Niye öyle diyorsun Mehmet çok güzel geziydi en son resimler narlıdan sizin çöplükteydik bu hafta
Niye öyle diyorsun Mehmet çok güzel geziydi en son resimler narlıdan sizin çöplükteydik bu hafta
öyle deme abi yağmur yağdı böyle oldu
kriminale söz verdim üye olursa diye
Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]
5 gibi kalktık narlıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Yapma be abi kimsenin haberi yok bahseden olmadı ben sizin eve ayrıldığınızı sandım fsm ye geçince.Enes arkadasımız afyonda okuyalı Bursa yollarını unutmuş olmalı :(
yeni motorun hayırlı olsun seda ama cok yakıyormus
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
baban bursaya gitmiş gelmiş 60 tl yakmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Enes hadi dolmadı mı şarzın ?
Benzinliğe girdim benzin bitti. Sonrada mesafe açıldı diye geri dönemedim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
ee bir dahaki gezi nereye ve ne zaman herkes düşüncesini söylesin ona göre bir karar alalım şimdiden millet düzgün bir plan yapalım bugün yağmur bozdu işi
Gökhan Önümüzdeki pazar olabilir bana uygun yer Farketmez.
Bandırma yolu yine aşırı rüzgarlı..Biga civarı rahat...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bu hafta değilde bir dahaki veya 2 hafta sonra yapalım her hafta kasar insanları yaw evet bilecik gezisini planlayalım yol mola yerleri gidilecek mekanlar hadi bakim önerilerinizi alalım millet
bilecikte şehitlikler olsun piknik yerleri olsun çok çeşitli yerler var şuanda aklıma gelen tirübün piknik yeri,
metris tepe inönü savaşı şehitleri,intikam tepe şehitliği bunlar bozüyük çevresinde bilecik merkeze doğru veya civar köylere doğru çok çeşitli yerler var mola olarakta inegöl ve mezitlerde çay içilebilecek yerler var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
http://www.gezikolik.com/tr/Gezelim_...ER/e_1287.aspx bu sitede bilecik ilinde gezilebilecek heryer yazıyor
Ve Çanakkale yollarından birkaç fotoğraf...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
slm arkadaslar bende yenı motor aldım honda cbf 150 aranıza katılmak dan memnuniyet duyarım
hoşgeldin aramıza dostum umarım slm verip kaçanlardan olmazsın kendini tanıtırmısın biraz isim yaş memleket motor tecrüben vs.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)