PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : güncel kask önerisi



cemtoygar
18 Mart 2011, 15:41
Arkadaşlar merhaba, dün gece http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/86924-izmir-de-agv-kask-satan-dukkan.html bu adreste agv kaskla ilgili bir şey sordum, ve gelen bir cevap sonrasında sizlere de danışmak istedim.

anti fog ( buğulanmayan ) , anti scratch ( çizilmeyen ) ve sharp testinden 4 - 5 yıldız alan bir kask öneriniz var mıdır. agv stealth ve agv s4 bulmuştum ben. bir tek siyah vizör takabilirim estetik olarak şekli çok önemli değil. bir de izmir' e geri döndüm artık almanya' dan. izmir' de bulma şansım olabilir mi söylediğiniz kaskları.

bütçem çok yüksek değil ne yazık ki en fazla 500 lira verebilirim.

değerli fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

saygılar.

jack hammer
18 Mart 2011, 15:44
500 lira bütçen varsa nolan n90 kaskı al derim. ben inceledim hakikaten kaliteli malzeme ve işcilik. birçok kask denedim shoei multitec de dahil n90 kadar rahat degildi.

garabli
18 Mart 2011, 15:48
bendede nolan n90 var çene açılır 550 560 tl arasındadır tavsiye ederim arkadaşım çok ii bir kask.

kench
18 Mart 2011, 17:18
Anti-fog özelliği mutlaka gerekli ama zaten bütün full-face kaskların anti-fog çözümü vardır. Bazıları vizörün kendisinde, bazılarında ise içeri ilave film takılması şeklinde. İkisinin konforu da bir birine yakın. Kendinden anti-foglu vizorler zorlandığında hafif buğu yapabiliyorlar ve ayrıca zamanla özelliğini kaybediyorlar. Ama harici film şeklinde takılanlar zerre buğu yapmıyor ama onlar da görüntüyü çok hafif de olsa çarpıtabiliyor (yansıma gibi şeyler olabiliyor ama kafaya takacak kadar değil, nadir farkediliyorlar).

Bence bir kaskta aranılacak diğer özellikler ise
- çıkarılıp yıkanabilir pedler (kesin şart)
- içeride ayrıca güneş vizörü (güneş gözlüğü taşımak sorun ise)
- sharptan en az 4 yıldız
- sessizlik
olarak özetleyebilirim.

500 TL hiç kötü bir bütçe değil.. Bu özelliklerde bir sürü kask bulabilirsin bence.