PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBF 150 ye soğuktan korunmak için BRANDA



imamserahsi
30 Ekim 2011, 18:17
Selamun Aleykum dostlar Motoruma kuryeler gibi Branda taksam diye düşündüm. Malum havalar soğudu benimse ilçeye gidip gelmem gerekiyor haftada hiç olmazsa 100 200 km yol yapacak gibiyim. Bu soğuk havadan korunmak için kullanılan çadır ya da brandaya ne dersiniz. Uygun olur mu ecza Kuryelerinde görüyorum çok hoş duruyor. gerçekten faydası olur mu? Motora zararı var mı? Maliyeti hakkında ve Konya'da nereden temin edeceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Umarım çok şey istememişimdir. :)

sarıdev
31 Ekim 2011, 10:14
Senin dediğin diz örtüsü ve takımı olan elcik örtüsü kışın mükemmel şekilde iş görüyor motosikletede hiçbir zararı yok olsa zaten kuryeler kullanmaz.Site ismi vermiyeyim çünkü birçok sitede diz örtüsü yazarsan bulabilirsin.Fiyatları elcik dahil 60 tl den başlıyor.

denyoı
15 Kasım 2011, 00:50
aleykum selam aga ecza deposunda calısmıstım o brandaların hıcbır zararı yok olsa zaten yaptırmazlar motorlar sureklı arıza verır ama yaptırırsan motorun sılındır kısmı dısarıda kalacak şekilde yaptırmanı tavsıye ederım nıye dersen sonucta hava sogutmalı motor o sılındır peteklerının hava gormesı lazım kısın bı sorun olmaz ama hanı yaza dogruda kullanırsın dedıgım sekılde gayet ıyı olur calısmıs oldugum depoda oyle yaptırmayı dusunuyordu en son, nerede yaptıracagın konusuna gelınce bı bılgım yok ama bi bos vaktimde öğrenip sana söylerim inş :) estafırullah ne cok seyı :)

Alper Kaya
15 Kasım 2011, 02:54
görüntü den ziyade başka bi zararı yok :D