Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vışşşş ben Kurtlar Vadisi izlerken buradaki Tırtlar Vadisini Kaçırmışım yaBora abi bende mi başlasam badiye diyorum ama üflesen uçacak gibiyim nasıl olcak bilmiyom
Neyse saat sabahın altısı kimsecikler kalmamış buralarda...Size duyurumu yapayım ben...Sitemiz açıldı arkadaşlar birkaç eksiğimiz var konularda onlarıda inşallah haftaya halletmeye çalışacağım...Konular hazır ancak foruma geçirelecek fakat bu saate kadar daha kalkamadım pc başından sabah 7 den beri pc başındayım o yüzden biraz dinlenicem ve yarın şehir dışına çıkıcam o yüzden konuların eklenmesi geç kalabilir...
Site Adresimiz www.esriders.net Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun bende yatayım artık...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Günaydın Eskişehir Mt nasılsınız bakalım ben iyiyim hepinizin sağlığına duacıyım
sanada günaydın gökhan abi.
volkan abeee 20-23 Matta boş olucaz dimeee
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
İyi akşamlar Eskişehir MT...Bugün biraz çıktım Beytullah(beytbaba) ile buluştum yeni motorunu almış Kymco People 200...Resim çekecektim ama acil olarak bir yere yetişmem gerektiği için çekemedim...En kısa zamanda resim çeker atarım buraya...
Bu arada biliyorsunuz ki şehrimize ait iki motosiklet sitesi açıldı bize ait sitelere sahip çıkalım arkadaşlar
www.eskisehirmotosiklet.com
www.esriders.net
Siteler Bunlar....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
üstelik harikasınız...headhunter251 adlı üyeden alıntı
s.a millet nabersiniz bakam?bugün çok kötü bi haber aldım,resmen maf oldum:benim granajları bi hevesle bursaya göndermiştim tamir ve boya için fakat kafa granajının toplanamayacağı haberini verdi bugün ertuğrul abi.yıkıldım valla zaten bunun için bile param ucu ucuna yetecekken bi de kafa granajı alcaz ya da alamıcaz
helal olsun headhunter.............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok abicim bi insanda önce şans olacak ya başka bişey değil.bugün duyduğum bu kötü haber belkide motora son nokta koymama sebep olacak!o derece kızdım yani!ulen 1.200-1.300 ytl fiyat çekiyolar ya bi kafa granajına bu ne arkadaş?millet soyguncu olmuş resmen!bende gidip kafayı çekeyim bari!
bora dayının emret metehan ı yakalayıp sökelim..bizim bozdağın eteklerine gömelim...zaten plan hazır..fuara gidicez ben eski dokuma cuvallardan alıcam yanıma.fuar da yakalarız....nasıl olur dayının....muhahaha
Teveccühünüzdür efemçok teşekkür ederiz abi
Sen de çok sağol mete_handros abiAllah geyiklerinde çenene zaval vermesin ilgiyle takip ediyoruz geyiklerini
yapma be Burak abi kafa granajının derdine motor sevdası bırakılırmıymışVardır bi hayır,daha uygun bişiler ayarlarsın belki abi,umudunu kesme derim ben.Allah kolaylıklar versin
aslında fena fikir değil hani...
Aha işte bak.ben demedim mi çıkar bi yardımcı kaza konularında tecrübeli,babayiğit bi racingci
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
az kaldı sabret
gel yakında bizden başkalarıda başlıyacak cümbür cemaat çalışırız iyi olur
tamam ismail kaldıralım adamı istanbulda bakam buralardada ötecekmi ama bozdağda gömmeden benim onla işim var işimi bitirdikden sonra ne yaparsanız yapın ben dümenime bakarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)