PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AsyaMotor AS150T Shark için modifiye önerileriniz ?



Fabre.
03 Haziran 2011, 14:02
http://www.asyamotor.com.tr/images/stories/asya-t150-galeri/001.jpg

Merhabalar,

arkadaşlar geçenlerde karne hediyesi misali bana sormadan AS150T-SHARK modeli bir motorsiklet almış babam yukarıdaki resimdekinden. :cherry:

Yanlız şöyle birşey var, antalya merkezde oturuyoruz ve lisede öğrenci olduğum için böyle bir motorla takılmak istemiyorum. Neden diye sorarsanız millette modifiyeli beat, ybr , runner vs. bende bu; onları gördükçe psikolojim bozuluyor :pr::cherry:

Sizden isteğim şudur şimdi, acaba ben bu motorsiklete çok pahalı olmayacak cinsten ne gibi aksesuarlar ekleyip değiştirebilrim ?

Yasak olan parçalar sorun olmaz hani, onlar konusundada yardımcı olursanız sevinirim. neon, yanıp sönen farlar vs. :D

Not: Öğrenciyim, fazla uçmayalım ayrıca benim motorun renk'i siyah-kırmızı.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer. :)

syn022
03 Haziran 2011, 17:06
Runner'ların, Beat'ların yanında o motora ne yapsan dikkat çekemezsin ama yinede orjinalliğini biraz bozarak kendini tatmin edebilirsin. Jantları siyaha boyatarak başla ve kırmızı fosforlu jant şeridi çek. Arka stop camını sök cam boyasıyla komple kırmızıya boya. Önlerede 2 tane uzunlu kısalı xenon al. Yapılabilecek en ucuz oynama bu olsa gerek. Benden sana bir tavsiye sakın motoruyla oynama çin kurcalamaya gelmez bu haliyle bin 1 ay sonra bozulmasın yürümekten iyidir bu hali diye düşünüyorum.

Fabre.
03 Haziran 2011, 23:34
Kardeşim eline sağlık güzel yazmışsın aydınlattı.

Peki neon , sticker , radyo ve kıp kıp flash için ne dersin ? Fiyatı, montajı kolay olurmu ve benim motora gidermi ?

syn022
04 Haziran 2011, 13:49
Kardeşim eline sağlık güzel yazmışsın aydınlattı.

Peki neon , sticker , radyo ve kıp kıp flash için ne dersin ? Fiyatı, montajı kolay olurmu ve benim motora gidermi ?

Radyo falan geç onları ya gereksiz görüntü kirliliğinden başka bişey değil. Sticker kolay iş herhangi bir reklamcıdan istediğin yazıyı, şekli çıkartabilirsin istersen internetten belirle çıktı al onlar ölçü alıp motoruna uygun şekilde ayarlarlar. Neon dediğin ancak led koyarsın altına sağına soluna ama bana sorucak olursan ve daha cool bir motor istiyorsan pek bulaşma.