PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KASKI OLANA SATAŞMA ARKADAŞ



SeMpaTuRk77
29 Temmuz 2011, 04:08
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce çok enteresan bi mevzu geçti başımızdan.

Kısa ve öz anlatıyım. Ben biraz agrresif bi adamım. Haliyle motosikletin üstündeyken yapılan şakalara tepki gösteririm.

Bir arkadaşımı iş çıkışnda alıp evine götürmek için montumu giydim kaskımı taktım arkadaşım içinde yarım kask aldım yanıma.

İş yerinin önüne gittim elemanı aldım kaskı verdim taktı bende takıp kaskımı koyuldum yola.

O da ne bi araç arkamda belirdi camlar filmli bi bmw hızla yaklaştı arkadan ve birden sağıma daldı önüme geçti yavaşladı .
Bi gaz bi fren yapan aracın arkasından bikaç kez korna çaldım . yanından geçerkende yarım debriyajı çektim hızlandım az ilerde tekrar bi sağıma bi soluma geçen aracı umursamadan hızlandım ve durdum sağda baktım araçta yavaşladı durdu arkamda içinden 3 kişi indi kahkahalar atarak bi an kan beynime vurdu yaklaştım şöförün yanına baktım kikir kikir gülüyo arabada da 2 tane kız var onlar da gülüyo kayışlar koptu benim bir kafa attım 2 dişi önüme düştü elemanın ortalık karıştı :) diğerleri bana vuruyo ama kask mont eldiven üzerimde derken bi anda duruldu herkes .Motosikletimdeki arkadşımın işyerinden arkadaşlarıymış şaka yapmak istemişler . Olan elemana oldu 2 dişinden oldu gelin gerisini siz getirin bu kez beni bi gülme tuttu. onlar hastaneye ben evime :)

Phantom264
29 Temmuz 2011, 04:26
Hay allah benide gece gece gülme tuttu :mrgreen: motorcuyla şaka olmaz arkadaşım :wiinkk:

SeMpaTuRk77
29 Temmuz 2011, 04:39
Böyle olsun istemezdim ama canıma kastı olanın 2 dişi feda olsun :):)

Lucas
29 Temmuz 2011, 04:44
Heh baslik cuk oturmus (:

glock
29 Temmuz 2011, 09:20
kaskla vurmanın cezası var diye duymuştum, yinede geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

excavatus
29 Temmuz 2011, 09:24
Ehehe... dengesiz şakalar yapmayacaksın arkadaş. yazık olmuş dişlere...

Benim bi de body armour var, geçen taksicinin biri ile dalaştık hafif. Herif tırı vırı etti, indi arabadan, yürü git lan yoluna diye bağırdı..!
indim motordan, ne diyon lan sen diye bi yürüdüm üstüne... kaçışı görmen lazım...

cenkşenver
29 Temmuz 2011, 09:33
şakanın tozunu kacırmışlar :jocolor: o arkadaş 2 dişyle duvasını etsin bence beyin kanamasındanda gidebilirdi:cyclopsan gecmiş olsun

ilkantek
29 Temmuz 2011, 09:59
Hahahaha mükkemmel yaa :D

Xetanor
29 Temmuz 2011, 10:29
evet evet... bunu daha önce hiç düşünmemiştim.. motorun görünen bir yerine yazmak lazım veya sırf bunun için sticker bile yapılabilir...

"dikkat; kask var! sataşma, yersin kafayı.." :))))

etiketi çalışıyorum arkadaşlar.. upload ederim birazdan..

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:17 ----------

edit : aynısı benimde başıma geldiydi..

hhecin
29 Temmuz 2011, 11:01
böyle şakamı olur yaa ilginç bir şaka anlayışı varmış elemanın bu arada kaskı bu şekilde kullanmak aklıma gelmemişti :thumleft: süpperrr aklımda olsunnn:cherry:

zenon
29 Temmuz 2011, 11:06
Gecen gün benim basıma geldi Hundayı star mı minibusler varya onlarda solumda duruyor duran trafikte bir anda ne işaret ne ayana bakma löng diye sağa dönünce motor yalpaladı ama düşmedi ben de sekince motoru yere bıraktım kaskı cıkardım minibüse gittim. Dikatli olun diycem uygun bir dille söför ne hızlı gidiyorsun kardeşm diyince benimde kayış attı elde eldivenler sol slimde kask geciresim geldi gercekten yanındaki elaman sakinleştirdi ortamı. Efendi ol özür dile yoluna git dedim kusura bakma diyince bende yoluma devam ettim. Kast taşımak gerkcekten silah bıcak taşımak gibi allah muhafaza.

AccessTr
29 Temmuz 2011, 11:17
:))) heiehieh

ramizan83
29 Temmuz 2011, 11:56
kaskına saglık kardeş test suruşunu yapmışsın sharp tan kac yıldız aldı kaskın

kalidor
29 Temmuz 2011, 11:58
Bahsettiğin manyaklardan her yerde var. Geçen gün kadıköy Petrol ofisinin önünden geçerken hemen sol tarafımda kırmızı bir otomobil içinde de 3 tane yeni yetme belirdi. Manita koltuğunda oturan genç arkadaş: 'abiii lastik yanıyor''' dedi...tabi gayri ihtiyari hemen lastiğe baktım. O an da görseniz kahkahalarını gider herifleri vururdunuz:):) tabi ben bir şey yapmadım sonuçta ne bana ne de kimseye zararı olmadılar. Hatta onlardan sonra bende güldüm olaya ve onların yaşındaki halim aklıma geldi:) Kıssadan hisse insanlara karşı tahammüllü olmakta fayda var. Maalesef Türk ulusu olarak birbirimize karşı hoşgörülü değiliz hemen çözümü kavgada ve hakarette arıyoruz.Konuyu açan arkadaşımın durumu biraz daha farklı ama oturup düşünmekte fayda var. Keskin sirke küpüne zarar derler.

Ramazan Can
29 Temmuz 2011, 12:18
kask ın tadını benim elimden bilen 3-5 kişi vardır.. tadını bir ömür unutamazlar.... şaka hayatınıza maal olabilirdi... motorluya şaka yapılmaz....

cepcell_apo
29 Temmuz 2011, 12:43
KASK IN ANLAMI DEĞİŞTİMİ YANİ Kavga Anında Seni Korur oldu olur vallaaa iyide olurrrr

Xetanor
29 Temmuz 2011, 12:44
buyrun....


http://i56.tinypic.com/68a4pe.jpg


bi tane de "kodummu oturturum" olanını yapmak lazım..

yasdal
29 Temmuz 2011, 12:54
Arkadaşlar bu çok sık dillendiriliyor fakat bilmem ben mi yanlış düşünüyorum... Kask sert bir cisim değil ? Özellikle esnemesi için tasarlanmış ince plastik bir yapı. Bu mesajları gördükçe alıp elime evirip çeviriyorum kaskı, biri bana bununla kafa atsa herhalde çıplak kafa tası ile vurmadığına teşekkür ederim. İkincisi, kafada 1,5 kg lık bir ağırlıkla kavgaya girmek 1-0 yenik başlamakdan başka bir şey değildir. Eskiden bir süre boks yapmıştım, inanın kavgada kaskın ve korumaların sizi hantallaştırıp darbe almanızı sağlamaktan başka bir faydası olmaz. Eğer arabadan 4 kişi indiklerini görürseniz siz siz olun uzaklaşmaya çalışın. Yok uzaklaşamadınız o zaman korumaları ve kaskı çıkarmayın yere yatırılıp tekmelenirken yaralanmanızı önlerler. Bence başka da bir faydası yoktur.

Alınmayın ama bu tip, sıkıştırdı indim çaktım kafayı, koydum yumruğu, mahfettim adamları başlıkları, ego tatmininden başka bir şey değil bence. Yanlış örnek olması da cabası. Şimdi burada yazılanlara güvenip saftirik bir motorlu kardeşim kaskına güvenip sıkıştıran araçlara daha agresif yanaşıp sopa yerse iyi mi olacak. Dediğim gibi, ne kadar iyi dövüşebildiğiniz, ne kadar güçlü olduğunuz vs. ikinci konu, trafikde kavga etmeyin. İstanbulda her araçta bir büyük sopa,en az %30 un da da silah vardır. Az gelişmiş bir trafik magandasının kurbanı olmak sizi delikanlı yapmaz. Yavaşlayın, geçmelerine izin verin, yapabiliyorsanız uzayıp kurtulun ama diyaloğa girmeyin. Daha uzun yaşarsınız.

SeMpaTuRk77
29 Temmuz 2011, 14:05
Arkadaşlar bu çok sık dillendiriliyor fakat bilmem ben mi yanlış düşünüyorum... Kask sert bir cisim değil ? Özellikle esnemesi için tasarlanmış ince plastik bir yapı. Bu mesajları gördükçe alıp elime evirip çeviriyorum kaskı, biri bana bununla kafa atsa herhalde çıplak kafa tası ile vurmadığına teşekkür ederim. İkincisi, kafada 1,5 kg lık bir ağırlıkla kavgaya girmek 1-0 yenik başlamakdan başka bir şey değildir. Eskiden bir süre boks yapmıştım, inanın kavgada kaskın ve korumaların sizi hantallaştırıp darbe almanızı sağlamaktan başka bir faydası olmaz. Eğer arabadan 4 kişi indiklerini görürseniz siz siz olun uzaklaşmaya çalışın. Yok uzaklaşamadınız o zaman korumaları ve kaskı çıkarmayın yere yatırılıp tekmelenirken yaralanmanızı önlerler. Bence başka da bir faydası yoktur.

Alınmayın ama bu tip, sıkıştırdı indim çaktım kafayı, koydum yumruğu, mahfettim adamları başlıkları, ego tatmininden başka bir şey değil bence. Yanlış örnek olması da cabası. Şimdi burada yazılanlara güvenip saftirik bir motorlu kardeşim kaskına güvenip sıkıştıran araçlara daha agresif yanaşıp sopa yerse iyi mi olacak. Dediğim gibi, ne kadar iyi dövüşebildiğiniz, ne kadar güçlü olduğunuz vs. ikinci konu, trafikde kavga etmeyin. İstanbulda her araçta bir büyük sopa,en az %30 un da da silah vardır. Az gelişmiş bir trafik magandasının k

urbanı olmak sizi delikanlı yapmaz. Yavaşlayın, geçmelerine izin verin, yapabiliyorsanız uzayıp kurtulun ama diyaloğa girmeyin. Daha uzun yaşarsınız.


BENDE üniverste yıllarında 2 sene amatör ortasiklet boks yaptım :) İnsanın kayışlar kopunca gözü inanki bişey görmüyo dişlerin vizörün önünden düşüşü pek hoş değildi ama o an başka bişiy yapmak gelmedi içimden :) yapılabilcek fazla bişiy yok marifet deyip övünmüyorum ama olası şeyler bunlar

kartalizma07
29 Temmuz 2011, 14:44
komik olmuş harbiden:queen:
hak etmişler bence, iyi yapmışsın
motorcuya şaka yapılmaz, zaten yollar riskli

Typerkan
29 Temmuz 2011, 14:45
Ben okmeydanı üst geçitdeyim altımda çevre yolu akıyor bi motor en solda sıkışık nerdeyse gidonu bariyere diğer ucu arabaya değicek adam sıkıştırmış münübüs çok yavas gidiyorlar bu arada tartışıyorlar en son şeritte durdular adam aranın solundan indi iki kişi motorda adam tek bacakları arabayla bariyere sıkışmış bot olduğu için çıkaramıyor ayaklarını bende hızlı adımlarda geri diyorum adamları düzlüycem kafaya taktım ama arkadaş çıkamdığı yerden ne yaptı :) adam önden yumruk attı kask kafada motorcu arakdaşımız adamı bi şekilde yakalamaya çalışıyor bunların hepsi saniyeler içinde oluyor bi yakaları adamın kafasını gidona yatırdı bi eliyle sıkıştırmış sağ eliyle vuruyor bi yandan kafa atıyor yani adamın kafayı eziyor resmen tam ben geldim arkadan adam motordaki çoçuğa sopayla bi vurdu kafasına ama hiç hissetmedi o elindekinin tadına bakıyordu hala ahahaha bariyerlerden arladım çat yunuslar hevesim kursağımda kaldı ama çoçuk çıktı ordan sonra o sopayla vuran adam tam karşısında, çoçukda yunuslara kaskı çıkarmış gösteriyor bu adam beni öldürmeye çalıştı falan derken adam gevşek bi tonla ne var lan kornam çalışmıyordu ölmedinya üstüne bilmeden kırdıysak dedi :D çoçuk sadece elindeki eldivenle bir kere vurdu ahahahha ben de yanındayım polislerde orda yunuslar adamı bile kaldırmadı yerden şikayetcimisin dedi motorcuya allah belasını versin dedi gitti :)

ilkantek
29 Temmuz 2011, 14:59
Hahahahhaahhah mükemmelll :D Yunuslar biliyor tabi işi haklıysa sonuna kadar motosiklet kullanıcısnın arkasında duracaklardır mutlaka :)
Bu arada kask , kask , kask... hepsi bu kadar daha ne diyebilirim ki ??

Acil112
29 Temmuz 2011, 15:04
kasktaki kan lekelerini nemli bir bezle çıkarabilirsiniz:)

myagdi
29 Temmuz 2011, 15:28
Arkadaşlar bu çok sık dillendiriliyor fakat bilmem ben mi yanlış düşünüyorum... Kask sert bir cisim değil ? Özellikle esnemesi için tasarlanmış ince plastik bir yapı. Bu mesajları gördükçe alıp elime evirip çeviriyorum kaskı, biri bana bununla kafa atsa herhalde çıplak kafa tası ile vurmadığına teşekkür ederim. İkincisi, kafada 1,5 kg lık bir ağırlıkla kavgaya girmek 1-0 yenik başlamakdan başka bir şey değildir. Eskiden bir süre boks yapmıştım, inanın kavgada kaskın ve korumaların sizi hantallaştırıp darbe almanızı sağlamaktan başka bir faydası olmaz. Eğer arabadan 4 kişi indiklerini görürseniz siz siz olun uzaklaşmaya çalışın. Yok uzaklaşamadınız o zaman korumaları ve kaskı çıkarmayın yere yatırılıp tekmelenirken yaralanmanızı önlerler. Bence başka da bir faydası yoktur.

Alınmayın ama bu tip, sıkıştırdı indim çaktım kafayı, koydum yumruğu, mahfettim adamları başlıkları, ego tatmininden başka bir şey değil bence. Yanlış örnek olması da cabası. Şimdi burada yazılanlara güvenip saftirik bir motorlu kardeşim kaskına güvenip sıkıştıran araçlara daha agresif yanaşıp sopa yerse iyi mi olacak. Dediğim gibi, ne kadar iyi dövüşebildiğiniz, ne kadar güçlü olduğunuz vs. ikinci konu, trafikde kavga etmeyin. İstanbulda her araçta bir büyük sopa,en az %30 un da da silah vardır. Az gelişmiş bir trafik magandasının kurbanı olmak sizi delikanlı yapmaz. Yavaşlayın, geçmelerine izin verin, yapabiliyorsanız uzayıp kurtulun ama diyaloğa girmeyin. Daha uzun yaşarsınız.

milyon kere hak veriyorum. klavyenize sağlık. kaska güvenip çattığın o sünepe kılıklı yeniyetme, belinden silah çıkarabilir.

Şeyh Şamil
29 Temmuz 2011, 16:00
Motosikletimdeki arkadaşımın işyerinden arkadaşlarıymış şaka yapmak istemişler . Olan elemana oldu 2 dişinden oldu gelin gerisini siz getirin bu kez beni bi gülme tuttu. onlar hastaneye ben evime :)

Geçen hafta yine buna benzer bir olay vardı. Şaka olduğu tabiki de sonra ortaya çıkmakta,

fakat muhakkak birileri zarar görmektedir..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91905-siz-siz-olun-yapmayin.html

Eskiler, '' su ve motosikletle şaka olmaz !.. '' der.. :wiinkk:

excavatus
29 Temmuz 2011, 18:52
Ben okmeydanı üst geçitdeyim altımda çevre yolu akıyor bi motor en solda sıkışık nerdeyse gidonu bariyere diğer ucu arabaya değicek adam sıkıştırmış münübüs çok yavas gidiyorlar bu arada tartışıyorlar en son şeritte durdular adam aranın solundan indi iki kişi motorda adam tek bacakları arabayla bariyere sıkışmış bot olduğu için çıkaramıyor ayaklarını bende hızlı adımlarda geri diyorum adamları düzlüycem kafaya taktım ama arkadaş çıkamdığı yerden ne yaptı :) adam önden yumruk attı kask kafada motorcu arakdaşımız adamı bi şekilde yakalamaya çalışıyor bunların hepsi saniyeler içinde oluyor bi yakaları adamın kafasını gidona yatırdı bi eliyle sıkıştırmış sağ eliyle vuruyor bi yandan kafa atıyor yani adamın kafayı eziyor resmen tam ben geldim arkadan adam motordaki çoçuğa sopayla bi vurdu kafasına ama hiç hissetmedi o elindekinin tadına bakıyordu hala ahahaha bariyerlerden arladım çat yunuslar hevesim kursağımda kaldı ama çoçuk çıktı ordan sonra o sopayla vuran adam tam karşısında, çoçukda yunuslara kaskı çıkarmış gösteriyor bu adam beni öldürmeye çalıştı falan derken adam gevşek bi tonla ne var lan kornam çalışmıyordu ölmedinya üstüne bilmeden kırdıysak dedi :D çoçuk sadece elindeki eldivenle bir kere vurdu ahahahha ben de yanındayım polislerde orda yunuslar adamı bile kaldırmadı yerden şikayetcimisin dedi motorcuya allah belasını versin dedi gitti :)

Hajım bi de anlaşılır olsaymış... çok daha iyi olurmuş... ne olduğunu anlayacam diye şaşı kaldım yemin ediyorum.

ToLGa_09
29 Temmuz 2011, 19:02
iyi yapmışın ,kafana sağlık :)