PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar cbr 125 ????



mrlonely
08 Mart 2006, 03:25
selam arkadaslar cbr 125 ler diycektim neden alanlar henuz 100km de 750km de 1500 km de cok ilana baktım bu kmlerde satmaya baslamıslar bu kadara kotumudur?? sebep nedir sizce arakadaslar ya inanın ben anlamadım almayı düsünüyorum yani tabi biraz daha iileşiyim ybr 125 vardı bende artık yok perte cıktı büyük bi kaza yaptım :( 3,5 ay önce ameliyat platin felan yeni yürüyorum şuan işte onu merak ediyorum nasıl acaba diye ama herkes aldıgı gibi satıyor ne diyorsunuz bu konuya acaba?????????????????????????????

Prometheus
08 Mart 2006, 03:35
Motosikletin kötülüğü değil, insanı doyurmaması nedeniyle satıyorlar. Açtım mı uzamıyor makina ve normal olan son sürati de 140-145 civarı. Bunu alanlar 600'lük super sport niyetiyle aldıklarından kesmiyor onları ve satıyorlar. Ha ama zaten 100 km'yi aşmadan akıllı uslu giderim, az yaksın, tipi güzel olsun, zırt pırt problem çıkarmasın diyorsan kesinlikle al, ama ikinci elini al tabi. Sıfırı pahalı bence.

Bununla birlikte başlık yanlış yerde ve arama yaparsan bir sürü cbr 125 yazısı görebilirsin. Kullanıcıdan detaylı bilgi istersen de özel mesaj ile ulaşabilirsin bana.

danger0
08 Mart 2006, 12:51
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=500) **************