PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahatsızlık ve hatırlatma...



Sayfa : 1 [2]

excavatus
02 Ocak 2012, 17:04
güzel tespitler, güzel konu herşey yolundada hocam çok resmi olmamışmı sizce? TBMM'den bir motorcu çıkmış hissine kapıldım :)

Bu bana ise hemen cevap vereyim, bana değil ise, okumadan diğer mesaja geçiniz.

Resmiyet değil, adabı muaşeret demek daha doğru olur.
Boxer ile bilgisayar başında kendini havalandıra havalandıra oturduğunu bir an için unutup,
Kendisinin de ilgisi olduğu bir konuda toplanmış bir sürü yaşlı genç çocuk, acemi uzman adamın,
daha da önemlisi birini tanıyan, pek çoğu arkadaş, bazıları düşman, pek çoğu birbirine kıl olan, alayı birbirini seven
bir çok adamın oturduğu bir... nasıl desem.. en kaba tabiri ile kıraathaneye geldiğini düşünürse arkadaş,
o zaman anlar zaten nerede hata yaptığını...
Bir düstur vardır, herşeyin bir adabı vardır...

Diye açıklamaya çalıştım...

kingcüneyt
02 Ocak 2012, 17:10
motosiklet selesine bir defa oturan adam kendini motorcu zannediyor geliyor burda afra tafra yapıp gidiyor.. diğer konularda ise örenek Siyası konuların ilk 10 yazarı belli zten .. herkes paşa bey olmuş kimse özür dilemeyi bilmiyor istisnalar hariç.. ben fazla yazmıyor okuyorum bilmediğim konularada yorum yapmam..

Mythos
08 Ocak 2012, 02:27
Her gün severek ve isteyerek bir motosiklet tutkunu olarak MT'ye girmekteyim.
Her ne olursa olsun her yaş ve farklı yapıda insanın ortak noktası olan motosiklet ile buluşup kaynaşması, bilgi ve birikim paylaşması, güzel etkinlikler ile beraberlikler ve güzel dostluklar kurması kanımca MT'nin ana hedefi ve kullanıcılarının nedenidir.
Çok şey öğrendiğim ve çok değerli kişilerle tanışıp dostluk kurduğum, çok güzel anılar paylaştığım MT'de üzülerek bazı açılan konuların içeriklerinde manevi değerlerin fikir beyan etme ve tartışmalarında hoşgörü sınırlarının aşılarak hakaret, aşağılama, tahrik etme gibi hoş olmayan noktalarda seyir ettiğini izlemekteyim.
Forum Kurallarının tekrar okunmasında ve bu kurallara özen gösterilmesinin fayda olacağı görüşündeyim.

Herkese saygı ve sevgilerimle....
Merhaba
Yüce arkadaşımın da belirttiği gibi;motosiklet severler olarak bu foruma giriyoruz,ortak paydamız motosiklet sevdamız. Herkes'in dünya görüşü,din'e bakışı inancı farklı olabilir.
Bu sitenin kurulma amacının da bu olduğu açıktır.
Karşıt görüşlü üyelerimizin olması gayet normal bir durumdur(Dini siyasi vs).Yanlış olan her iki karşıt tarafın da bu forumu olması gerektiği gibi ''Motosiklet Forumu'' gibi değil ; Kendi görüşlerini savunacakları hatta saldırı/savunma mekanizmalarını devreye soktukları bir yer halini almaya başlaması ciddi olarak endişe vermesi ve Forumûn amacı dışında kullanılması,yazılanlardan anladığım kadarıyla hoşnutsuz olan bir kitle var. Bir konuda yazarken motorcu kardeşlerimizin bu Forumda neden bulunduklarını hatırlamaları ve bunun dışındaki tartışma/sataşma/tahrik vs leri buna uygun olan ve çok örneği bulunan alanlara taşımaları dileğiyle..
Neden bunları yazdım ; Bugün yine benzer bir konu açılmış,hakaretler tükürükler havada uçuşmuş,sonuç olarak da konu yine kilit, kırılan kalpler..
İnsanlarımız arasına şucu-bucu gibi ayrımlar sokmadan ortak sevdamızı dillendirelim arkadaşlar.
Dost ça sevgiyle kalın...