(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
CESİ jeynajeyna ile nerde buluşacagız
çok sevdigim arkadaşım şirinyer esnafından kemal dörtkaş hakkı rahmetine kavuştugu için aranızda olmadım.arkadaşım kemal daha 39 yaşında yapacagı çok fazla şey olan degerli bir arkadaşımdı yaşanan ekonomık kriz işlerini etkilediginden dün sabah 6 da kalp i durarak vefat etti.allah geride kalanlara eşine çocuklarına anne ve babasına ve tüm sevenlerine sabır versin,mekanın cennet olsun kardeşim...
fatihanızı esirgemeyin arkadaşlar
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
allah rahmet eylesin
başın saolsun davut
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
saolun sizlerin açısını yaşamayalım alınyazısı evet 2 tane erkek evladı var küçügü 4 büyügü 14 yaşında fotoraftaki büyük oglu cenazede çok metanetliydi dimdik duruyodu ayakta yavrum benim kemal i çocuklarıyla yaşayacaz artık
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
bugün gezimiz çok iyi geçti katılımcılar bayagı moral depoladı.gelemeyenler için ne kaçırdıklarını forumdan görebilirler.bir dahakini yularla çekerler artık
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun davut
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
eeeeeeee ne söyleyim abim yalanmı söyleyim yani gezi süperin üzerindeydi sagolsun kaptan BARBOROS depolarıda full ledi.OHHH ne ala memleket misali
davut başınız sağolsun, geride kalan ailesine ve dostlarına allah sabır versin.
May The Force Be With You
allah sizlerin acısını vermesin dostlar saolsun...
başınız sağolsun.allah rahmet eylesin..
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
ALLAH rahmet eylesin
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
başınız saolsun...
ii haftalar izmir mt
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
başın sagolsun Davut abim. Allah rahmet eylesin abimize.
allah rahmet eylesin sevenlerin başı sağolsun
by K@d@k@L
arkdaslar ben egemen bundan sonra bende katılıyorum aranıza
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)