PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz Rahmi Barutçu Ara Teori Eğitimi - 15 Aralık Time Cafe de



serhatkucukl
05 Aralık 2011, 22:24
Herkese ve her seviyedeki sürücülere, sürücü adaylarına, artçılara ve meraklılara açık harika bir bilgi aktarım eğitimi. 15 Aralık Perşembe akşamı 19:30 - 22:30 arası Time Cafe de.

Öğrencilerimize, İngiliz Polis Eğitim Sistemi olan RoadCraft ( Motosiklet Yol Sanatı ) sistemini anlatan ve güvenli sürüş için esas temelleri tazeley...en dört saatlik Power Point sunumlu bir kurstur.
Güvenlik, Vizyon, Pozisyon, Viraj, Fren, Sollama ve şehir içi sürüş bu interaktif kursun kapsadığı bazı noktalardır.
Görsel presentasyonlarla ileri sürüş tekniklerinin resimlendiği bu kursta, katılımcıların soruları için de geniş bir alan verilmiştir.
Her eğitimimizin başında iki saat olmak üzere ve eğitimin içersinde de bulunmaktadır.

Facebook etkinlik sayfası ;
https://www.facebook.com/#!/events/229258577147363/

evocamd
10 Aralık 2011, 17:12
Bu güzel etkinliğe mutlaka katılmak gerekiyor tecrübeleri paylaşıp fikir alışverişlerinde bulunmak için fevkulade bir toplantı olacağına inanıyorum..
Sevgiler

yasdal
16 Aralık 2011, 19:41
Faydalı bir akşam oldu. Genelde tabi ki bildiğimiz şeyleri anlattı Rahmi hoca ama arada ayrıntılarda çok iyi tüyolar da verdi. Ben kendi adıma yağmurlu havalarda 1 üst vitesle gitmeyi hep doğru kabul ederken virajlarda işin değiştiğini öğrendim. Bilgi olsun diye vurgu yapayım. Düz yolda 1 üst vites yani düşük devir ama viraja girerken vites düşürüp (varsa devir kadranınız yarısının üzerinde olmalı) yüksek devirde dönmeniz gerekiyor ki yol tutuşu iyi olsun ve kaymayın. Dikkat edin gazlayarak devri yükseltin demiyorum. Vites düşürün hızınız o vites için yukarılarda olsun. Tatlı bir gazla dönün o da viraj bitmeden tekerlek düşük çapa inip de hızınızı azaltmasın diye. Bu sayede tekerleğin içindeki kanallardan su daha kolay tahliye olacak daha iyi direnaj sağlanacağından virajda tutunma gerçekleşecek. Ben açıkçası virajlarda da hep yüksek viteste neredeyse boşta gibi dönüyordum. Benim için çok eğitici bir akşam oldu. Katılamayan dostlar adına üzüldüm.