PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maganda Bol



kefeeee
20 Haziran 2011, 05:49
Bugün avrupa yakası kuruçeşmede bozulduğu için kalan motorumu tamir etmiş karşıdan dönerken ninja 250 süren arkadaşımın arkasında giden siyah astra'nın selektör yaptığını gördüm ve dönüp kafamı çevirdim. Kendisi en sağ şeritteki arkadaşımla resmen eğleniyordu. lastiğine 20 cm kalaya kadar gelip sonra geri çekiliyor selektör yapıyordu. arkamı dönmemle birlikte frene basıp el kol yapmam bir oldu. arkadaşım iyice çekildi yanımdan geçerken adam çekilin lan yoldan ½>£#larım dedi. aha benim kafa yine attı. adam ilerimize geçti. köprüden e-5 e inen dik yokuştaydık verdim gazı sağına emniyet şeridi tarafına geçtim. cross botlarımı gidon hizzasına diktim. dikiz aynayı aldım. kusura bakmayın eleştirirsiniz eleştirmezsiniz size kalmış ben böyle yaparım abilerimdende böyle öğrendim. sonra kendisinden kaçmaya başladım baktım tehlikeli bi kovalamaca değil düşürcek hali yok sadece bizim durcağımız yeri bekliyor. senmisin takip eden :mrgreen: girdim hasan paşa motomax in oraya. gece 11 olmuş kimseler yok. honda nın önündeki kaldırıma çıktım. ninjalı arkadaşımda çıktı kapattım farları vb. bide ne göriyim adam yanımıza geldi silahı bi çıkardı. Ben topuk ninjalı arkadaşım arkada göremiyorum bi panik başladı. sonra basa basa geldi bu arada geçtiğimiz her insana bağırıyorum silahı var ihbar et plakayı diye. adam takip etmeye kalkarken ktm in ordan girdim sonra ara sokaklardan fikirtepe sanayiye çıktım. ışıklarda arkadaşımla konuştum. dediki adam silah çıkardı dedi sen kimsin lan aynama vuruyosun !'+!^^!'. bende dedim o silahı çıkardında bi ayna için adammı vurucaksın. Adam silahı yanında duran küçük çocuğuna verdi sonra kaçtım dedi. Maganda bol olduğu için istanbulda insanın başına herşey gelebilir valla ama çok şükür korkumuz yok :mrgreen: Ama bidaha altımdaki motor kaçamıycak gibiyse imkanı yok trafik olmayan yerde dikiz ayna almam tövbeliyim:mrgreen: Asya hayat onda :)

Gökhan
20 Haziran 2011, 05:59
İntihar için başka araç ve başka yöntemler seçmelisin :)

maxi97
20 Haziran 2011, 09:06
sen daha yeni bi mahkemeden çıkmamış mıydın?

Onyx250
20 Haziran 2011, 11:07
sen daha yeni bi mahkemeden çıkmamış mıydın?

Evet, taksiciyle olan münakaşa sonrası yardım isteyen 17 yaşındaki arkadaş bu!

Dostum sen bu asabiyetle motor kullanma derim. Motor kullanıyosan bu tür magandalıklara alışacaksın. Altında motor var, scooter dahi olsa aralardan kaçar illa kurtulursun rahatsız edenlerin elinden. Bu tür kahramanlıklara gerek yok. Unutma ki gereksiz kahramanlıklar ile aptallık arasında çok ince bi çizgi var.

Değişmiyo yani, değiştiremiyosun. İnsanlar bakış açısı, yaklaşımı hep ayrı. Şu kelimeden nefret etsem de "ya sev ya terket" e geliyo. Motorluya karşı altında araba olan adamın kendini kral sanması gibi, eline silahı alanın da kendini adam sanması aynı. Senin şansına iki ezikliği de aynı anda yaşayana çatmışsın ama çatmamak da elindeymiş. Hata senin. Arkadaşın geride kaldı diyosun. Senin yaptığın şey yüzünden arkadaşın kurşun yeseydi, burda yine dava için yardım istiyo olurdun bizden. Doğru olduğuna inansan dahi yaptığın herşeyin bir sonucu bir hesabı vardır, aklında olsun.

kurubuz
20 Haziran 2011, 11:19
Daha çok küçüksün,aklını başına al. Böyle gidersen birgün yolda sokak köpeği gibi vururlar seni. Istanbul'da manyak çok. Gençsin diye acımazlar sana. Eşim araç kullanırken arkada 2 yaşında kızım varken manyağın biri arabadan indirip dövmeye kalkmış, sağolsun esnaf kurtarmış. Eşim korkudan plakayı almayı aklına getirmemiş, alsaydı ben katil olacaktım muhtemelen. Bebekli savunmasız kadına bunu yapan seni hiç acımadan öldürür. Eşime de hep söylüyorum, " trafikte kimse ile dalaşmayın ".

Soykan67
20 Haziran 2011, 11:20
Yaptığın çok tehlikeli bir hareket olmuş.Çattığın insanın nasıl biri olduğunu bilemezsin hiç bulaşma daha iyi.Beni sıkıştıran olmadı ama bir aracı tehlikeli gördüğüm an kaçıyorum veya yavaşlıyorum.Sonuçta biz iki teker üstündeyiz.

yasdal
20 Haziran 2011, 11:45
Daha önceki başlıklarda yazılan "ben olsam çeker kenara döverdim" - "çakacaksın tekmeyi aynasına görecek" - "kaskı kafasına geçirirdim" yorumlarını niye yazmamanız gerektiğini daha iyi anlıyorsunuzdur inşallah. Aklı selim davranmaya yönlendirmek lazım gençleri. Ciddiye alıp bu yorumları yollarda kurtlar vadisi oynuyorlar sonra.

Onyx250
21 Haziran 2011, 10:16
daha dün arkadaşın yazdıklarını yorumluyodum burda, akşam 10.30 gibi kadıköy e giderken e5'ten biri 1 metre messafeyle sıyırıp geçti beni... sonra yanından geçtim noluyo diye baktım uzadım.. eleman hırs yapmış galiba geldi zorluyo beni... arabası da dandik bişey.. canım sıkıldı, elimle işaret ediyorum gel gel yakala diye o da basıyo üzerime doğru ben uzuyorum :) yine gel gel işareti yapıyorum basıyo, ben basıyorum uzuyorum :D 3-4 defa yaptım bunu sonra parmak verdim uzadım... ama tabi güçlü motorla yapmak bunu sanırım daha mantıklı milletin dediği gibi.. hep nasihat veriyodum ama başıma pek gelmemişti bu kadar bariz şekilde.. yine de sakin olmakta, fiziksel temastan kaçmakta fayda var... yalnız şunu farkettim, işin bi de şu yönü var, eleman beni yakalayacak diye 1 arabaya giriyodu sağlam... ona bişey olsa umrumda değil de gireceği arabadakilerin hayatı mühim... yani böyle bişey yaparken riske attığınız taraf sadece siz olmuyosunuz.. adam beni kovalarken önümde bi araba vardı o da arkamda baya hızlıydı ben arabayı en sol şeritte solundan geçtim, o son anda durabildi.. ama salak herif flaş yapıyodu öndeki arabaya çekilsin diye bi de üstüne.. manyak çok uzun lafın kısası :)