PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başını Yapsam K.çı Tutmuyor



Rokko1500
26 Kasım 2011, 16:43
Bu Çinli sayesinde Çok yakında motor ustası olup bi dükkan açarım,Başlık için afedersiniz ama inanın bu motoru yaksam kar'ım olur.Arkadaslar biri bana motor sürmenin verdiği zevki anlatabilir mi? Ben artık unuttum.Motorum 2 sene olmasını rağmen okadar temiz ki,Görenler takdir ediyorlar.Senin motoruna hiç bişe olmaz diyolar ama iç dünyamızda motor ile benım yaşadıklarımızı bilseler...

Öncelike sormak istediğim; Az önce yağ koyulan kısmında hafif bi yağ sızıntısı gördüm,hemen kapağı çevirerek açtım ve biranda yağ taşmaya başladı.Sanki içi hava yapmışta basınça dışarı attı kendini,Bunun sebebi nedir,önemli bi mevzu mudur?

2. olarakta bu kayışın olduğu yerden garip garip sesler geliyor,İlk başta çatur çatur sanki birşeyler kırıldı,Sonrasında cam şişesi gibi sesler cıkmaya basladı.Anlamıyorum hiçbişe.İçini açıp bakmak mı lazım? Bu arada markası Kanuni Rokko 150

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

harun1077
26 Kasım 2011, 17:33
Yağ fışkırması, motor çalışırken yada sıcakken olur.
Varyötürn ses yapması da, temizlenmemesi den yada bakımlarının yapılmamasından kaynaklanan bir sorundur.
Belkide Debriyaj bozulmuştur.

feliçita
26 Kasım 2011, 17:38
merhaba...sorununuzu çok iyi anlıyorum...ama siz yanlış bi seçim yaptnız zannedersem..karamsar olma ama bi kere bu kanser çinlilere bulaştımı çıkmıyor...en iyisi yeni bi motosiklet alman...bütçene göre tabiiki ama kalite li bi italyan ve ya japon almanı şiddetle tavsiye ederim..

Rokko1500
26 Kasım 2011, 17:46
Motor yaklaşık 3 saattir çalışmıyordu ve o haldeyken açtım yağ kapağını.

Aslında bu motoru en son 1 ay once satıyordum,Kendime güzel bir honda pcx alcaktım ama malesef bu çinlileri yarı fiyatına bile satamıyosunuz.evdeki hesap çarşıya uymayınca 1 sene ertelmek durumunda kaldım.

alsonur
04 Mart 2012, 00:48
Debriyaj balatası kırılmış sanırım