PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamircilerimiz ve servislerimiz hakkında...



siyahatmaca
20 Nisan 2011, 12:55
Malum tamirciler ve servisler bizim için çok önemli. Tek kelime ile hani 'kadın insanı vezir de eder rezil eder' derler ya. Tamirciler veya servisler de motorcuları aynen böyle eder. Kimimizi motorundan bile soğutur, kimimize ise güven verir, motorumuzu uzun ömürlü, performanslı tutar.

:cat:Şahsen benim tamircim Üsküdar'da Ferhat Usta'dır. Beş motorumu ondan başkasına götürmedim. Kazık atmaz, parçayı gerekmedikçe değiştirmez, tamir konusunda elinden geleni yapar, ufak tefek şeylere para almaz. Söz verdiği zamanda motoru tamir eder, arızası ve yaptığı hakkında bilgi verir. Bu konu da kendimi çok şanslı buluyorum.

:cat:Servis olarak da Ümraniye'de ki D&B servisi beğenirim.

:farao:Nato yolu üzerindeki Expres oto sevisinin yanında bulunan adını hatırlamadığım motosiklet tamircisinde bir kez motorumu yaptırdım, hem motorumu yapamadı hem de kazık attı..

acun0
20 Nisan 2011, 12:59
bu kazıklar yüzünden motorun ufak tefek mekanik alsamlarından anlamak şart

Ramazan Can
20 Nisan 2011, 13:03
ben genelde hep kendim yapıyorum....

cesur509
20 Nisan 2011, 13:16
Markaların özellikle büyük markaların ; eli anahtar tutan bisiklet tamircilerini , bilgi birkimi ve esnaflığı hakkında yeteri kadar araştırma yapmadan , yetkili serviz olarak belirlemeleri , bizi bu tür kazıklamayı marifet bilen insanların kollarına atmalarına neden oluyor:pr: Sonrada uğraş dur bu adamlarla :salut:

serkanADH13
20 Nisan 2011, 13:40
Bende Kendim Yaparım,
Çünki TAMİRCİYİM ÇEKİRDEKTEN hehe :)

-unnamed-
20 Nisan 2011, 13:43
bazen bu konuya ayar oluyorum...
ses geliyor birşey olmaz...
nasıl olmaz...
kendime yeni usta buldum on numara...
her ne kadar ağzından kerpetenle laf alsamda baktığında nerede arızası var direk söylüyor...

antilop_skul
20 Nisan 2011, 13:47
SARIYER DERBENT MAHALLESİNDE Kİ MESUT MOTOR İSİMLİ TAMİR ATOLYESİ HİC İYİ İŞ YAPMAMAKLA BERABER 1 HAFTADIR 3.KEZ KARBURATÖR DEĞİŞTİRİP GENE BENİ YOLDA BIRAKIP VE HİC BİRSEY OLMAMIS GİBİ GETİR YAPALIM DEMESİ SAHSEN MOTORDAN SOĞUTTU . ŞİDDETLE KINIYORUM (((( YAPILAN İSLEMİ RESMİ EVRAKLARA YAZDIRMADAN TAMİRCİDEN AYRILMAYINIZ )))) FATURA ALMADIGIM İCİN YASAL OLARAK HİC BİR HAKKIM YOK AMA ADAM OLDUM ARTIK FATURA ALCAM İNSALLAH SİZE BÖYLE BİSE OLMAZ saygılar


( not : her zaman oraya giderdim . bundan sonra gitmem )

stubborn
20 Nisan 2011, 13:54
bulunduğum yerde tamirci olmaması sebebiyle ben bile ufak tefek işlerden anlar,tornavida tutar oldum.:)

cesur509
20 Nisan 2011, 14:09
Bende Kendim Yaparım,
Çünki TAMİRCİYİM ÇEKİRDEKTEN hehe :)

Oh kef senii:P

congala
20 Nisan 2011, 17:39
Arkadaşlar ben motorumu cuma günü aldım. Bakım için, bir tanıdığımın tanıdığı olan 'Vahattin usta' ya götürdüm. Adam tüm sorunları kusursuz tespit etti ve en ucuz yollu olarak çözdü. Motoruma kendi motoru gibi baktı. Hiç üstüne vazife değilken, paslı bölgelere pasta cila bile atmış. Çok çok cüzi rakamlar aldı birde üstüne. İşleri kötü olduğu ve yeri çokça bilinmediği için, tamirhanede motosikletten çok mahallenin çocuklarının bisikletlerini görüyorsunuz ama adam cidden emeğini veriyo.

Yeri bostancının yukarısında kalan içerenköyde. İçerenköy camii nin oraya çok yakın. Oralarda bir esnafa sorsanız gösterirler Vahattin ustayı.

İlgisini şöyle anlatabılırım. Motorum egzos susturucusu olmadığı için muayeneden geçemedi, ustaya gittim anlattım durumu. Normalde 2 susturucu alıp takıp para kazanmak varken egzosun içine bulaşık telleri doldurup ardından sprey boyanın kıç tarafını kesıp egzosun ucuna çivileyip boyadı. Tamı tamına susturucu gibi gözüktü ve seside kesti. Muayene sonrası gittim eski haline getirdi egzosları. Bu işlem için ise sadece bulaşık teli parasını aldı benden :D

TAVSIYE EDERIM BEYLER !