Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim abi iltifat ediyorsun

Dur mete abi dur.Kahpe Bizans filminde ki gibi zeki,çevik,ahlaklı... saymaya başlamışsın.Sporcu adam zaten belli bi garagtere sahiptir ki diğerlerinden farkını her zaman ortaya koyar deeee mi yani

hehe Sinan abi çok pis gaza gelirim bakamma ve lakin ben zaten yaşıma göre koyümün gralıyem yhaauwf

siz onu tanımıyosunuz...avcıdır o...spor hikaye...rus garı peşinde koşmak için tüm bu spoar aşkı...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum istanbulda alacam senin ifadeni garagtersizlik senin ciğerinde var istanbulda abi çektirmezsem sana görecem senide glavye deliganlısı

ne alıyonnn gülümmm...al gülüm ver gülümm...geleceğin varsa göreceğinde vardır gülümm...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alıyonnn gülümmm...al gülüm ver gülümm...geleceğin varsa göreceğinde vardır gülümm...
    ben sana gülüm demem gülün ömrü kısa olur gülüm

Motosikleti
    ben sana gülüm demem gülün ömrü kısa olur gülüm
    Gülün dikenine...Mete Handronunda mesajlarına tikat et gülümm...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Gülün dikenine...Mete Handronunda mesajlarına tikat et gülümm...
    dikkat ederiz be gülüm sen rahat ol o dikeni kökünden sökeriz ortada ne gül kalır ne diken gülüm

Motosikleti
    dikkat ederiz be gülüm sen rahat ol o dikeni kökünden sökeriz ortada ne gül kalır ne diken gülüm
    eh iyi hadi gel burayada sök bakalım ....

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Vışşşş ben Kurtlar Vadisi izlerken buradaki Tırtlar Vadisini Kaçırmışım yaBora abi bende mi başlasam badiye diyorum ama üflesen uçacak gibiyim nasıl olcak bilmiyom
    Neyse saat sabahın altısı kimsecikler kalmamış buralarda...Size duyurumu yapayım ben...Sitemiz açıldı arkadaşlar birkaç eksiğimiz var konularda onlarıda inşallah haftaya halletmeye çalışacağım...Konular hazır ancak foruma geçirelecek fakat bu saate kadar daha kalkamadım pc başından sabah 7 den beri pc başındayım o yüzden biraz dinlenicem ve yarın şehir dışına çıkıcam o yüzden konuların eklenmesi geç kalabilir...

Site Adresimiz www.esriders.net Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun bende yatayım artık...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın Eskişehir Mt nasılsınız bakalım ben iyiyim hepinizin sağlığına duacıyım

Motosikleti
    cıbır125r
    sanada günaydın gökhan abi.

volkan abeee 20-23 Matta boş olucaz dimeee
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    şu dakika itibariyle motoru toplamış bulunmaktayım birazdan çıkıcam dışarı şöööyle bi gezip geleyim yaauw.Hava desen harika mıdır ne
    İşte bunlar da dışarıya çıkmadan önce çekilmiş son kare

herkese bol güneşli günler dilerim ben artık çıkıyorum
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    İyi akşamlar Eskişehir MT...Bugün biraz çıktım Beytullah(beytbaba) ile buluştum yeni motorunu almış Kymco People 200...Resim çekecektim ama acil olarak bir yere yetişmem gerektiği için çekemedim...En kısa zamanda resim çeker atarım buraya...

Bu arada biliyorsunuz ki şehrimize ait iki motosiklet sitesi açıldı bize ait sitelere sahip çıkalım arkadaşlar

www.eskisehirmotosiklet.com
    www.esriders.net
    Siteler Bunlar....
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı
    Motosikletim de,Ben de 90 modeliz
    üstelik harikasınız...

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    s.a millet nabersiniz bakam?bugün çok kötü bi haber aldım,resmen maf oldum:benim granajları bi hevesle bursaya göndermiştim tamir ve boya için fakat kafa granajının toplanamayacağı haberini verdi bugün ertuğrul abi.yıkıldım valla zaten bunun için bile param ucu ucuna yetecekken bi de kafa granajı alcaz ya da alamıcaz

Motosikleti
    helal olsun headhunter.............

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a millet nabersiniz bakam?bugün çok kötü bi haber aldım,resmen maf oldum:benim granajları bi hevesle bursaya göndermiştim tamir ve boya için fakat kafa granajının toplanamayacağı haberini verdi bugün ertuğrul abi.yıkıldım valla zaten bunun için bile param ucu ucuna yetecekken bi de kafa granajı alcaz ya da alamıcaz
    hay allah yaa. valla çok üzüldüm burak'ım yaa çokmu dağılmıştı kafa ? bursada toplanamıyorsa başka nerde toplancakki? istanbul'lu arkadaşlarla irtibata geçsen ? orda belki yapılır....

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    yok abicim bi insanda önce şans olacak ya başka bişey değil.bugün duyduğum bu kötü haber belkide motora son nokta koymama sebep olacak!o derece kızdım yani!ulen 1.200-1.300 ytl fiyat çekiyolar ya bi kafa granajına bu ne arkadaş?millet soyguncu olmuş resmen!bende gidip kafayı çekeyim bari!

Motosikleti
    geçmiş olsun dostum...bu yüksek cc işi bütçe işi..paran varsa herşey emrinde yoksa böyle hayal kırıklığı oluyor...

bi kaskolu arabayla kaza dümeni yapsaydın...

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    yok abicim bi insanda önce şans olacak ya başka bişey değil.bugün duyduğum bu kötü haber belkide motora son nokta koymama sebep olacak!o derece kızdım yani!ulen 1.200-1.300 ytl fiyat çekiyolar ya bi kafa granajına bu ne arkadaş?millet soyguncu olmuş resmen!bende gidip kafayı çekeyim bari!
    burak ben sana yardımcı olurum o konuda bana özelden ulaş böyle giderse bu konularda uzman olacam onun için senle bi görüşelim ben sana yardımcı olurum

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    bora dayının emret metehan ı yakalayıp sökelim..bizim bozdağın eteklerine gömelim...zaten plan hazır..fuara gidicez ben eski dokuma cuvallardan alıcam yanıma.fuar da yakalarız....nasıl olur dayının....muhahaha

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstelik harikasınız...
    Teveccühünüzdür efemçok teşekkür ederiz abi

helal olsun headhunter.............
    Sen de çok sağol mete_handros abiAllah geyiklerinde çenene zaval vermesin ilgiyle takip ediyoruz geyiklerini

yapma be Burak abi kafa granajının derdine motor sevdası bırakılırmıymışVardır bi hayır,daha uygun bişiler ayarlarsın belki abi,umudunu kesme derim ben.Allah kolaylıklar versin
    bi kaskolu arabayla kaza dümeni yapsaydın...
    aslında fena fikir değil hani...
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak ben sana yardımcı olurum o konuda bana özelden ulaş böyle giderse bu konularda uzman olacam onun için senle bi görüşelim ben sana yardımcı olurum
    Aha işte bak.ben demedim mi çıkar bi yardımcı kaza konularında tecrübeli,babayiğit bi racingci
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

eh iyi hadi gel burayada sök bakalım ....
    az kaldı sabret

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vışşşş ben Kurtlar Vadisi izlerken buradaki Tırtlar Vadisini Kaçırmışım yaBora abi bende mi başlasam badiye diyorum ama üflesen uçacak gibiyim nasıl olcak bilmiyom
    gel yakında bizden başkalarıda başlıyacak cümbür cemaat çalışırız iyi olur

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora dayının emret metehan ı yakalayıp sökelim..bizim bozdağın eteklerine gömelim...zaten plan hazır..fuara gidicez ben eski dokuma cuvallardan alıcam yanıma.fuar da yakalarız....nasıl olur dayının....muhahaha
    tamam ismail kaldıralım adamı istanbulda bakam buralardada ötecekmi ama bozdağda gömmeden benim onla işim var işimi bitirdikden sonra ne yaparsanız yapın ben dümenime bakarım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler