günaydın ADANA MT.
günaydın ADANA MT.
Günaydın Motor Sevdalıları,haftanın bu son günü hepinize uğurlu gelsin ( gerçi 13'ü Cuma'ya denk geldi ama olsun )
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın ve Hayırlı Cumalar... İşler gızıştı... Bi Muzaffer dağa bi Muzaffer de denize...
Günaydın ve hayırlı Cumalar dostlar.
Gunaydin...Carsi karismis yine...Adana'ya yakisan da budur zaten...Iki muhtesem grup,iki guzel gezi organizasyonu ve de rotasi...Dag-deniz ne ararsaniz var...Bu sehirde motora binilmez de ne yapilir....Simdiden tum arkadaslara keyifli bir hafta sonu,geziye katilacak olanlara da guvenli surusler diliyorum...Firsat bulursam ben de ailemle iki organizasyondan birine araba ile katilabilirim...
Adaşım bu listeye incelediğimde en az 4-5 kişinin gelme ihtimalin olmadığını gördüm ama istersen listeye uzatmak için yoldan geçen tablacınında ismini yazabiirsin Ha birde OSkARın adını göremedin onu nasıl götüreceksin
Allahim ne bereketli bir sehirdeyim.. Insanlar bir gezi organize edip gidemezken mt adana'da ayni hafta iki farkli guzergah ve tercih var. Hadi bakalim karar verebilirsen ver. Sey ya ben daga gitsem de kil cadir ve narlikuyuyu peket ettirsem olur mu?
yinede sizleri seviyorum iki gurubada kazasız belasız geziler diliyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
ne yani sen şişirme listemi diyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Abim bizde seni seviyoruz
Bir büyük olarak başımızda bulunsaydın iyiydi.
Fakat durumu bildiğim için sağlık olsun ve acil şifalar dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor.
seni sevmemek eldemi fatih abim.
albayımda doğru yolu buldu
bu günlerde kılla mılla uğraşılmaz ona göre
fatih abi sıkma canını sen işlerini yoluna koy, yine güzel geziler organize ederiz
recep albayım, bence maliyet hesabı yap. Bizim gezi daha ekonomik, adaşımın gezisi daha kazıktır bakma tatlılar benden dediğine. Kıl çadırı zaten kıytırık peynirle reçele anasının nikahını istiyor birde ekmek için nerdeyse dileniyorsun
Bu sıcaklarda ancak yayla çekilir, hadi hayırlısı
Ortalık iyice kızışmış görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım iki gezide zevkli ve maceralı olacağı kesin. Katılan tüm mt dostlarına
şimdiden hayırlı yolculuklar inşaallah kimsenin tekerine taş değmez.
Bu arda FATİH abi sen neden katılmıyorsun anlayamadım geçen hafta içinmi serzenişte bulunuyorsun. Bizler seni seviyoruz abicim.
Full depo şehir içi 255-260 km normalmidir ? Nekadar yakıyor diye ilk defa dolu depoyu denedim ve bugün zor da olsa benzinciye kendimi atabildim tam bitmeden ...
iki gezininde albenisi var ve Edip Abi'nin dediği gibi mutlu ve güzel anılarla dönülecektir gezilerden... Artık karşılık fotolarını koyup herkes bir yerdeymiş gibi resimlere bakarız... Kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun iki geziye katılanlara...
Eyw Muzaffer Abi Murat Abi seninde yorumlarını bekliyoruz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)