PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizlik ne işemi yarıyor????



Sayfa : [1] 2

Felon
22 Ekim 2011, 22:26
Dün akşama kadar dizliği takma amacım sadece bacaklarımı rüzgardan korumaktı.Bu plastik parçası neyi koruyacakki diyordum.Dün gece Tophane Hyosung buluşmasından dönerken arkamda artçınında olmasıyla birlikte gereksiz bi şekilde gaza geldim ve bu gaza gelişim şimdiye kadar yapmadığım dalgınlıkları hatalarıda beraberinde getirdi.2gündür uykusuz bi şekilde işe gidip geliyorum artık insan kaynakları bile uyardı ali böyle gelme diye, ben yinede Görkemin ricası olduğundan tophane buluşmasına katılıyım yavaş gider gelirim dedim ve içtim antibiyotikleri çıktım!Neyse gelelim dönüşte yaşadığım olaya sağlı sollu salak salak gelirken bi anda trafik kitlendi e-5te sağdan sola çıktım ve önümde kitlenen trafiği gördüm kaçacak yer yoktu ve frenlerime güvenmiyodum (2008 üretim bir çift shinko lastiklerim olduğundan) İşte o arada hızlı düşünüp kompresörle birlikte fren yapsam belkide hiçbirşey olmayacaktı ama sola girdim metrobüs bariyeri ve arabalar arasında hızla ilerliyorum o kadar hızlı geçtiki o an! 3yada 4 araç geçtim tamamen sıfır vaziyette!Hafif fren yaparak hızımı düşürmeye çalışıyorum 3araç boyunda 120-130dan 70lere kadar düştüm o anda frenajda tekerin kitlenmesi bariyerler yada arabalara uçmak demek..4.arabaya geldiğimde arada geçecek yer ve yapacak birşey yoktu..arabanın aynasına sağ dirseğim çarptı sol dizimde bariyerleri traşlamakta..arabayı geçtim ve öndeki araç la çarptığım araç arasındaki aradan sağa kaçtım ve durmadan devam ettim.sol şeritte e-5de durmak istemedim tabi sonra sağa çıktığımdada yaptığım hatadan kendime kızıp yine sıktım gazı ileride yanyola girdik ve motordan indik.şok oldum motorda çizik bile yok!ama sol dizlik parçalanmış.Meğer o grenaj sesi sandığım traşlama sesi dizlikten geliyomuş ben o adrenalinde hissetmedim bile.Şimdi o dizliği takmıyor olsaydım diz kapağımı aynı şekilde delmiş olucaktı bariyerler büyük ihtimalle düşücektik ve artık yaşacak kadar şansımız olursa hayatıma sakat bi şekilde devam edicektim.Şimdi 0 40lira verip aldığım dizliğe bakıyorumda işin ciddiyetini ve korumaların önemini daha iyi anlayabiliyorum.Bu yazımı okuyan herkes bu meretlere öyle binsin.gidin 40lira verin 50cc motorda bile takın şu dizliği!200lira verin bin lira verin ama korumalarınızı hep takın.hayatınızdan önemli değil ya.2010model motora bineceğinize 2000 model motor alın ama korumalıklarınızı en kalitelisinden alın bir gün bi hata yaparsanız korumalıklarınız yansın canınız değil.Ben bir daha hastayken ,yorgunken gaz açarmıyım asla.bu ders bana yeter.Umarım sizlerede yaşadıklarımı anlatabilmişimdirde yeni başlayacak arkadaşlar denk gelirse bilgilenmiş olurlar.Hepinizin tekeri düz bassın benim gibi apaçilik yapmayın şans herzaman insanın yanında olmayabilir.

ramcoo86
22 Ekim 2011, 22:39
geçmiş olsun, ekipman önemli tabi

reis007
22 Ekim 2011, 23:11
çok geçmiş olsun.baya ciddi bir kaza atlatmışsın.gerçekten etkileyici bir yazı olmuş.örnek alınacak öğütlerle dolu

berk_cglr
22 Ekim 2011, 23:12
aslında duruyorsa dizliğin fotoğrafını koysan belkı anlamayanlar o zaman farkeder korumaların ne kadar önemli olduğunu

ekremz
22 Ekim 2011, 23:13
geçmiş olsun

syn022
22 Ekim 2011, 23:15
Geçmiş olsun. Üzüldüm. Sırf bu sebeple ss makine'den uzak duruyorum. Gaza gelirim kaptırırım kendimi başıma iş açarım diye. Aman dikkat. Seninde dediğin gibi şans herzaman yanında olmuyor.

jack hammer
22 Ekim 2011, 23:17
kardeşim geçmiş olsun. gereksiz yere risk alma. lastiklerinide en kısa zamanda degiştir. motosiklette lastik çok önemlidir. arabalarda kabakta olsa önemli degil ama iki teker sonuçta.

ninja_omer
22 Ekim 2011, 23:18
geçmiş olsun ali..üzüldüm gerçekten böyle bir olay yaşamandan..lütfen daha dikkatli kullan özellikle artçında varsa. gerek yok böyle şeylere yol kaçmıyor 10dk. geç git sağ salim git. tekrar yaşamassın inşallah

FinalCUT
22 Ekim 2011, 23:21
Çok geçmiş olsun..

Kendimden biliyorum bazen bende 2 gün falan uyumadan çalışmak zorunda kalıyorum..Bırak motora binmeyi yürüyemiyorum..Bakıyorum ama göremiyorum..

Tekrar geçmiş olsun..

Atahualpa
22 Ekim 2011, 23:24
Bir kere sağ bir kere de sol dizimi kurtarmıştır. Korumasız asla

Sinan Aksu
22 Ekim 2011, 23:43
Alicim çok geçmiş olsun.
Umarım tekrarı olmaz.

Fakat dikkatimi çeken bi husus var.

Sen sol şeritteki araçların sol tarafına sık sık giriyorsun sanırım.
Eski motorunla da buna benzer bi kaza atlatmıştın yanılmıyorsam. :silent:

cbr1100 xx
22 Ekim 2011, 23:49
Alicim çok geçmiş olsun.
Umarım tekrarı olmaz.

Fakat dikkatimi çeken bi husus var.

Sen sol şeritteki araçların sol tarafına sık sık giriyorsun sanırım.
Eski motorunla da buna benzer bi kaza atlatmıştın yanılmıyorsam. :silent:

Tabi buda kazaya sebeplerden biridir değilmi.??? Korumalar ne kadar yeterli olabilir onuda düşünmekte fayda var arkadaşlar...Çok geçmiş olsun kardeşim Allah daha büyük kaza bela vermesin ve söylediğin herşeye katılıyorum .Mesela bugün bir pantolan aldım ve hemen korumalarına takviye yaptım hatta özellikle iki tarafında da yan cepli olan modelini aldım ki yan ceplerede koruma parçaları koyacağım...Allaha emanet olun...

Shrieker
22 Ekim 2011, 23:51
Geçmiş olsun. Yukarda başka bir arkadaşın da dediği gibi fotoğrafını da koyarsan tam ibretlik paylaşım olur :)

Sinan Aksu
22 Ekim 2011, 23:56
Tabi buda kazaya sebeplerden biridir değilmi.??? Korumalar ne kadar yeterli olabilir onuda düşünmekte fayda var arkadaşlar...Çok geçmiş olsun kardeşim Allah daha büyük kaza bela vermesin ve söylediğin herşeye katılıyorum .Mesela bugün bir pantolan aldım ve hemen korumalarına takviye yaptım hatta özellikle iki tarafında da yan cepli olan modelini aldım ki yan ceplerede koruma parçaları koyacağım...Allaha emanet olun...

Tünal abi güzergah olarak birde E-5'i kullanmak gerekiyorsa iki defa düşünmekte fayda var.
Özellikle Ali kardeşimin E-5 i kullandıgı saat en tehlikeli saatler.
Ben normalde riskli yollardan kaçmak yerine, tecrübe kazanmak amacıyla o riskli yola bilerek dalıyorum.
Fakat Istanbullu motorcuların E-5'te yaşadıkları okudukça bende tırsmaya başlıyorum . :pale:

Felon
22 Ekim 2011, 23:58
Herkese çok teşekkürler ,dizlikler garajda fotoğrafını çekmemişim
Sağdada soldada giriyorum aralara, riskinin farkındayım ama yapmadan edemiyorum 3.zıplayıştada başıma bişeyler geliyor arada
Metrobüs bariyerleri giyotinden farkı yok normal bariyer olsa sadece sürterdi dizliğe bile bişe olmazdı ama o sırma teller yokmu aralarındaki direkleriyle motosikletlileri öldürmek için üretilmiş başka bi işe yaradıkları yok!

drsteel
23 Ekim 2011, 00:01
<3araç boyunda 120-130dan 70lere kadar düştüm o anda frenajda tekerin kitlenmesi bariyerler yada arabalara uçmak demek..4.arabaya geldiğimde arada geçecek yer ve yapacak birşey yoktu..arabanın aynasına sağ dirseğim çarptı sol dizimde bariyerleri traşlamakta..arabayı geçtim ve öndeki araç la çarptığım araç arasındaki aradan sağa kaçtım ve durmadan devam ettim>
geçmiş olsun demeyeceğim. çünkü altındaki motoru ölümüne kullanmak senin yaptığın. ayrıca durup çarptığın arabaya bir hasar verdin mi diye kontrol etmen gerekirdi. şimdi bu senin yaptığın luzumsuzluk yüzünden o anda e5 te olan 10 şöför motorları serseri olarak görecek. sen araba şöförü olsan biride sana böyle çarpıp kaçsa sonraki motorsikletlere ne yaparsın. belki senin bu davranışın yüzünden masum bir arkadaş aynı yerde sıkıştırılacak. Ayriyeten metrobüs korkulukları burada çoğu kez yazıldığı gibi giyotin. yana doğru yatsaydın sen kurtulsaydın artçın ikiye bölünseydi ne hissederdin.
madem yorgunsun taksiye bin sabah gider alırsın motoru. yaptığını onaylamıyorum. ayrıca seni kınıyorum. bu sefer şansın yaver gitti. her zaman gitmez. uzun süre motor üzeride yaşamak istiyorsan kurallara uyacaksın ve az risk alacaksın. sen dün gece hayatını koyarak risk almışsın. hemde sadece kendin kini değil artçını da koymuşsun. lütfen dikkatli olalım.

StyLeOscaR
23 Ekim 2011, 00:08
Ali yanlış anlama ama, sen biraz bu işin tadını kaçırdın gibime geliyor.. 1. kaza 2. kaza 3. kaza derken kendine ciddi zarar vereceksin böyle gidersen..çok fazla riske atıyorsun kendini..

geçmiş olsun deyip tekrardan hata yapmamanı umaraktan, kazasız sürüşler dilerim kardeş..

Felon
23 Ekim 2011, 00:13
@StyLeOscaR
saolasın ama sadece kazalarda konu açtığımdan hep akılda sürekli kaza yapan çocuk olarak kalıyorum sanırsam yoksa o kadar kötü sayılmam ya :) 5-6aydır vitesli motosiklet kullanan birine göre arada bir patlamasam iyi gidiyorum :) bu işe yıllarını vermiş insanların ensesindeyim, sadece hız olarakta değil

drsteel
23 Ekim 2011, 00:21
5 aylıkla 10 yıllık şöför arasındaki fark. hayatın anlamı. tecrübeli abilerimiz senin yaptığın gibi yapmaz.tecrübeli şöför nerede basılmalı nerede fren yapmayı bilen adamdır. daha e5 çıktığında bir sonraki adımı düşünür ona göre önlem alır.

mtcrss
23 Ekim 2011, 00:24
'Dün akşama kadar dizliği takma amacım sadece bacaklarımı rüzgardan korumaktı.'
cok cok gecmis olsun, fakat yukardaki sozun gercekten ilginc. nasil oyle kaniya vardin :sunny:

drsteel
23 Ekim 2011, 00:29
5 aylıkla 10 yıllık şöför arasındaki fark. hayatın anlamı. tecrübeli abilerimiz senin yaptığın gibi yapmaz.tecrübeli şöför nerede basılmalı nerede fren yapmayı bilen adamdır. daha e5 çıktığında bir sonraki adımı düşünür ona göre önlem alır.

gti_king
23 Ekim 2011, 01:08
Ah Ali kardeşim, daha önceki videolarında da seni uyaranlar olmuştu. O zamanlardan beri aklımda var kaza yapma olasılığın. Gençsin, kanın kaynıyor ve bu sana ciddi tehlikeler getiriyor genellikle. 5-6 aydır vitesli motosiklet kullanıyorsun fakat hep sınırda kullanıyorsun. Ben kendimi bildiğim için örnekliyorum, yıllardır vitesli motosiklet kullanıyorum ve hiç bir zaman bu tip tehlikeler yaşamadım.Sen daha o motora vücudun kadar hakim olmadan her şeyi çabucak yaşamak istiyorsun. Sen peşinde olduğun abilerine bakma, eğer peşlerine alıyorlarsa seni, ya da sen onların ensesindeyken halen sürüşe devam ediyorlarsa suç onların zaten, senin değil.

Lütfen Ali, dikkatli ol genç kardeşim. Biz burada bir motosikletilinin daha kötü haberlerini okumak istemiyoruz.
Geçmiş olsun, umarım bir daha bu tip olaylar gelmez başına.

sessizsakin
23 Ekim 2011, 01:19
motosiklet kullandığım süre içerisinde 3 kere asfalt gördüm.

birincisinde çok şanssızdım :) olmucak yerde aptal bi kaza yaptım...

ikincisinde çok şanslıydım. çok zor ve imkansız şartlardan, burnum bile kanamadan kurtuldum...

üçüncüsünde dünyanın en basit virajlarından birine girerken aklımdan " böle bi virajda düşmek mümkün müdür " derken aaa motor gidiyo lan altımdan oldum :)...

ilk ikisinde tam donanımlı bot, dizlik, kask, güzel bi mont, kaliteli eldiven vs vs hepsi tam teşekküllüydü.

üçüncüsünde eldiven ve kask vardı sadece. belki 10 km bile değildi süratim. dizimde ve kolumdaki asfalt yanıkları 3 - 4 hafta geçmedi :)

F54
23 Ekim 2011, 01:29
bende 2 amaç için dizlik takıyorum hem kazadan hem rüzgardan korunmak için kask ta güzel oluyor soğuk hava da kafam üşümüyor :cat: sanada geçmiş olsun en azından pantolon yırtılmıyor benden demesi

crossyasin
23 Ekim 2011, 01:51
ben bugun canlı halını gordum o dızlıklerın ılk işim bı dızlık almak:)

acayüp
23 Ekim 2011, 02:00
Geçmiş olsun
O gece sana söylediklerimi hatırlıyormusun ? ? ?

Felon
23 Ekim 2011, 02:05
İyi dilekleriniz için herkese çok teşekkürler arkadaşlar
:rendeer:

Geçmiş olsun
O gece sana söylediklerimi hatırlıyormusun ? ? ?
evet daha olaydan 1saat kadar önce o kadar kazalardan konuştuk ama motorun üstüne oturunca ne yorgunluk ne hastalık hiçbirşey gelmiyo insanın aklına işte buda öyle bi tutku :)

my91
23 Ekim 2011, 02:06
Oo geçmiş olsun ali. Dikkat et kendine aman diyim. İlaçlıyken ve yorgunken hele..

Fatih Ada
23 Ekim 2011, 03:59
<3araç boyunda 120-130dan 70lere kadar düştüm o anda frenajda tekerin kitlenmesi bariyerler yada arabalara uçmak demek..4.arabaya geldiğimde arada geçecek yer ve yapacak birşey yoktu..arabanın aynasına sağ dirseğim çarptı sol dizimde bariyerleri traşlamakta..arabayı geçtim ve öndeki araç la çarptığım araç arasındaki aradan sağa kaçtım ve durmadan devam ettim>
geçmiş olsun demeyeceğim. çünkü altındaki motoru ölümüne kullanmak senin yaptığın. ayrıca durup çarptığın arabaya bir hasar verdin mi diye kontrol etmen gerekirdi. şimdi bu senin yaptığın luzumsuzluk yüzünden o anda e5 te olan 10 şöför motorları serseri olarak görecek. sen araba şöförü olsan biride sana böyle çarpıp kaçsa sonraki motorsikletlere ne yaparsın. belki senin bu davranışın yüzünden masum bir arkadaş aynı yerde sıkıştırılacak. Ayriyeten metrobüs korkulukları burada çoğu kez yazıldığı gibi giyotin. yana doğru yatsaydın sen kurtulsaydın artçın ikiye bölünseydi ne hissederdin.
madem yorgunsun taksiye bin sabah gider alırsın motoru. yaptığını onaylamıyorum. ayrıca seni kınıyorum. bu sefer şansın yaver gitti. her zaman gitmez. uzun süre motor üzeride yaşamak istiyorsan kurallara uyacaksın ve az risk alacaksın. sen dün gece hayatını koyarak risk almışsın. hemde sadece kendin kini değil artçını da koymuşsun. lütfen dikkatli olalım.

Geçmiş olsun fakat bende arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum.. :cat:

piyanist_irf
23 Ekim 2011, 10:09
kardeşim geçmiş olsun aman diyeyeyim allah beterinden saklasın.... arkadaşlar iyi niyetlerinden sebep kendilerinden örnek vermişler :) bende bir örnek vereyim ama maşallah demeyi unutmayın :)

uzuuun yılar motosiklete biniyorum 12 yaşımda mobiletle başladım ve kendi hatamdan, hava ,yol durumlarından, karşı sürücüler tarafından bu zaman zarfında ne yan yatma , nede kazaya karıştığım bir an olmadı şeytan kulağına bu olmayacak anlamına gelmiyor tabiki ama dikkatinizi çekmek istediğim nokta,

kazaya karışmadım (kaza yapmadım ) ancak kaza riskiyle bir çok sefer karşı karşıya kaldım , aşırı sürat, dikkatsizlik olmuş olsaydı şimdi bende bir kaza anımı anlatıyor olabilirdim bile :)

yada beni hiç tanımıyor olurdunuz :)

işin şakası bir yana bir kez motosikletimin sıkışması kilitlemesi sebebiyle 155 km ile giderken yan yatırdım oda bana yetti o gün bu gündür , gaz teline abanırken beni hangi elemanların taşıdığını,zincir dişlilerinin birbirine uyumu , silindir içinde çalışan işçileri, sibopları,garangı, hayati önem taşıyan tüm parçaların davranışları ve hareketkerini gözümün önüne getiriyorum yeminle bende paranoya oldu , ilk ve son düştüğümden beridir bundan kurtulamıyorum motosiklet tepesine bindiğim anda , ne sinir, ne gaza gelme , ne hırs, ne yarış bana gelmez , fakat insanız sonuçta, allah hepimizi kazadan beledan uzak tutsun...

önce tedbir, dikkat....


kurallara uyalım uymayanı dürtelim :)

Tarkan1981
23 Ekim 2011, 11:03
Ali cim sabah sabah canımı sıktın :(
cevap yazamadan edemedim :)

Öncelikle büyük geçmiş olsun, ucuz yırtmışsın.
Senin sorunun AŞIRI ÖZGÜVEN !! , unutmayalımki aşırı özgüven her zaman kötü sonuçlar doğurur ve çok basit hatalar yapmamıza sebep olur.
2 yıl ve 20.000 km dir istanbulda motosiklet kullanıyorum, marşa basınca önce besmele çekiyorum sonra kendi kendi kendime ''ben hala acemiyim'' diyorum.
Bırak herkes sürsün o makinaları jet gibi, bırak enselerinden onları takip etmeyi,
Ben kendi kendime herzaman şunu diyorum ; '' BEN 1 MİLYON KM SÜRDÜKTEN SONRA USTA MOTOSİKLET KULLANICISI OLACAM '' diye.
Herkese tavsiye ederim, insanı çok güzel dizginliyo. istanbul trafiğinin içinde bolcana bulunan denyolara, sinyalsiz ve aynasız hıyarlara karşı fren ve takip mesafesine aşırı dikkat etmeye ve korumaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla güzel kardeşim.
Kendine çok iyi bak.
Allah a emanet ol.
ACEMİ MOTOSİKLET KULLANICISI TARKAN

:) :) :)

Carbon
23 Ekim 2011, 11:22
2008 üretimi bir çift Shinko lastiğin frenlemesine güvenmiyorsun ama yol tutuşuna makasına güveniyorsun.İlginçmiş bu...Ben de seni kazalardan tanıyorum.Hani küçük çocuklara derler ya bırak düşsün, düşe kalka öğrenecek yürümeyi diye.Seninki de o hesap.Ama sen yürümüyorsun motosiklete biniyorsun.Metrobüs yolunun yanındaki çelik halatlı korumaların kolu bacağı jilet gibi kestiğini bildiğin halde 6 aylık tecrübeyle o araya dalıyorsun.Bence bu bir ruhsal rahatsızlık olabilir...

anaconda84
23 Ekim 2011, 13:17
kardeşim çok geçmiş olsun Allah küçükte olsa kaza göstermesin bizlere. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

otopsici
23 Ekim 2011, 13:58
@StyLeOscaR
saolasın ama sadece kazalarda konu açtığımdan hep akılda sürekli kaza yapan çocuk olarak kalıyorum sanırsam yoksa o kadar kötü sayılmam ya :) 5-6aydır vitesli motosiklet kullanan birine göre arada bir patlamasam iyi gidiyorum :) bu işe yıllarını vermiş insanların ensesindeyim, sadece hız olarakta değil
maşallah ego da tam üst seviyede
kardeşim dikkat et kendine ciddi manada yaptığın övünülecek bişey değil burda senin için de bir başsağlığı başlığı açmayalım yapma bize bunu

BBelt
23 Ekim 2011, 14:02
Geçmiş olsun kardeş. Kaza bu, herkesin başına gelebilir ama sen kaşınmışsın. Neyse ki ders te çıkartmışsın. Unutma, deneme-yanılma menemen yaparken çok iyi bir öğrenme sistemi olabilir ama konu motosiklet ise... Aman diyim...

otopsici
23 Ekim 2011, 14:06
motosiklet kullandığım süre içerisinde 3 kere asfalt gördüm.

birincisinde çok şanssızdım :) olmucak yerde aptal bi kaza yaptım...

ikincisinde çok şanslıydım. çok zor ve imkansız şartlardan, burnum bile kanamadan kurtuldum...

üçüncüsünde dünyanın en basit virajlarından birine girerken aklımdan " böle bi virajda düşmek mümkün müdür " derken aaa motor gidiyo lan altımdan oldum :)...

ilk ikisinde tam donanımlı bot, dizlik, kask, güzel bi mont, kaliteli eldiven vs vs hepsi tam teşekküllüydü.

üçüncüsünde eldiven ve kask vardı sadece. belki 10 km bile değildi süratim. dizimde ve kolumdaki asfalt yanıkları 3 - 4 hafta geçmedi :)

senin durumun çok iyiymiş hacı çok kaza yaptım çok ama hepsi benim hatamdı (!)
çok fazla G...... kalkmıştı çok iyiyim sanıyodum jipli i..... biri niye sağıdan geçtim diye park halindeyken aradan çarptı
sonra kırmızı ışıkta durduğum yerde adam geldi çarptı
yerler ıslaktı hava atacam diye gaz vermemek gerekiyomuş öğrendim
yeşilde geçerken bile kırmızıda hayvanoğluhayvanın birinin geçeceğini öğrenmek çok zor olsada öğrendim
en son virajlarda sizi asla görmeyeceklerini bilin hatta size yol vermeyeceklerini bilin (buna VİA şahit oldu)

cenkşenver
23 Ekim 2011, 14:36
cok gecmiş olsun allah beterinden saklasın aga

kimi
23 Ekim 2011, 14:43
Geçmiş olsun. :rendeer: Yaz kış korumarın eksik olmasın, dizliğini de daha iyisi ile değiştir zaten parçalanmış şeyi kullanamazsın.

Bindiğim motora bakıp full koruma gezdiğimi görenler bazen dalga geçiyorlar, bunun yapacağı hız ne ki diye. Genelde çoğu araba sürücüsü veya racing kullanan kardeşler oluyor. :)

djan
23 Ekim 2011, 19:37
Alicim çok geçmiş olsun.Senden iki ricam var.. 1. kaskın nazara geliyor öyle takma:). 2. o lastiklerini değiştir lütfen (tankslapper yada arkayı kaydırmak için kasıtlı kullanıyorsun diye düşünüyorum artık):)

Raphae1
23 Ekim 2011, 20:13
hayatta Dizliksiz çıkmam ...
Geçmiş olsun

jonturka
23 Ekim 2011, 20:31
1 hafta eve kapandım ortalığa çıkmadım. Neler neler olmuş. Dizlikler çarpınca bacakların açılmamış dışarı belli ki tankı baya sıkmışsın.

myhammer
23 Ekim 2011, 20:55
Bu isin sonu kötü sadece kendine degil etrafindaki insanlarada zarar vermek istemiyorsan daha sakin daha dikkatli ol arkadasim inan buna buradaki butun arkadaslarin seni hep saglikli hep mutlu gormek ister sen bkma basklarina gaza gelme cok gecmis olsun umarim burdaki yazilanlardan kendine pay cikarirsin ve son kazan olur her sey gönlünce olsun

fat280
23 Ekim 2011, 21:00
geçmiş olsun kardeş ama birazda siz dikkat edin yavaş gidin araçların arasına girerken istanbulda bakıyorum jet gibi gidiyorsunuz araba aralarından aman dikkat

Felon
23 Ekim 2011, 21:18
iyi dilekleriniz için herkese teşekkürler :rendeer:

safakk
23 Ekim 2011, 21:54
geçmiş olsun.. Bundan sonra iyi haberlerinizi almayı diliyoruz :)

architect
23 Ekim 2011, 22:12
Geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş ama artık sende kendini koru lütfen, sadece bu motorda değil skuter kullanırken bile o kadar çok atraksiyonunu okuduk ki ortada ciddi bir problem var galiba ya trafiği okuyamıyorsun ya yol hava şartlarını, ya motorunun teknik özelliklerini (lastiklerinin kötü olduğundan bahsediyorsun),yada kendi yeteneklerini; her olaydan sonra bir ders çıkarıyorsun belkide, ancak total bir ders çıkar bence kendine, hayatın film şeridi gibi önünden geçmeden, yaşadıklarını bir film gibi geçir gözünün önünden ve nerede yanlış yaptığını bul ki, hani daha olacak sende atraksşyon belli de daha ciddilerini okumayalım lütfen.

Felon
23 Ekim 2011, 22:20
gHomLusefcg
Nh3l98f4U9s
jNBbSvH_5sk

Riskli kullanmayı seviyorum ama ilginçtir arabada bu kadar riske girmiyorum :)

ferhatkars
23 Ekim 2011, 22:37
geçmiş olsun abicim....


Geçmiş olsun. Üzüldüm. Sırf bu sebeple ss makine'den uzak duruyorum. Gaza gelirim kaptırırım kendimi başıma iş açarım diye. Aman dikkat. Seninde dediğin gibi şans herzaman yanında olmuyor.
aynen bende bu nedenle ss , 4 silindir ve 60-70 hp üstü motordan uzak duruyorum....
daha önce z750 felan kullanmıstım da en son k8 kullandım ve kesinlikle almayacagım bır motor tarzı olacak dedim...
bu hafta gs500 alacagım....:cat:

chemical
24 Ekim 2011, 01:46
çok geçmiş olsun..bende kendime diyodum bu aldığımız 40 liralık dizlikler işe yararmı kazada diye biraz ön yargılıymışım galiba.fiyatı ucuz olunca sanki bir işe yaramıycakmış gibi geliyor bana nedendir bilmem beliğimi kaybettim geçici bu hafta sonu bellik aldım armode marka 40 liraydı takarken bile diyorum işe yararmı :S

halepli
24 Ekim 2011, 02:30
Geçmiş olsun ali