burda bir çalıntı ilanı gördüğümde içim sızlıyor ve damdan düşeni ne yazıkki damdan düşen anlıyor. Allah yardımcınız olsun. ÇÜnkü Motorunuzu Yüce Türk devleti bulamıyor. ...