PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Stop Ediyor .



08hopa08
15 Ağustos 2011, 14:26
Önceliklen S.a Arkadaşlar . Şimdi Arkadaşlar Sorunum Şöyle 100 Cup Ramzey Moturum var . önlastiğim şamiyeli patlamıştı gidip şamiel alıp lastiğe takıp motora lastiği taktım . sonrabi deneme sürüşü yapayım dedim motoru yola indirdim motor bir türlü çalışmadı sonra çalıştı gaz verdim biraz gazdan elimi çektiğimde motor stop ediyordu sonra gene marşa basıp calıstırdım motor 1 vitesdeydi kaldırdım motoru motor gidemiyor gaz veriyorum 1 videsin verdiği hızı yapamıyordu belki sorun var diye 2 ci vitese aldım motor resmen bitti istop etti hemen her gazı kestiğimde motor istop ediyor sonra gene calıstırdım dümdüz bi basayım dedim nerde motor gitmiyor 2 ci vitesin verdiği hızı yapamıyor 10 u geçmiyor motor ses cıkartıyor sonrasında eve cıkardım motoru motoru calıstırdım gaz veriyorum gitmiyor gaz veriyorum gitmiyor . şimdi servise getiricem nedenini bilmiyorum sorun nerde bilemiyorum motordanda hiç anlamıyorum şimdi arkadaşlar ? motorda sorun ne ön lastiği yanlışmı taktımda ön lastik gitmiyor ,? yoksa benzin motoramı gelmiyor yağdamı sorunvar yardımcı ola bilirmisiniz lütven çünkü servis çok uzak nasil getireceğimi bilmiyorum motor çalişsa bile istop ediyor hep yardımlarını bekliyorum teşekkürler .

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

NOT : Arkadaşa gaza bastırdım ben arkaya baktığımda arka frenin ısığı yandığını gördüm kafam gitikce karışıyor :S ?

Acil112
15 Ağustos 2011, 14:48
jikle açık kalmış olabilir

kurubuz
15 Ağustos 2011, 15:05
Motorunda orta sehpa var ise, orta sehpaya alıp vitesi boşa al . Ön ve arka tekerlekleri elinle döndür. Rahat dönmüyor ise sorun bundan kaynaklanıyordur.

08hopa08
15 Ağustos 2011, 15:16
jikle açık deyil hocam kurubuz şimdi hocam demin bi baktım orta sehpa yı kaldırıp arka teker raaatca dönüyor öntekeri ben daha yeni taktım bugun yanlış yapmış ola bilirim fazla sıkmış ola bilirim sanki adını tam bilmiyorum cark gibi bişeyi varya hocam sanki orası biraz durduruyor gibi geliyor bana ama istop etmesi neden kaynaklanıyor bundan kaynaklanıyorsa ön tekeri fazla sıktım vea yanlış takmış ola bilirmiyim

kaan898
15 Ağustos 2011, 23:17
hocam ben de acemiyim ama motorun stop etmesinin bence ön tekerle uzaktan yakından alkası yok. tesadüf olmuş arızanın lastiği sökmenle aynı zamana denk gelmesi.

tekintekin
17 Ağustos 2011, 14:23
Sevgili kardeşim ,motosikletin boşta stop etmiyorsa bilki, kesinlikle arka fren sıkılı kalmıştır .Bir kontrol etsen derim.