Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #18721
    blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Aralık 2006
    Şehir
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Memduh ben ehliyetliyim ama hala motorum çıkmadı artçıyım gerekirse paslaşırız o konu sorun olmaz.
    memduhb, search16, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

    Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #18722
    memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    [QUOTE=blue_dolunay;2980288]Memduh ben ehliyetliyim ama hala motorum çıkmadı artçıyım gerekirse paslaşırız o konu sorun olmaz.[/QUOT

    ozaman anlaştık yarın sabah bi aksilik cıkmazsa saat en gec 10:15 de oradayım ters bı durum olursada saat 10 a kadar bu başlıktan haber verıcem yarın görüşmek üzere
    bu arada gelırken getirmem gereken bişiy varmı?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geziye isim yazdırıpta gelemeyecek olanlar sabah 10:00 a kadar haber verirlerse iyi olur. Memduh gelmek istiyorsan eğitim amaçlı katıl derim. Gidilecek olan yerlerde ehliyet soranlar olmaz diye tahmin ediyorum. Kalabalıkta aradan kaynarsın. Artçı katılımcılardan ehliyeti olanı veririz soran olursa. Benimki tavsiye karar senin.
    yarın sabah ordayım benı almadan gitmeyin
    search16, blue_dolunay, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #18723
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    [QUOTE=memduhb;2980303]
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memduh ben ehliyetliyim ama hala motorum çıkmadı artçıyım gerekirse paslaşırız o konu sorun olmaz.[/QUOT

    ozaman anlaştık yarın sabah bi aksilik cıkmazsa saat en gec 10:15 de oradayım ters bı durum olursada saat 10 a kadar bu başlıktan haber verıcem yarın görüşmek üzere
    bu arada gelırken getirmem gereken bişiy varmı?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------



    yarın sabah ordayım benı almadan gitmeyin
    hadi hayırlısı. Gelirken motorun hariç bişey getirmene gerek yok fazladan. Çantan varsa su al yeter. Yakıtını almış olarak buluşma yerine gelirsin.
    blue_dolunay, memo06 ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

  4. #18724
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2012
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Birçok babanın ve annenin korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar.
    Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir eğreltiotu olmandır.
    Eğer yapmak istediğin şey orada duruyorsa ve aranızda bir tehlike dikilmişse, senin yapman gereken o tehlikeyi bertaraf edip, istediğin şeye ulaşmaktır. İşte bunu yapamazsan hayatın ancak bir eğreltiotununki kadar heyecanlı olabilir.
    Motosiklete bin oğlum, ama dikkat et, Motosiklet tehlikelidir.
    O tehlikenin üzerine aptal gibi gitme. Unutma Sun Tzu der ki; "kötü komutanlar önce savaşa girer, sonra nasıl kazanacağını düşünürler; iyi komutanlar önce nasıl kazanacağını bulmadan savaşa girmezler".
    Önce viraja girip de sonra nasıl çıkacağını düşünen aptallardan olma.
    Tehlikeleri en küçüğüne kadar bertaraf et. Hep tam koruma kullan, bakımsız motorla yola çıkma, alkollü ya da yorgun binme, kafan bozukken taksi tut, bilmediğin yolda risk alma, diğer araç sürücülerinden köşe bucak kaç.
    Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
    Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet aşktır. Sadece kızlardan bahsetmiyorum, motosiklet macerası yaşam aşkıyla doludur.
    Güneşi batıracağın yeri bilmek, üzerinde yaşadığın toprakları karışı karışına gezmek, her yaş ve meslekten insanla yolunu paylaşmak ve bindiğin makinenin üzerinde sanki çığlık atarmış gibi kopup gitmek, hayatı dibine kadar yaşamak, ancak bu araçla mümkündür.
    Motosiklet macerasının içinde yaşam aşkı olmayan insanların tek yaptığı ise teknik detayları birbirlerine anlatarak kocaman, yararlı ama sıkıcı bir ansiklopediyi yaşayıp gitmektir.
    Aşkın ucunu bırakma, heyecanlı ve renkli ol, sıkıcı olma. Sıkıcı olacaksan arabaya binip, hafta sonları futbol, akşamları ana haber seyrederek yaşayabilirsin, motosiklete ihtiyacın yok.
    Günü yakalamayı bil oğlum, motosiklet senin yaşama enstrümanındır.
    Kızlardan bahsetmiyorum dediysem, o kadar da demedim tabi. Hani bazen pembe bir Vespa üzerinde pembe kaskla kuğu gibi giden pembe pantolonlu bir kız görürsün ya? Git yanaş, merhaba de ona. Seni terslerse, kıza efendi gibi bir selam çakıp gazla bana gel, ensene bir tane patlatayım, sonra bira içmeye gideriz. Hayatı böyle yaşayacaksın işte, öküz gibi, ödlek gibi değil. Hem efendiliğini bozmayacaksın, hem de çılgınlığını koruyacaksın.
    Ha hoşlandığın bir kız mı buldun? At motorunun arkasına, Datça'ya götür onu, Knidos'un sularıyla yıka. Can Yücel'in en sevdiğin şiirlerini okurken batan güneşi izlet ona, Domuzbükü'nde yıldızları ört üstüne uyusun. Sonra bu macera için bana teşekkür edeceksin.
    Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet isyandır.
    İnsanlık tarihi popüler kültürler ve onlara tepkiyle gelişen kültlerle doludur. Rock tarihi, 68 kuşağı, Avrupa bohemleri, Beatnick'ler hep aynı heyecanla tutuştular. Bugün bu ateş bir miktar sönmüş görünse de sen buna aldanma. İnsanoğlunun doğasında isyan vardır ve motosiklet bunun dışa vuruluş şekillerinin en güzellerinden biridir. Motosiklet bir ulaşım aracı değildir, bir isyan aracıdır, bunu kafandan çıkarma.
    Hayatın rutinlerine dikkat et oğlum. Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil, akşam eve gelince takım elbiseni çıkarıp deri montunu giy.
    Her zaman kravatın olabilir ama hiç yuların olmasın, her zaman bir patronun olabilir ama hiç efendin olmasın. Eğer seni zincirliyorlarsa o patronu, arkadaşı ya da sevgiliyi dehleyip, kravatı çöz, kol saatini fırlatıp at, gemileri yakmayı bil.
    Hayatımda tanımaktan keyif aldığım insanların neredeyse hepsi, günü geldiğinde hayatında radikal değişiklikler yaparken gözünü kırpmamış insanlardır.
    Ve bu insanların neredeyse hepsi motorcudur.
    Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet dostluktur.
    Bir motosiklet grubuna mutlaka gir. O Motosiklet grubunun içerisindeki bir kavgaya ise asla girme. Unutma ki insanın olduğu yerde sevgi de vardır, kavga da vardır. Toplumdan soyut yaşama, yolu paylaş. Ama kimliğini de kaybetme, yolunu şaşırma. Toplumun içinde dur, ama tek başına ayakta dur, sonuçta yol yalnız senin yolundur unutma.
    Herkesle konuştuğun gibi, her tip motora da bin, tutucu olma. "Chopper gitmiyor, dönmüyor" diyenleri takma, altındaki V motorun ritmiyle dans etmeden isyanın ruhunu anlayamazsın. Sıkı bir enduroyla off-road yapmadan doğaya fazla kavuşamazsın. İbrende bir kez olsun 200'leri görmeden de adrenalin seni ilk defa içki içmiş 15 yaşındaki kız gibi sarhoş eder durur. Herkesi dinle ama hiç kimseye kulak asma. Motosiklet türlerinin her biri farklı amaçlarla üretilmiştir, birini seçeceksen seç, ama hepsiyle barışık ol, hiçbirinin fanatiği olma.
    Motosiklete bin oğlum, çünkü ben hep motosiklete bindim.
    Ve şu hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri bu. Tek bir dakikasından bile pişman değilim ve iyi kötü her maceramın kıymetini bildim.
    Hayatta öğrendiğim birçok şeyi bu iki tekerlekli cansız makineden öğrendim.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını.
    Eğer ben ölmüşsem de çok önemseme. Motor üzerinde ölmüşsem neden pişman olmadığımı anlayacak tek kişi sen olacaksın. Eğer ölmemişsem şu pembeli kıza sor bakalım ablası var mı?
    Sana bırakacağım en büyük miras, işte bu hayat rehberi, motosikletli hayatın ta kendisidir.
    Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayatın ta kendisidir.
    Fotoğraf: Birçok babanın ve annenin korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir eğreltiotu olmandır. Eğer yapmak istediğin şey orada duruyorsa ve aranızda bir tehlike dikilmişse, senin yapman gereken o tehlikeyi bertaraf edip, istediğin şeye ulaşmaktır. İşte bunu yapamazsan hayatın ancak bir eğreltiotununki kadar heyecanlı olabilir. Motosiklete bin oğlum, ama dikkat et, Motosiklet tehlikelidir. O tehlikenin üzerine aptal gibi gitme. Unutma Sun Tzu der ki; "kötü komutanlar önce savaşa girer, sonra nasıl kazanacağını düşünürler; iyi komutanlar önce nasıl kazanacağını bulmadan savaşa girmezler". Önce viraja girip de sonra nasıl çıkacağını düşünen aptallardan olma. Tehlikeleri en küçüğüne kadar bertaraf et. Hep tam koruma kullan, bakımsız motorla yola çıkma, alkollü ya da yorgun binme, kafan bozukken taksi tut, bilmediğin yolda risk alma, diğer araç sürücülerinden köşe bucak kaç. Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir. Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet aşktır. Sadece kızlardan bahsetmiyorum, motosiklet macerası yaşam aşkıyla doludur. Güneşi batıracağın yeri bilmek, üzerinde yaşadığın toprakları karışı karışına gezmek, her yaş ve meslekten insanla yolunu paylaşmak ve bindiğin makinenin üzerinde sanki çığlık atarmış gibi kopup gitmek, hayatı dibine kadar yaşamak, ancak bu araçla mümkündür. Motosiklet macerasının içinde yaşam aşkı olmayan insanların tek yaptığı ise teknik detayları birbirlerine anlatarak kocaman, yararlı ama sıkıcı bir ansiklopediyi yaşayıp gitmektir. Aşkın ucunu bırakma, heyecanlı ve renkli ol, sıkıcı olma. Sıkıcı olacaksan arabaya binip, hafta sonları futbol, akşamları ana haber seyrederek yaşayabilirsin, motosiklete ihtiyacın yok. Günü yakalamayı bil oğlum, motosiklet senin yaşama enstrümanındır. Kızlardan bahsetmiyorum dediysem, o kadar da demedim tabi. Hani bazen pembe bir Vespa üzerinde pembe kaskla kuğu gibi giden pembe pantolonlu bir kız görürsün ya? Git yanaş, merhaba de ona. Seni terslerse, kıza efendi gibi bir selam çakıp gazla bana gel, ensene bir tane patlatayım, sonra bira içmeye gideriz. Hayatı böyle yaşayacaksın işte, öküz gibi, ödlek gibi değil. Hem efendiliğini bozmayacaksın, hem de çılgınlığını koruyacaksın. Ha hoşlandığın bir kız mı buldun? At motorunun arkasına, Datça'ya götür onu, Knidos'un sularıyla yıka. Can Yücel'in en sevdiğin şiirlerini okurken batan güneşi izlet ona, Domuzbükü'nde yıldızları ört üstüne uyusun. Sonra bu macera için bana teşekkür edeceksin. Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet isyandır. İnsanlık tarihi popüler kültürler ve onlara tepkiyle gelişen kültlerle doludur. Rock tarihi, 68 kuşağı, Avrupa bohemleri, Beatnick'ler hep aynı heyecanla tutuştular. Bugün bu ateş bir miktar sönmüş görünse de sen buna aldanma. İnsanoğlunun doğasında isyan vardır ve motosiklet bunun dışa vuruluş şekillerinin en güzellerinden biridir. Motosiklet bir ulaşım aracı değildir, bir isyan aracıdır, bunu kafandan çıkarma. Hayatın rutinlerine dikkat et oğlum. Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil, akşam eve gelince takım elbiseni çıkarıp deri montunu giy. Her zaman kravatın olabilir ama hiç yuların olmasın, her zaman bir patronun olabilir ama hiç efendin olmasın. Eğer seni zincirliyorlarsa o patronu, arkadaşı ya da sevgiliyi dehleyip, kravatı çöz, kol saatini fırlatıp at, gemileri yakmayı bil. Hayatımda tanımaktan keyif aldığım insanların neredeyse hepsi, günü geldiğinde hayatında radikal değişiklikler yaparken gözünü kırpmamış insanlardır. Ve bu insanların neredeyse hepsi motorcudur. Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet dostluktur. Bir motosiklet grubuna mutlaka gir. O Motosiklet grubunun içerisindeki bir kavgaya ise asla girme. Unutma ki insanın olduğu yerde sevgi de vardır, kavga da vardır. Toplumdan soyut yaşama, yolu paylaş. Ama kimliğini de kaybetme, yolunu şaşırma. Toplumun içinde dur, ama tek başına ayakta dur, sonuçta yol yalnız senin yolundur unutma. Herkesle konuştuğun gibi, her tip motora da bin, tutucu olma. "Chopper gitmiyor, dönmüyor" diyenleri takma, altındaki V motorun ritmiyle dans etmeden isyanın ruhunu anlayamazsın. Sıkı bir enduroyla off-road yapmadan doğaya fazla kavuşamazsın. İbrende bir kez olsun 200'leri görmeden de adrenalin seni ilk defa içki içmiş 15 yaşındaki kız gibi sarhoş eder durur. Herkesi dinle ama hiç kimseye kulak asma. Motosiklet türlerinin her biri farklı amaçlarla üretilmiştir, birini seçeceksen seç, ama hepsiyle barışık ol, hiçbirinin fanatiği olma. Motosiklete bin oğlum, çünkü ben hep motosiklete bindim. Ve şu hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri bu. Tek bir dakikasından bile pişman değilim ve iyi kötü her maceramın kıymetini bildim. Hayatta öğrendiğim birçok şeyi bu iki tekerlekli cansız makineden öğrendim. Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını. Eğer ben ölmüşsem de çok önemseme. Motor üzerinde ölmüşsem neden pişman olmadığımı anlayacak tek kişi sen olacaksın. Eğer ölmemişsem şu pembeli kıza sor bakalım ablası var mı? Sana bırakacağım en büyük miras, işte bu hayat rehberi, motosikletli hayatın ta kendisidir. Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayatın ta kendisidir.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

  5. #18725
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    ülem ihtiyar hiç üşenmedinmi yazmaya bukadar yazmaya. yoksam copy - paste mi
    n_tuncak, blue_dolunay ve memo06 bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

  6. #18726
    CygnusBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2010
    Şehir
    BURSA///SinandedeLi
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2013
    gezide bende aranıza katılmak isterim
    n_tuncak ve blue_dolunay bunu beğendiler.
    Düş peşindeysen Düş peşime

  7. #18727
    faceofredd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2008
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    RKS 150 TİTANİC
    evet dostlar sabah 10:15 te görüşmek üzere ...
    n_tuncak ve blue_dolunay bunu beğendiler.
    ADVENTURES LİVES FOREVER ...

  8. #18728
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2012
    Şehir
    KARACABEY
    Motosikleti
    cbf 150
    cok aşırı derece özür diliyorum.yarın yuksek ıhtısasta kalp amelıyatı olacak olan bakırkoyspor kulubu baskanı sadıcım elcın kamas a kan vareceklerın sevkıyatını saglayacagımdan bu gezıden affımı ıstıyorum.rabbımdden kendısıne acıl sıfalar dılıyorum zıra dun geceden berı yogun bakımda saabah saatlerınde amelıyat gerceklesecek.umarım saglıgına kavusur.yıne bursadayım ama cok ıstemem ragmen bu uzucu durum sebebıyle aranızda olamayacagım.kusuruma bakmayın arkadaslar.hepınızı muhabbetle selamlıyorum ıyı ve kazasız surusler hepınıze.
    n_tuncak, blue_dolunay, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

  9. #18729
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    HOŞGELDİN BAHAR GEZİSİ
    Mutluluğun fotoğraflarını paylaşıyorum. 9 motor 12 gönül dostu. ( Gerçek rakamdır. Başka gruplar katılıp sayı şişirilmemiştir. )
    Baharın fotoğrafı.





































    Devamı gelecek.
    memduhb, n_tuncak, blue_dolunay ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

  10. #18730
    CygnusBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2010
    Şehir
    BURSA///SinandedeLi
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2013
    FOTOLAR GELMEYE BAŞLADI harika bir geziydi ben ilk defa sizinle bir geziye katılıyorum cok sıcak kanlı insanlarsınız sanki 40 yıllık dostlar bir araya gelmiş gibi birdahaki geziyi sabırsızlıkla bekleyecegim
    memduhb, n_tuncak, blue_dolunay ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Düş peşindeysen Düş peşime

  11. #18731
    memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    http://http://www.youtube.com/watch?v=fY3SxkHL6bU

    http://http://www.youtube.com/watch?v=U6bqm7Bf6FE

    bunlarda benım videolarım biraz kotu cekmışım ama idare edın garı )
    memo06 bunu beğendi.

  12. #18732
    CygnusBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2010
    Şehir
    BURSA///SinandedeLi
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2013
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://http://www.youtube.com/watch?v=fY3SxkHL6bU

    http://http://www.youtube.com/watch?v=U6bqm7Bf6FE

    bunlarda benım videolarım biraz kotu cekmışım ama idare edın garı )
    baglandıta bir sorun var memduh
    Düş peşindeysen Düş peşime

  13. #18733
    memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    http://youtu.be/fY3SxkHL6bU?t=1s

    http://www.youtube.com/watch?v=U6bqm7Bf6FE

    tamamdı hallettım ızlıyebılırısınız :D
    blue_dolunay, n_tuncak ve memo06 bunu beğendiler.

  14. #18734
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2008
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Of yine buram buram memleket kokan,samimi,içten ve sıcakkanlı bir gezi ile 200 km yi geçik hiç bitmesini istemediğimiz yollar tükettik,köyler geçtik,bazen halkımdan geçtim köpeklere bile el salladık...

    Fotolar harika çıkmış,yalnız ben Uludağın karlı zirvesini seyrederken nereden İnegöl'e çıktık ta ters yönden Uludağ'ı yine seyretmeye başladık tam çözemedim ancak harika manzaralar ve yollardı,teşekkürler Bursa mt bizi hiç gitmediğimiz bu güzel vatan toprağı ve yeryüzü döşeğiyle tanıştırdığınız için...(Allah ım cennet vatanımı muhafaza etsin)
    memduhb, blue_dolunay ve search16 bunu beğendiler.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

  15. #18735
    blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Aralık 2006
    Şehir
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Çok eğlenceli bir geziydi,tilki çıkabilir abimle tanışamadık ama salça çıkabilir Mehmet abim vardı.Bu sefer o harika kiremitte alabalık sadece 15 tl olduğu için biz motorlardan az yaktık galiba
    n_tuncak, memduhb ve memo06 bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

    Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

  16. #18736
    ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ocak 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok aşırı derece özür diliyorum.yarın yuksek ıhtısasta kalp amelıyatı olacak olan bakırkoyspor kulubu baskanı sadıcım elcın kamas a kan vareceklerın sevkıyatını saglayacagımdan bu gezıden affımı ıstıyorum.rabbımdden kendısıne acıl sıfalar dılıyorum zıra dun geceden berı yogun bakımda saabah saatlerınde amelıyat gerceklesecek.umarım saglıgına kavusur.yıne bursadayım ama cok ıstemem ragmen bu uzucu durum sebebıyle aranızda olamayacagım.kusuruma bakmayın arkadaslar.hepınızı muhabbetle selamlıyorum ıyı ve kazasız surusler hepınıze.
    Acil şifalar dilerim. Allah yardımını esirgemesin.
    n_tuncak, blue_dolunay, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  17. #18737
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2012
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok eğlenceli bir geziydi,tilki çıkabilir abimle tanışamadık ama salça çıkabilir Mehmet abim vardı.Bu sefer o harika kiremitte alabalık sadece 15 tl olduğu için biz motorlardan az yaktık galiba
    evet yaa çok çok güzel bir gün ve geziydi. katılan, motosiklet sevdalısı ve gönül dostu arkadaşlarıma teşekkür ederim. nevin hocamın motorda çok keyif aldı sanırım. yağları eridi. walla.
    n_tuncak, memduhb ve search16 bunu beğendiler.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

  18. #18738
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok aşırı derece özür diliyorum.yarın yuksek ıhtısasta kalp amelıyatı olacak olan bakırkoyspor kulubu baskanı sadıcım elcın kamas a kan vareceklerın sevkıyatını saglayacagımdan bu gezıden affımı ıstıyorum.rabbımdden kendısıne acıl sıfalar dılıyorum zıra dun geceden berı yogun bakımda saabah saatlerınde amelıyat gerceklesecek.umarım saglıgına kavusur.yıne bursadayım ama cok ıstemem ragmen bu uzucu durum sebebıyle aranızda olamayacagım.kusuruma bakmayın arkadaslar.hepınızı muhabbetle selamlıyorum ıyı ve kazasız surusler hepınıze.
    Geçmiş olsun. Hastalık olunca insanı gezimi tutar. Yapabileceğimiz bişey varsa haberleşelim. Arh+ benim kan. Allah şifalar versin
    salcano_7946 ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

  19. #18739
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2012
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://http://www.youtube.com/watch?v=fY3SxkHL6bU

    http://http://www.youtube.com/watch?v=U6bqm7Bf6FE

    bunlarda benım videolarım biraz kotu cekmışım ama idare edın garı )
    menduh hani derlerya hiç yoktan iyidir. diye güzel olmuş. keyifle izledim. bu arada motoru çok hesaplı almışsın. kardeşim.
    kazasız belasız. güzel günlerde kullan inşalllah...
    n_tuncak ve search16 bunu beğendiler.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

  20. #18740

    Üyelik
    21 Eylül 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj dominar
    sabah 9.50 gibi işten dönerken arabamla koçtaş önüne geldim. belki gençler toplanmıştır arkalarından su dökerim diye sadece eski kasa cbf li bir arkadaş vardı onu da rahatsız etmek istemedim güzel gezi olmuş yine. katılamadığım için içim gidiyor ama bir dahakilere inşallah
    n_tuncak ve memduhb bunu beğendiler.
    Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
    Herkes ateşini bu dünyadan götürür.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler