alacam makıne bu mbuyuk gıdıverdı bakmaya ama adam ındırım yapmadı bende vaz gectım.
bu arada mbuyukte begenmış bende alacam dedı hayırlısı
alacam makıne bu mbuyuk gıdıverdı bakmaya ama adam ındırım yapmadı bende vaz gectım.
bu arada mbuyukte begenmış bende alacam dedı hayırlısı
aga makine güzel heryerinden kalite fışkırıyor resmen ama bu çıplak olunca pek alenktirik alamadım kısmet olursa S modeli gelecekmiş ondan almayı düşünüyorum bu arada 2008 model 12000 km deki karakaçanımı da satabilirim haberiniz ola
---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:47 ----------
onun yeni modelleri hava yastıklı göbeğe gerek kalmıyor osman aga
ne oldu türkan kayboldu hani crosçu olacaktı
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
TÜRKAN gideli konya mt durdu,,
geri gel türkan geri gel,
konyada beş minare filan filan,,
2008 cbf sene 3000 ganyoto çalışır,
gecen de satsan 4000 ganyoto verecektim
ama şimdi onu almam için mondiyi okutmam lazım
oda zaten bana 1000 ganyotoya mal olur
teklif var ısrar yok ganyotocu mbüyük,
isteyen 2011 cbf de var 9000 km
ama 5000 tl isteniyor ;)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
Başına gelen var mı bi sorayım
Benim motor büyük ihtimal pert oldu. KArşı tarafın sigortası
bunu karşılayacak ama 2000 liraya aldığım motor için kaç lira ödeyecekler bilen var mı?
aga tekrardan geçmiş olsun
motor büyük ihtimal yetkili servise gidecek yada sigortanın anlaşmalı olduğu bir servise götürecen, exper gelip görecek yapılma durumu varsa tamamını tamir edip sana teslim edecekler, yok bu tamir olmaz derse exper perte çıkarır ödeme ne kadar yaparlar bilemem ama sen yinede sigortacınla bir görüş.
Kusurun tamamı karşı tarafta ise tamir durumunda karşı tarafın sigortası tamamını öder bildiğim kadarıyla,
aynı şekilde benim arabaya arkadan çarptı bayanın biri tamamını sigorta ödedi ben harici bir para ödemedim.
Aslında ödeme miktarı tamamen expere kalmış bir durum gibi.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Benim Hsun vardı 50cclik scooter. Motorda o zaman yani 2 yıl önce 400 TL masrafı geçince direk perte çıkarmışlardı. Motoru alırken noterde 1500 tl değeri gösterilmişti. fakat motoru ben 600 e almıştım sonuç olarak 1500 pert verdilerdi o zaman.
ama genelde piyasa fiyatına bakıyorlar eğer sigortada vs de yazmıyorsa. benimki 2. el motordu o zaman noterde öyle konuşma geçmişti sanırım.
Şİmdi senin motor 3 binde , ikinci el fiyatı ne kadar ediyor ortalamaysa. Gelcem gelcem de
"men dakka dukka"
ben takip ediyorum bazen yazılanları buralardayım da motor almak bu yıl hayal oldu sanırım...ama ramazan sonu ehliyeti alıyorum inşallah....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Geçmiş olsun DEISIS Allah acil şifalar versin...
@mbuyuk : teşekkürler abi Allah razı olsun . motoru bıraktık servise exper bekliyorlarmış.
@amaninmb: araştırdım sahibinden e felan bakıolarmış değer biçmek için bi kaç fake ilan felan ver bari
Gelecem diyon gelmiyon kalbimi kırıyon hacı. Bu arada tel ekran parçalanmış tel kapalı o yüzden bilgin olsun.
@F_TÜRKAN : Teşekkürler Allah size göstermesin..
muhtemelen perte çıkar. evraklarına bak,noterde alım satımda bir değer gösteriliyor onu baz alırlar sanırım.
bu arada dün akşam geçmiş olsun demek için dükkanına uğradım akşamüstü 6,30 gibi kapalıydın deısıs.tekrar geçmiş olsun
daha 3 aylıktı garibim motor abi, faturası 2.000liraydı neyse umarım 1500+ felan verirler.
Uğradığın için çok teşekkürler abi eksik olma lakin ameliyat ana bacak kemiğinde-femur- kırık felan
derken belki önümüzdeki hafta bile gidemem dükkana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ----------
karıştırma tmir felan artık hacı . bu arada acaip modenas gt135 e taktım bu ara
, benzin fiyatlarından mıdır nedir bilmiyorum ama ne dersiniz gt135 e ?
Hem bunla alasyi,mbuyuk abinin peşine bile takılırıız hacı
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
aga şimdilik benim yolculuk hızım 80 dir fazlasını sevmiyorum o yüzden normal bir scoterle bile takılabilirsin haa olmadı mobilete bin gel yine farketmez bizim motorlar hızlı diye seni yolda bırakmayız
en kötü 1-2 km illerde bir cıgara tüttürür seni bekleriz sorun yok yani..
modenas konusuna gelince sağlam motordur ama pahalıdır öyleki hondanın vavesinden yamahanın criptonundan bile pahalıdır ama ikisinide pataklar emin ol, görsellik konusu sana kalmış ama ben o kadar parayı bir cup motora vermem keyif senin aga
bana sorarsan en güzel motor üzerinde huzurlu olduğun motordur 1000 liralıkta olabilir 20000 de
abi benim rahmetli motor biraz yokuşta 40 a kadar düşüyordu uyuz ediyordu
hele amaninmb ile bi Kurşunlu-Ladik grzimiz var ki evlere şenlik tüp olsa motorun üzerinde çay demle o
kadar yavaş gidiyordu yani
Evet fiatı yüksek 4.650 tl ve Konya da da yok tamam kabul ama şimdi düşünüyorum
ybr125 ? hem vitesli hem modenas bunu hızda geçer yakıtta da modenas
cbf 150? yakıtta modenas açık ara konfor modenas hızda belki bi nebze geri kalır
başka seçeneklere bakıyorum işin içinden çıkamıyorum. Aslında CUP tipini sevmiyorum
ama 135 cc ve yakıt meselesi modenas cupu bana mantıklıkıldırmaya başladı
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)