PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piaggio Skipper 150



Alkan hızal
22 Haziran 2011, 17:23
Arkadaşlar motorumda gaz yememe problemi var. ilk kalkışta çok zorlanıyo fakat biraz hareket ettikten sonra eskisi gibi çok güzel gidiyo. problem kalkarken yokuşun ortasında kaldığım zaman kalkmıyo bile bu neden olabilir. motor bütün kış yattı bujiden şupelendim ben fakat motorcu buji yapmaz bunu dedi. yardımcı olursanız sevinirim.

syn022
22 Haziran 2011, 20:09
Gaz teline baktınız mı? Eğer elcik altından ayarı varsa gaz telinin biraz gerin fark edecektir. Eğer gaz telinde değilse de debriyajda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ayırmazsa motor harekete geçmez. Çok devir yaparak zor kalkıyorsa yani gaza sonuna kadar asılabiliyorsanız (sesinden anlarsınız zaten) debriyaja bakmakta fayda var.

yakamoz043
22 Haziran 2011, 20:25
muhtemelen ılk kalkışlarda dedıgınız için debrıyaj baskı balata da olabılır,yada karburatorun temızlıgı bakımı hava ayarlarından olabılır ,

syn022
22 Haziran 2011, 21:03
muhtemelen ılk kalkışlarda dedıgınız için debrıyaj baskı balata da olabılır,yada karburatorun temızlıgı bakımı hava ayarlarından olabılır ,

Kalktığı zaman eskisi gibi gidiyor hiç bir problem yok diyor bence hava ayarında falan bişey yok. Olsa son hızda kesinlikle farklılık olurdu.

ser-mat
16 Temmuz 2011, 01:21
ya arkadaşlar benimde bi problemim var skipperle ilgili biliyorsunuz far sürekli yanıyor bu motorlarda, bugün durduk yere ön far uzun-kısa söndü ve sadece park yanıyor. uzun yakınca yanan göstergedeki mor ışıkta yok. ne la bu noldu şimdi buna?